• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

selam hatun kişiler günaydın
geçmiş olsun lorecim bende de sık çıkar aft .hatta s.g.al diye bi diş macunu varya onu kullandığımda geçmek bilmeyen aftlarla mücadele ediyorum.bunu maalesef çok sonra keşfettim birdaha kullanmadım
bende bugün gezmeye ve hasta ziyaretlerine zaman ayırıcam.bi aksilik olmazsa arkadaşımın oğlu akşama doğru çıkıcak .bide teyzemiz var annemin çok samimi dostu ve çocukluk arkadaşıydı geçen rahatsızlandı ona gidicem .memoyuda sepet gibi yanımda taşııcam bakalım nasıl bir gün bizi beklkiyo.öncede arkadaşımla buluşup alışveriş yapıcaz biraz .gitmeden memoyla konuşayım diyorum çünkü yollarda ipini çözüyo sıpa yollara atlamakmı dersin elimi tutmamakmı.tam konuşamasada benim dediklerimi anlıyo artık belki bidaha götürmem üzülüyorum seni bırakınca ama sende rahat durmuyosun falan desem anlayışlı davranır:)

Günaydın kızlarrr hayırlı cumalar herkese
Canım sıkıldı sabah sabah yine kuzum saat 6 gibi uyandı bi baktım pıtır pıtır yanıma koşuyor koynuma aldım biraz kokladım sıkıştırdım uykulu uykulu gülümsüyor bıdığım hazırlanmam gerekti nasıl ağlıyor içli içli işe gitme işe gitme spider alma batman alma beni kandırma demek istiyor babam uyandı almak için bir sarılışı var anlatamam offff kıyamam kuzuma yaaaaa :(:(:(
Pasikom sen dion ya çok mutluyum haftasonu die kuzum haftasonu da göremicek beni gönlünce babasıda bu Cumartesi çalışıo oda gidicek sabah sabah içim parçalandı yaa amannnn şunu anladım ki çocuk 4 yaşına gelene kadar çalışmamk gerekir tam bize ihtiyaç duydukları anlar çalışmam için aciliyetim bi maduriyetim yoktu ama kuzuma daha güzel imkanlar sunmak için öle karar verdim birde sigortamda işliyor vs vs 2.çocuğumda böle olmayacak kısmetse kendim bakıcam inşallah yada bilemiyorum yaaa evde de sıkılırım ben duramam çalışmadan poffff neysem sabah sabah içinizi sıkmayayım
buarada geçmiş olsun cnm bi krem var çok ii gelio aft için eczaneye sor k ile başlıyor ben sürmüştüm iki günde geçti büyümeden

maytabım anlıyorlar daha dıkkatlı oluyorlar gıtmeden evvel konusunca
sımdıden yogun gunun ıcın kolay gelsın

sedacım kuzu cok sıkılıyor anlasılan evde
o sekılde aglayarak ayrılmak emınım cok zor olur
bızde uzun zamandır babası bırakıyor artık anneanneye
aglamıyormus ayrılırken baba gıt mama al gel dıyormus
baska bırsey ıstermısın deyınce de buccc yanı sut ıstıyormus pasam
ama farkında benım kuzum gun ıcınde bızı gorebılme ıhtımalının
cunku babası da ben de yakınız ona ıs olarak
cok kasılırsa gelıryor yanımıza
senın de zaten sozlesmen ıcın az zaman kaldı sanırım
hakkında hayırlısı olsun canım

Yakın olmanız size gelebilmesi güzel tabii ki ama bi çözüm değil ayrılırken yine ağlama ayrılmama ihtimali var öle olsun istemezdim tekrar aynı sahneyi yaşamamak adına nebiliim çalışan anne olmak bu yönden çok zor çocuklar için büyük bir eksiklik
Maytabım slm bende bugün sana arkidşinini kuzusunu sorucaktım nasıl ii mi sonuç nezaman belli olucak

ŞİŞŞT GÜNAYDIN
albüm yaptım hadi bakalım meraklılar tam 3 çanta cd elden geçirdim eski fotoları buldum benim elimden makina düşmez pek ama kimse beni çekmez hele doğumdan sonra ardadan başka kimsenin fotosu yok:61:

owwwww polıpe hanım tesrıf buyurmussss
gordum canım albumunu maasallah hos hatunsun
hıc te bahsettıgın gıbı kılolu kocaman degılsın
hos fotolar bayagı bır gerıye donuk belkı sımdı oylesındır bılemem ama maasallah dıyeyım

owwwww polıpe hanım tesrıf buyurmussss
gordum canım albumunu maasallah hos hatunsun
hıc te bahsettıgın gıbı kılolu kocaman degılsın
hos fotolar bayagı bır gerıye donuk belkı sımdı oylesındır bılemem ama maasallah dıyeyım

ben kiloluyum demedim len nerenden çıkardın:27:fotolar 2006-2007
sadece popom 90cmden 92 ye çıkmış dedim ebatlarım o fotolarla aynı çünkü hala aynı kıyafetleri giyiyorum .2yıl evde eşofmanla geçince bide üstüne alışverişte bana sıra gelmeyince gardrop aynı yanitek fark saçlarımı kısacık kestirdim inşallah bi makina edinisem son halimi çekicem

polipe hoş hatunsun erkekde değilmişsin merakımız gitti sağol valla kurdeşen dökecektik yakında :)))))))
neysem sedacım kuzu iyi maşallah ne kadar iyi olursa işte mızırdanıyomuş boynundan sarkan hortum var diren ona pek kıllanmış .bugün çıkamıyolar direne hala kan geliyormuş yarın demiş dr
hayırlısı olsun
sonuçlar ne zaman çıkar bilmiyorum normalde 15 ila 1 ay arasında çıkıyo ama bunların patolojideki dr tanıdık erken alıcaklar galba

Günaydın kızlar.Bugün keyifsizim.Şu kötü kış ve iş koşullarından kurtulamadım bi türlü.Valla bazen şeytan diyoki bu patron şerrosuna ağzına geleni söyle, mittir git:((

Polipe gördüm fotoları.Çekindiğin kadar çirkin değilmişsin be.İdare edersin:9:

Lorem günaydın.Yarın bana da tatil ama keyifsizim.Biliyorumki pazartesi bu adamın mok suratını yine görecem..

Maytap hatun iyi gezmeler.

Sedoş çalışan anne olmak iki taraf içinde zor.Acaba doğru mu yapıyoruz:((

polıpe en azından merakımız gıttı yawww
bız nerden bılıcez gardrobun ne kadardır aynı
allah sahıbıne bagıslasın

yasmınım ıslerın yogun canım anlasılan sabahları zor gelır oldun
kotu ıs sartlarını bılemeyecegımde kıs sartlarına yapabılecek pek fazla alternatıf yok canım
hayatın gıcık herıflere tahammul etmekle gecıyor neredeyse sırayamı gırıyorlar nee

hayırlı cumalar arkadaşlar

lore geçmiş olsun geçenlerde bende sabah bi kallktım dudağım başkasının dudağı gibiydi

sedacım sıkma canını alışır inş.

maytap alllah yardımcın olsun.ben çok yoruluyorum çarşı pazarda bebişleli

kız polip nerede senin bu albüm

polipe hoş hatunsun erkekde değilmişsin merakımız gitti sağol valla kurdeşen dökecektik yakında :)))))))
neysem sedacım kuzu iyi maşallah ne kadar iyi olursa işte mızırdanıyomuş boynundan sarkan hortum var diren ona pek kıllanmış .bugün çıkamıyolar direne hala kan geliyormuş yarın demiş dr
hayırlısı olsun
sonuçlar ne zaman çıkar bilmiyorum normalde 15 ila 1 ay arasında çıkıyo ama bunların patolojideki dr tanıdık erken alıcaklar galba
erkek adam ne dinliycek sizin muhabbetinizi bende onu anlamadım para versen okumazlar valla şu muhabbetlerimizi:90:arkadaşına Allah sabır bebişede şifa verir inşallah
Günaydın kızlar.Bugün keyifsizim.Şu kötü kış ve iş koşullarından kurtulamadım bi türlü.Valla bazen şeytan diyoki bu patron şerrosuna ağzına geleni söyle, mittir git:((

Polipe gördüm fotoları.Çekindiğin kadar çirkin değilmişsin be.İdare edersin:9:

Lorem günaydın.Yarın bana da tatil ama keyifsizim.Biliyorumki pazartesi bu adamın mok suratını yine görecem..

Maytap hatun iyi gezmeler.

Sedoş çalışan anne olmak iki taraf içinde zor.Acaba doğru mu yapıyoruz:((

Allah razı olsun yasemin bacı çirkinliğimden değilde bu nette foto paylaşma işini pek sevmiyorum.neysem bi kereden bişiy olmaz:90:

çokkkkkkk yorgununm belim ağrıyor karnım aç kahvaltı bilem yapmadım miskinim gıcığım sinirliyim üzgünüm

haftasonu kaynanamlar geliyor butun bunlar buna sebep olabilirmi doktoorrrr

hayırlı cumalar arkadaşlar

lore geçmiş olsun geçenlerde bende sabah bi kallktım dudağım başkasının dudağı gibiydi

sedacım sıkma canını alışır inş.

maytap alllah yardımcın olsun.ben çok yoruluyorum çarşı pazarda bebişleli

kız polip nerede senin bu albüm

albümler yazıyor ya orda hemşerim

bende yoruluyorum mucizecim ama bıraktığım zaman da kısıtlı zamanım oluyo hep huzursuz oluyorum kadın bakmak istemediği için o yüzden yanımda götüreyim hem o alışsın hem de ben
bazen şu anneler ve kaynanalarınız bakıyo ya valla imreniyorum
hoşgeldin canımcım bu arada
yasminci,m insanın istemediği bi yerde çalışması inanılmaz zor bişey Allah yarıdmcın olsun canım
deneyimin var aslında el altından başka biyer baksan ücreti burdan az olur ama en azından huzurun olur be canım

Özel hep zor be Maytabım.Burda 10.senem olacak.Tazminatım kalacak, yıllık iznim başka bi yerde düşecek..Ne biliyim ya.Aslında haklısın.Bakayım ben yeni iş:((

Back
X