- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #95.121
owwwww polıpe hanım tesrıf buyurmussss
gordum canım albumunu maasallah hos hatunsun
hıc te bahsettıgın gıbı kılolu kocaman degılsın
hos fotolar bayagı bır gerıye donuk belkı sımdı oylesındır bılemem ama maasallah dıyeyım
erkek adam ne dinliycek sizin muhabbetinizi bende onu anlamadım para versen okumazlar valla şu muhabbetlerimizi:90:arkadaşına Allah sabır bebişede şifa verir inşallahpolipe hoş hatunsun erkekde değilmişsin merakımız gitti sağol valla kurdeşen dökecektik yakında :)))))))
neysem sedacım kuzu iyi maşallah ne kadar iyi olursa işte mızırdanıyomuş boynundan sarkan hortum var diren ona pek kıllanmış .bugün çıkamıyolar direne hala kan geliyormuş yarın demiş dr
hayırlısı olsun
sonuçlar ne zaman çıkar bilmiyorum normalde 15 ila 1 ay arasında çıkıyo ama bunların patolojideki dr tanıdık erken alıcaklar galba
Günaydın kızlar.Bugün keyifsizim.Şu kötü kış ve iş koşullarından kurtulamadım bi türlü.Valla bazen şeytan diyoki bu patron şerrosuna ağzına geleni söyle, mittir git(
Polipe gördüm fotoları.Çekindiğin kadar çirkin değilmişsin be.İdare edersin
Lorem günaydın.Yarın bana da tatil ama keyifsizim.Biliyorumki pazartesi bu adamın mok suratını yine görecem..
Maytap hatun iyi gezmeler.
Sedoş çalışan anne olmak iki taraf içinde zor.Acaba doğru mu yapıyoruz(
hayırlı cumalar arkadaşlar
lore geçmiş olsun geçenlerde bende sabah bi kallktım dudağım başkasının dudağı gibiydi
sedacım sıkma canını alışır inş.
maytap alllah yardımcın olsun.ben çok yoruluyorum çarşı pazarda bebişleli
kız polip nerede senin bu albüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?