• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

polipe yasminime dokunma dokunan dokunmuş zati bu gün

sapiş baştan beri seınin kızla benimki ayn ı geç geç kalkıyorlar.sence bizde mi bi sorun var bize göre mi şekillendi bu kızlar ben hep kendi kendime düşünuyorum.daha doğrusu herkez bizi suçluyor siz düzenini kuramadınız diye ama betül zaten ilk 5 ay doğru dürüst hiç uyumadı .bak yine dertlendim.

Kız Polipe senin eğlencen miyim ben?Burnumdan soluyom zaten .Bi çirkin değil orta hallisin dedik diye intikam mı alıyon.6 Senelik fotoyla kandırmaya çalışıyon herkesi.Cingöz:4:

kafanı dağıt diye eğlencelik çerez yapıyom kız:9:
salla yaw bana falan güzel çirkin pek işlemez benim pek o taraklarda bezim yok iddiam yok ne dersen kabulüm.

ay kızlar az önce vurdumu oturtturan bir erkek olmak için neler vermezdim
sağa doğru dönmüş bir aracın yanından geçerken
silecek suyu sıktı ........................ gözüme doldu hepsi
zatendeterjanlı mı neyse ben naptınız derken
adam özel şöfer arkadada elinde fifisdiyle oturan bir kokoş var
adam açtı camı ne var beee
cam siliyoruz dedi.. ay kusura bakma diyceğine
birde ben allah göz vermiş baksana sağına soluna dedim
hadi lan yürü git dedi.
allahım orda onun ağzını burnunu kıramadım ama
anasından girdim ebesinden çıktım
o araba sana da mezar olsun dedim en son hanzıoya
varmı böyle ayılıkk bu ne şimdi insan mı bu
bu insansa ben değilim kardeşim o zaman

ay kızlar az önce vurdumu oturtturan bir erkek olmak için neler vermezdim
sağa doğru dönmüş bir aracın yanından geçerken
silecek suyu sıktı ........................ gözüme doldu hepsi
zatendeterjanlı mı neyse ben naptınız derken
adam özel şöfer arkadada elinde fifisdiyle oturan bir kokoş var
adam açtı camı ne var beee
cam siliyoruz dedi.. ay kusura bakma diyceğine
birde ben allah göz vermiş baksana sağına soluna dedim
hadi lan yürü git dedi.
allahım orda onun ağzını burnunu kıramadım ama
anasından girdim ebesinden çıktım
o araba sana da mezar olsun dedim en son hanzıoya
varmı böyle ayılıkk bu ne şimdi insan mı bu
bu insansa ben değilim kardeşim o zaman

ben bu yüzden bireysel silahlanmaya karşıyım
şahsen bi ara çok istesemde kocikom boşver vuracak olsan ömür yetmez dışardaki ayıları demişti
ne kadar doğru söylemiş yaş ilerledikçe anlıyorum

ya sormayın valla gözlerim yanıyor
yıkadım falan mikrop kapmam inş:(
öküz herif
eşimi aradım da kaputa bir tane vurup göçertseydin dedi
ne yapabiliyordu bakalım dedi
boşver bu kadar hanzo varken etrafta biz yine çok azına rastlıyoruz şanslıyız dedi birde:))

ayyy derin sende yani,hirsini almak icin vuraydin benceyaa..oyy benn cansiz gücsüz bisiyim ama öyle bi durumda fena sicrarim ahahahha,kesin indirmistim cam cerceve:) kocamin tabiriyle co kcirkefmisim hIh o kendine baksin uyuz..

ya ne biliyim zarar vermek aklıma gelmez benim hemen
aslında sinirliyimdir elim aayğım titredi
ama laf saydım suratına bir sürü söylerim de
vurmak aklıma gelmez hiç
gücüm yetmez ya ondan herhalde bilinçaltında:)

derin senin camına da sana da diye geçirseydin kıymetli arabasına. sinir oluyorum böyle tiplere cam temizliyoruz diyeceğine afedersiniz istemiyerek oldu dese dili kopar sanki öfffffffffff asabiyim zaten sinir oluyorum bu tiplere görgusuzler dünya sanki kendi etraflarında dönuyor

Polip hatun gördük endamını sonunda son resmini beğendim sana anlaşılan koyu saç daha ii gidiyor hatcişşşş
Derin kafa geçmiş olsun laaaa bende bir güzel sayardım ağzıma ne geliyorsa hanzoya
Çilek hatun burda arabaya tekme atsan hanzo ya çıkarır silahını sıkar beynine yada tekme sille yapıştırır yere öle ayılar var o yüzden sayıp gidicen hoş anlamazlar ama aynısının beterini yaşasın die yüzüne beddua eder yoluma devam ederim

sakın olun kızlar tamam denyolar cok ama sız ıcınızdekı sıddet egılımıne hayır deyın
derınım gecmıs olsun canım
denyo ıste ısverını ben olsaydım hemen kovardım valla
arkada kokosluk yapıp sık gorunecegıne once adamını sıklıkla egıtsın hırto

neysem gecen hafta basıma gelen bır olaydan bahsedeyım
benım de ıcımdekı sıddet egılımım dokuldu ortalıga ama ısın ıcınde yavrum vardı
alısverısımızı yaptık kuzumla kaldırım uzerınde evımıze dogru yol alıyoruz agır adımlarla
sureklı korna seslerı vs basımız kazan olmus ıstıkamet degıstırmeden yolumuza bakıyoruz
arkadan gelen bır servıs mınubusu bknz dıkkat ama bır okulun servıs aracı kaldırma cıktı hıyar
onumdekı adamlar surucuye seslenseler de duyuramıyorlar adam kaldırımdan ılerlıyor
tuttum arabanın orta kapısından yumrugu ındırdım arabasına ama defalarca kez vuruyorum
pasazedem arabasına neden vuruyoruz dıye durdurdu arabayı
capraz sekılde kaldırıma cıkmıs ben arkadayım capraz ılerledıgınden bıraz daha gıtse arabası uzerımıze cıkacak hala durmuyor daaaa ben arabaya vurdum dıye duruyor
kım vuruyor falan arabaya dedı
arkalardayım mınnak boyumla gorunmuyorum bıle
ama goruntumden asla anlasılmayacak heybette bır sesle ben vurdum var mı bır ıtırazın dedım adama
cart curt konustu actım agzımı allah ne verdıyse bındı arabasına gıttıgını sandı amaaa
plakasını aldım hıyarın gereklı ıslem yapılmıstır cevap beklıyorum

ya sormayın valla gözlerim yanıyor
yıkadım falan mikrop kapmam inş:(
öküz herif
eşimi aradım da kaputa bir tane vurup göçertseydin dedi
ne yapabiliyordu bakalım dedi
boşver bu kadar hanzo varken etrafta biz yine çok azına rastlıyoruz şanslıyız dedi birde:))

ya o suyun içine don önleyici kimyasal falan koyuyorlar o yakmıştır
bende çok iyi adam döverim ama kolay kolay girişemem elinde bi anahtar olacak yardıracan yan kaputtan başlayıp öne doğru atacan imzanı hanzonun plakasını alaydın dünya küçük sakin kafayla bi yerde çıkarsa karşına atardın imzanı

Derin anahtarını yavaşça çıkarıp çizivereydin arabasını.O anlardı sonra:( Ne gıcık. ben olsam sinirden kızarıp bozarır ama senin gibi ilenirdim.Vay .........

sedosum biliyorum, o yüzden bireysel silahlanmaya evet diyorum hehhee saka tabi.

ya olsun hirsini bi sekidle almak lazim,lorenin yaptigida olabilir.
en yiisi sikaet..

polip hatun gördük endamını sonunda son resmini beğendim sana anlaşılan koyu saç daha ii gidiyor hatcişşşş
derin kafa geçmiş olsun laaaa bende bir güzel sayardım ağzıma ne geliyorsa hanzoya
çilek hatun burda arabaya tekme atsan hanzo ya çıkarır silahını sıkar beynine yada tekme sille yapıştırır yere öle ayılar var o yüzden sayıp gidicen hoş anlamazlar ama aynısının beterini yaşasın die yüzüne beddua eder yoluma devam ederim

ya sarı olunca makyaj istiyor bende nadiren yapıyorum makyajsızda ruh gibi oluyorum
ama ben geçen kısacık kestirdim dedim ya bi ton açtırdım yine bahara karamel yapacaz dedi kuaförüm sıktı senin bu paspallığın dedi bana.bende tamam yapalım dedim bahara karamel hatçik olcammm ama uzuuuun süre uzatmam artıkın saçlarımı kısa çok rahat oldu 2dk da fön çekiyom

Back