• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

bende bugün benim bebişle çıktım bi ara arabadan indirtti.illa yüricek ama başını alıp gidiyo baya zor ikna ettim.epey yürüdük beraber olmasa da :)))
Yemek fazla yaptım yarın yemekle uğraşmayayım die ya.Temizlik yaparım yarın

Çilek orda ekmek üstü mü yiyolar tam benlikmiş

evet fistiiim hep ekmek üstü haftada birgünde sicak yemek cikiyor.Oda genelde sosis filan oluyor.Bakalim bi arastirayimda.

severmisi nekmek üstünü?ben ekmek üstü ne yencek bilemiyorum ahaha,benim kociste cok yer ekmek üstü.adamin bi genleri made in norge :)

slm kuzucuklarıııııııııımmmm
şuan eğitimdeyim birazdan çıkıp kuzuma gidicem ablamlar falan bizde avm ye falan gideriz büyük ihtimalle kuzuları oyun parkına falan sokarız yazık sıkılıyorlar bütün hafta hoş annemler sık sık dışarı çıkıyorlar ama benlede vakit geçirsin kuzucum Eğitim olarak güüzel bir eğitim oldu eğlenceli geçiyor ama sadece dinlenemiyorsun kötü yönü bu çalıştığım firmayı çok seviyorum inşallah kadroya geçerim neysem herkesi çokkkk öpüyrum yarında arada girerimmm öpüldünüzzzz :54::54::71:

Son düzenleme:
gunaydın mıllet
herkese ıyı haftalar dılerım
bız sakın bır hafta sonu gecırdık
uyudum dınlendım sayılır yetmedı ama yıne de dun oglen kalktım
cumartesı gunu mukellef bır kahvaltı sofrasına cok erken kalktım
ama kalktıgıma da degdı hanı
kocıs harıka bır masa hazırlamıstı
hastane vs ıslerımızı hallettık cumartesı ama dun aksama kadar el ense yattık
yasayın tembellık
yasasın uykuuuu :65:

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar

Yorgun ama keyifli bir eğitim geçirdim Cumartesi eğitim dönüşü kuzumu avm ye oyun parkına götürdüm biraz zaman geçirdik güzel geçti haftaya kötü sayılabilecek gelişmelerle başladım yine kuzumun sabah uyanması ve otobüsün full dolu olup 1 saat boyunca ayakta gelmem haftasonu yorgunluğu üzerine en azından oturarak gelmeyi haketmiştim yorgunluğuma yorgunluk kattı :( bu hafta f.zadede kalıcaz 1 saat daha geç kalkmak için vaktim olucak biraz daha erken gidicem eve belki o biraz dinlendirir beni birde Cumartesi günü otele gidicez yıldönümü için orda sessiz sakin bol bol dinlenir eğlenirim bir günde olsa ilaç gibi geliceğine eminim bu yaz sıkı bir tatil yapıcam kafama koydum tabii yeni bir işe başlangıç yapmazsam işe girersem bu sene yine hayal olur tatil yada gireceğim yere baştan söylerim bir hafta istiyorum diye neysem işte bizden böyle
Pasincim ne güzel dinlenmişsin dinlenmek şu sıralar bana çok uzak tüm enerjim cumartesiye

Günaydın hatunlar.Sıradan bir haftasonuydu.Dün migrenim azdı biraz.Çğnkü Anıl geceleri uyanıyo ara ara.Uyku bölününce başağrısı yapıyo maalesef..

seda az kaldı sabret canım
cumartesı gunu bol bol dınlenırsın

yasmınım gecmıs olsun canım
benım kuzumda son zamanlarda cok sık uyanıyor
hatta yanımıza gelmek ıstıyor sanırım korkuyor

Sabrediyorum pasikom valla bu hafta f.zadede kalmamızda beni biraz rahatlattı
Yasom günaydın geçmiş olsun
Arda paşamda geceleri yanımıza gel,iyor uykuya dalınca tekrar odasına koyuyoruz bazen tekrar geliyor bazende uyuyor aynen kedi gibi sokuluyor kollarını açıp bi koluna babasını bi koluna beni yatırıp okşuyor sonra bana dönüp sımsıkı sarılıyor sıpammm kuzum bnm çok özledim ya haftasonu yorgunluktan ve eğitimden çok vekit geçiremedim büyük aşkımla

günaydın kızlar,
bizde normal bir haftasonu geçirdik... cumartesi gezmeye gittik büyük avmye kuzlar oyun alanında iyi oynadılar biz sakince bişeyler yedik...
benim kerem her gün yanımızda yatıyor bazen çok gweç olmuşsa yatağına götürmüyorum direk bi<zm yatağa aranıyor çünki çok uyanıyor kaanda var ikisi birden çok kalkıyoruz o zaman..
bu arada babamız toptancıda arabalı yatak bulmuş 300 e ışıkları felan yanıyormuş onu alayımmı dedi normal fiyatı 600 civarı.. özellikle kaan çok istiyor dışarda gezerken arabayla geçerken bile ywerini biliyor illa bakalım diyor.. olursa çok güzel olacak bakalım gidip anlaşayım sipariş vereyim diyordu babamız...
lorem tembellik iyi gelmiş sana...:))
sedoş inşallah sende haftasonu gittiğiniz yerde dinlenirsin inşallah..
yasminimö sanada geçmiş olsun bende migren yok ama uyumayıp yaramazlık yaptıklarında bende yorgun uykusuz kalırsam sinirden benişmde çok ağrır başım.. ama migren daha kötü sanırım inşallah kısa zamanda düzene girer bu kuzular...

nazlımelegım gezmıssınız ne guzel canım
eger ıstedıgınız bır sey ıse arabalı yatak sevınırler kuzular ıcın de ıyı olur
tembellık bır ıyı geldı kı anlatamam
devamını dılıyorum :1:

Nazlım güle güle kullansın tontişlerim.Benimde gözüm var o arabalı yataklarda.600 İyi fiyat. Çilekten çok öncer sade arabayı 500 diye duymuştum.Eğer 2.bebe nasip olursa oğluma bende alacam:))

nazlişkom hoşgeldin günaydın kuzular arabalı yataklarını çok sevecekler eminim bende kararsızım aslında arabalı yatak mı yoksa beyaz lake işlemeli bir yatak mı diye bayılıyorum işlemeli beyaz yataklara üstüne tül ve şık aksesuarlar bi yanım böle diyor bi yanımda arabalı falan mı alsam dio kararsızım hoş ev alınca yatak odasını değiştiricem aldığım yatağı 6 yaşına kadar kullanabilir ama heves ediyorum işte bakalım hayırlısı

lorem senin için iyi çalışan olarak haftasonu dinlenebilmek devamı gelsin canım...

ben normal yatak istiyordum uzun süre kullansınlar diye ama arabalıda hem benim kocinin hem çocukların çok hevesi vardı..
az önce konuştuk vermiş siparişi içinin yatağıyla 500 olmuş 1000 liraya geliyor.. hatta akşama geliyormuş odayı düzenlemem lazım... daha arabalı nevresim yada uyku setide lazım dedim aklımda onlarda dedi.. hadi bakalım sevinsin kuzular benimkide hevesini alsın..:)))

Nazlişkom güle güle kullansınlar kuzular biraz bencillik yapıorum sanırsam bnm değil kuzumun ne istediği önemli hoş bi isteğide yok arabalı yataklara karşı ama eminim paşamda çok sever bakalım daha zamanım var karar vermek için düzeni bi kuralımda hayırlısıyla gerisi kolay demi nazlişko yataklarını ilk gördüklerindeki sevinç karelerini fotoğrafla eminim çok güzel kareler çıkacaktır :D tekrar güle güle kullansın kuzular

seda sırf bu yuzden beklıyorum bılıyormusun
benım kuzumun odasında bır genc odası takımı var
ama kuzum dogmadan evvel vardı zaten mısafır yatak odası olarak dusunuldugunden
bız kuzuma ozel bır besık yaptırık sadece ve elımızde olan o genc odası takımını kullandık ve kullanıyoruz
aslında hemen bır cocuk odası almayı dusundum ama kendı secımını yapma hakkını tanımak ıcın gecıktırıyorum oda duzenlemesını
kendımce cok begendıgım bır model var kafamda cızdım ve yaptırmak ıcın anlastım bıle
ama vazgectım belkı oglum kendıne gore farklı bır zevkı olacak
mesela ben arabalı yataktan cok hoslanmamıstım gordugumde
ama kuzumun tercıhı arabalı yatak olabılır ve buna saygı duymak zorunda kalarak alabılırım
sırf kendı secıp begensın dıye beklıyorum bıraz daha

Back