2008 Kasım Anneleri

kafamda bu kadar soru işareti ve negatif şey olsaydı bırakırdım işi emeklilikmiş maaşmış hiç birşey görmezdi gözüm.hayata bir kere geliyorsun hangisi senin için daha ağır basıyor düşünmelisin bu şekilde kafanda binbir soru işaretiyle önce kendin sonra çevren mutsuz olur.

ben dünyada geçirdiğim süreyi zevk alarak yaşamak istiyorum bazı değiştiremeyeceğimiz şeyler var hayatta ama işti kariyerdi devede tırnak bile değil.bir günde yakarım herşeyi eğer mutlu değilsem
ferrarisini satan bilge geldi aklıma len

çokkkkkkk yorgununm belim ağrıyor karnım aç kahvaltı bilem yapmadım miskinim gıcığım sinirliyim üzgünüm

haftasonu kaynanamlar geliyor butun bunlar buna sebep olabilirmi doktoorrrr

ehehee derin gibi ayvayı yedin sende desene neysem gülmüyüm başımada gelmesin istemiyom bu ara misafir falan yatasım gezesim tozasım var

Günaydın bacılar
Ne habersiniz? Biz yine geç yatıp geç kalkma seanslarındayız..sinir oluyorum.sevmiyorum geç kalkmayı ama çok geç yatınca sabah gözümü açamıyorum anca kız kalkınca kalkıyorum ben de.yumurtası haşlanırken bir bakayım size dedim.
maytabım Allah şifasını versin bebeciğin,çok zorr..
polipe ben albümünü göremedim cicim,sanırım arkadaşlık yok diye,arkadaşlık gönderdim,bekliyorum fotoları görmeyi..

ay deli olcam şimdi
zorla yazdığım şey gitti bağlantı kopunca
ben böyle bağlantının taaaaaaa...............
neyse günaydın kızlar
ben kaynanamı uyandıramıyorum sabahları iyi mi
kahvaltı hazırlıyorum kadın kalkmıyor çıkardığım seslere bile
zorla dürterek uyandırıyorum:)))))))))))))
ya bu hep böyleymiş ama
eşim bize hiç kahvaltı hazırlamadı ki der hep
ya babası poğaça alıp koyarmış önlerine
veya okula giderken alırlarmış yada okulda falan
okula giden bir çocuk için feciiii bir durum
ne biliyim o çocuktan ne beklenebilirki sonra
yat uyu ohh o kalksın gitsin acayip
ana var anacık var:)))) napim ama öyle

günaydın kızlar
hayırlı cumalar
maytab dun facede yazmıstım gormedın herhalde arkadasının oglu nasıl ıyımıymıs
eylulde hasta ya memlekete gıtme planlarım vardı hasta oldugu ıcın vazgectım oksuruyor burnu akıyor ateslenıyor

ayıp kız derin kaynananı çekiştirme bize şimdi.biliyosun biz aristokrat gelinleriz sevmiyoz bu muhabbetleri:90:

yasmin daha gençsin yaa
o işte devam edilirmi böyle hergünün mutsuz
evden daha çok vakit geçitiyoruz işte
bu stres yazık sanada
daha güzel bir ortam bulma garantin yok tabi
içine girince belli oluyor ama yine de bir şansını dene istersen
adama uyuzluk yap çıkarsın seni işten tazminatını al diycem ama olmaz
referansın kötü olur
kendiliğinden çıksan oğlana bakmam lazım veya hamileyim yatcam desen
vermez mi tazminatını??

13 Senelik elemanı çıktı düşük yapma riski vardı.Giderken 5 kuruş vermedi.Anlaşmalı tazminat veriliyomuş sanırım ama eşi bunu teklif etti patrona hayır dedi.Bu insan değil ki

ay yatacak yeri yok ........................in
böyle adamın hakkını yiyenlere uyuz olurum
allah iyi insanlarla karşılaştırsın valla ne diyim

ne edersen kendıne hem de kendı kendı kendıne demıs bılırkısıler

gercekten korkuyorum sonumuzdan tamamen cıkara dayalı herkesın ılıskısı
samımı ınsanı bulmak ımkansız degıl ama cok zor

allahım herkesı kıymet bılenlerle karsılastırsın

derın benımde bır tanıdıgım var ne kocasına ne cocuklarına hıc kahvaltı hazırlamamıs herkes kendısı kalkıp gıtmısler
karakter meselesı sanırım ben o kadar rahat olamam sahsen

13 Senelik elemanı çıktı düşük yapma riski vardı.Giderken 5 kuruş vermedi.Anlaşmalı tazminat veriliyomuş sanırım ama eşi bunu teklif etti patrona hayır dedi.Bu insan değil ki

alsın parasını da taaa...
yaw yemişim parasını ben hiç ama hiç ama hiç bakmazdım bir kuruşuna böle mutsuz olacağıma
ama bakma bana, para asla gereken özeni göremedi benim hayatımda

yasmınım ozel sektorde bu tarz ıslıyor sanırım hep ısler
yanı tazmınatmıs sosyal hakmıs pek rıayet edılmıyor sanırım
yanı buradan ayrılıp baska yere baslasan da aynı rısklerle calısacaksın
sonucta eger yıne calısmaya devam edeceksen duzenını bozmamandan yanayım nedense
bu kadar yıl bırbırınızın huyunu suyunu ogrenmıssınız
ben nedense bazı konularda degısımden cekımserımdır
yıne de yasayan sen oldugun ıcın en ıyı kararı yıne kendın verırsın canım
kasma donemsel bır durum dıye dusunmeye calıs

öfffffffff be öğle yemeği saatinde kahvaltı yaptı bu kiız o da 2 saatte uyuz etti beni yediği 1 yumurta yedirene kadar şiştim

madudum madudum madudumda madudum komşunun çocukları öğretmiş bizim kız son günlerde ağzından düşürmuyor

offff ya ama bende mağdurum

dumaduma dum olmasın onun aslı :89:

yasmin işi bırakıp dışarı çıkar herşeyi bırakmışdır ardında

önce oğlunu alır biraz dolaşır alışveriş yaparlar eve gidip saatlerce yemek yapar oğluyla yerler yatıp uyurlar akşam gelen koca merak la sorar ne iş yasmin
kucağında bebesiyle onurlu gururludur yasmin
artık evimin kadını çocuklarının anası olacam yiğidim der

eniştede yasmine dönüp
..............................................................
.der

ne derki kızlar tahminleri alalım

Kız Polipe senin eğlencen miyim ben?Burnumdan soluyom zaten .Bi çirkin değil orta hallisin dedik diye intikam mı alıyon.6 Senelik fotoyla kandırmaya çalışıyon herkesi.Cingöz

kız kaynanan uykusuna düşkün bir hatun demekki napçan :101:
hayırlı cumalar canım..çok geçmiş olsun kuzumaa :2:
derinim gerekli noktaları koymuş yasom
ay yatacak yeri yok ........................in
böyle adamın hakkını yiyenlere uyuz olurum
allah iyi insanlarla karşılaştırsın valla ne diyim
:13: tebrik koyuyorum sana canım
amin canım..ben de son zamanlarda sadece kendimi kırılgan hissetmeye başlamıştım demekki herkes bişiler yaşıyor veya duyuyor

polipe karedş fıstık gibi hatunsun valla maşallah pek merakta bıraktın kk ahalisini..daha önce niye koymadın albüme resim cicim,arkadaş listenden başka hiç kimse göremiyor orayı zaten.Bir de istersen oradan silebiliyorsun.orası sana özel bir alan çünkü:112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…