- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #95.161
Kız Polipe senin eğlencen miyim ben?Burnumdan soluyom zaten .Bi çirkin değil orta hallisin dedik diye intikam mı alıyon.6 Senelik fotoyla kandırmaya çalışıyon herkesi.Cingöz
Kız Polipe senin eğlencen miyim ben?Burnumdan soluyom zaten .Bi çirkin değil orta hallisin dedik diye intikam mı alıyon.6 Senelik fotoyla kandırmaya çalışıyon herkesi.Cingöz
heyooo napiyonuz,,polisss be seni daha cok gonyali bi hatun bekliyordum.Afferim begendim senü ahahaha..
hadi bakalım orta halliden fıstığa doğru ilerliyor mertebem akşama miss modele katılırsam şaşmayın:87:
tatlım ofisteki pc lerde foto yok bu deliler taktı diye cdlerden buldum bunlarıda haayli eski yani.
ay kızlar az önce vurdumu oturtturan bir erkek olmak için neler vermezdim
sağa doğru dönmüş bir aracın yanından geçerken
silecek suyu sıktı ........................ gözüme doldu hepsi
zatendeterjanlı mı neyse ben naptınız derken
adam özel şöfer arkadada elinde fifisdiyle oturan bir kokoş var
adam açtı camı ne var beee
cam siliyoruz dedi.. ay kusura bakma diyceğine
birde ben allah göz vermiş baksana sağına soluna dedim
hadi lan yürü git dedi.
allahım orda onun ağzını burnunu kıramadım ama
anasından girdim ebesinden çıktım
o araba sana da mezar olsun dedim en son hanzıoya
varmı böyle ayılıkk bu ne şimdi insan mı bu
bu insansa ben değilim kardeşim o zaman
ya sormayın valla gözlerim yanıyor
yıkadım falan mikrop kapmam inş
öküz herif
eşimi aradım da kaputa bir tane vurup göçertseydin dedi
ne yapabiliyordu bakalım dedi
boşver bu kadar hanzo varken etrafta biz yine çok azına rastlıyoruz şanslıyız dedi birde:))
polip hatun gördük endamını sonunda son resmini beğendim sana anlaşılan koyu saç daha ii gidiyor hatcişşşş
derin kafa geçmiş olsun laaaa bende bir güzel sayardım ağzıma ne geliyorsa hanzoya
çilek hatun burda arabaya tekme atsan hanzo ya çıkarır silahını sıkar beynine yada tekme sille yapıştırır yere öle ayılar var o yüzden sayıp gidicen hoş anlamazlar ama aynısının beterini yaşasın die yüzüne beddua eder yoluma devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?