• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

günaydın seda hayırlısı ya kolay değil ama değişiklikde iyidir değilmi

soğuk bi konya sabahında iş güç aynı benden değişik bişey yok herkez iyidir umarım görüşürük

slm polipe hatunum günaydın hatunlar yok ortada sabah kuşları biziz bu sefer
burasıda serin ama dün daha soğuktu akşama belkim yine soğur hava bende çok yorgunum taşınana kadar çılkım çıkmış olur herhalde

slm polipe hatunum günaydın hatunlar yok ortada sabah kuşları biziz bu sefer
burasıda serin ama dün daha soğuktu akşama belkim yine soğur hava bende çok yorgunum taşınana kadar çılkım çıkmış olur herhalde

ev büyükse hiç korkma kolay yerleşilir.ama annenler 40 yıllık ev onların çok döküntüsü vardır atabildiğiniz kadar atın kalabalıkları.zor iş taşınma

Kadınlar günaydın.Canım sıkkın, işim var, evim yok :(( Kombiyi yapamadılar.Bugün başka servis çağırdım.Gelip gelmeyecekleri belli değil:( Şeytan diyoki git yenisini al.3,5 Senelik kombiyi atasım var..

Günaydın yasom sıkma canını biraz idare et kuşum stres yapma bu kadar kendine iyi bak, buarada pasiko nerede her sabah o açardı burayı nereyedur aceba

Kadınlar günaydın.Canım sıkkın, işim var, evim yok :(( Kombiyi yapamadılar.Bugün başka servis çağırdım.Gelip gelmeyecekleri belli değil:( Şeytan diyoki git yenisini al.3,5 Senelik kombiyi atasım var..

ÜZÜLDÜM ben bu ferdi ısınma işini bu yüzden sevemedim patladı çatladı uğraşıcaksın.markası neydiki kombinin.doğrusu geçen bi elektrikde arıza oldu bizim apartmandada donduk ahh ah eskiden sobalarımız vardı mis gibi şimdi bi köşede onlarda yok lazım olunca çıtırdatsak.iç güveysi gir bence bugünlerde en iyisi o sanırım
:91:

Polip kııı geçen bende düşündüm bunu ne güzel eskiden soba vardı ne elektiriğe bağlı ne de gaza mis gibide ısıtırdı
Şimdi elektirik gitti d.gaz yok yok kombi arızalandı yok cart yok curt gelişti tamam daha güzel ama sorunları bitmiyo
Biz daha yeni yaptırdık annemlere eca çok ii en düşükte yanıyor ve dokunamıyorsun bile tavsiye ederim hepinize diğerleri kötü randuman alınmıyor pek biz çok araştırdık ve çok memnunuz
Bakalım taşınacağımız evde ki nasıl olacak ısıtacakmı vs vs yeni bir hayat bizim için

Yaw yılbaşından beri evimde kalamıyorum.Dün kombi arızası düzeldi diye kaynanaya pijamalarımı almadan gittim, eşofmanımı götürdüm Anılı yıkarken giyerim diye.Eşim eve gittiki arızada kombi. Anılı uyut falan derken 11,30 oldu, pijama almaya gidemedim.Kaynanam verdi bişiler giydim.Yakında donlarımızı bile paylaşacaz:(( Regl bitti, kocamı durduramıyom.:38:O da çok üzülüyo.Anıl anne evimize, yengayenk yatağımıza gidelim diyo.:emir_bebek: Valla deliler gibi özledim evimi..Anıl dün yememiş hiç, biraz boğuşurken baktım.Üstten iki diş görünmüş artık.İki kere yedirmeye çalıştım.Muz ve sütle yattı dün:(

günaydın kızlar
SEDA Kolay gelsin.maşallah ne kadar hızlısınız.valla ben duşundümde annem heralde düzenini asla bozmazdı.şimdi sizin işler çoktur.yeni evin temizliği oturduğunuz yeri toplamak.kolay gelsin.

bizim konbide eca oldu bakalım nasıl olacak.fatura kabarık olacak gibime geliyor.ayarlarını bitürlü anlayamadım

yasmin misafirlik devam demek bak sen senin paşaya rengarenk yatağını özlemiş ne biliyomuş o .çok tatlılar yaaa.

polipe sen buz gibi konya sabahı diyosun ya babaannemle konuştum demin .buraya getirmeye ikna etmeye çalışıyoruz tabi olmuyor.bizi kandıraccak ya burada havalar çok güzel sakız çıceklerim bilie bahçede soğuk olsaydı onlar olurdu diyo,

bu gün canım sıkkın ya napcamı bilemiyorum .anneme gitmem lazım bir haftadır gitmiyorum küsecek.dün akşam çaya gidelim dedim kocise çok yorgunum yarın gidelim dedi.şimdi annem gündüzden gel der.ütü işim var offf kararsızım hiç bi şey yapasım yok.akşama gideriz belkim,

Sağol mucizem gerçekten çok işim var çokk baya yorulucaz annemlerde asla düzenlerini bozmazlardı taaki biz onlara taşınana kadar baktı ki böle olmayacak ardayada bakıyor kabul ettiler ama moraller düşük ablam yukarıya çıkmak istemiyor sürekli ağlıyormuş kolay değil 20 sene ablam bizimle aynı binada çok zor bende üzülüyorum ama bu geçici bir süreç onlarda gelicek en kısa zamanda bakmayın bana da koyuyor doğduğum ev çok anılarımız var o evde babama baba yadigarı herşey satılmıştı bu apartman dışında bir tek burası kalmıştı şimdi bunlarda satılıcak ve onlara da bu yaştan sonra başka bir hayat kolay değil bnmde içimde bir yanım acıyor ama millet işi için çocukları için şehir değiştiriyor ülke değiştiriyor yapacak birşey yok inşallah bizim için çok güzel yeni bir hayat başlar annemi ve babamı rahat ettirmek istiyorum bnm yüzümden ve abim albalm yüzünden düzenleri değişiyor kendimi suçluda hissetmek istemiyorum ama artık yaşları 60-69 tatile yollayacam rahat ettiricem inşallah onları

mucizem geceleri acayip ayaz var çiçekleri üşümediyse vardır bi hikmeti ne diyeyim.gelesi yoktur kadının bu ihtiyarlarda alem ya

seda ablandan daha yüksek ağla bu vakitler yoksa sarar sana
ablaaaaaaa ben sensiz naparım şimdi o yad ellerde falan diye:5:.çünkü kalana çok koyar bu gitme işlerinde

yasmin herkezin evi gibisi varmı gidersiniz tez vakit inşallah.dişlerinizde hayırlı olsun bizimkilerden ses yok daha
:50:

Mucize hatun çık git annene.Bi güzel çay demleyin, yanına kısır vs.. Beben ve annenle güzel bitgün geçirin.Ben olsam öyle yapardım:5:

Polipe gördüm vallah dişleri ama hiçbişi yemedi yavrum.Akşam çok üzüldüm.Neyseki mama verdim:(

günaydın kızlar,
bugün benim kuzular daha iyi çok şükür.. kahvaltıda sadece kerem yedi kaanda iki lokma çikolata verebildim.. ilaçlarını vericem birazdan...
diğer hasta bebişlerde düzelmişlerdir inşallah...
sabah benimki diyorki boğazım ağrıyor banamı geçirdiler ne bende dedim ee evin 3. çocuğu sen olunca sanada geçmesi doğaldır dedim..:)) az önce konmuştuk iyiyim ben diyor...

sedoşum hafta sonu taşınıyormuşunuz kolay gelsin canım .. anene baban senin için belki önceleri zor gelebilir alıştığınız düzen biraz bozulcak ama alışınca bazı şeyler dahada iyi olmaya yönelince rahatlarsınız eminim... illaki alışılır bir düzene ama en zoruda ablan için olacak sanki bunca zaman annenin kanatlarında olmuş canı isteyince hop anneninin yanında ama artık oda bir birey olarak kendi ayakları üzerinde durabilmeli bence.. neyse herşey gönlünüzce olsun tatlım.. ha bu arada gerçekten taşınırken fazlalık ne varsa ya birilerine verin ya atın ferahlayın.. ben taşınırken öle yaptım şimdi daha ferah daha rahatım.. kullanmayacağım hiç bi
şeyi buraya getirmedim yük etmedim kendime evde kalabalıkda olmadı iyi oldu...

yasmin sizn kombi hala olmamış eğer kombiniz dijital göstergeli ise onların bakımını zor yapıyorlar pek anlamıyorlar.. uzadıkça uzuyor.. inşallah çabuk hallolur.. benim çıktığım evde kombide ateşlemede sorun vardı bazen ikide bir pat pat patlar yanamazdı bir türlü banyoda çok zorlanırdık soğuk su gelirdi felan parça değişmesi gerekiyordu benimki açıp iki tıktık la azcık düzeltmişti çok iyi anlar tamirden o yana şanslıyız pek tamirci çağırmayız eve.. çamaşır makinemim sorununuda görünce keşke ben baksydım yaprmışım dediydi..

mucizem git anacım ananın gönlünü al gündüz olamasada akşam bir çayını için anneler olmazsa olmaz ya...
bu arada hayırdır sen kocayı niye küstürdün...

lorede daha çokmu hastalandı acep uğramamış bugün...

annemle konuştum iyi gibiydi .bakayım yasmin dediğin gibi çıkabilirsem 5 çayınıa giderim olmazsa akşama artık.

polip benim babaannem duble alem.

nazlımelk hoşgeldin canım. erkeklerin en buyuk küsme sebebini bilirsin malum.

ya ben bu kızın ayaklarını giydirmiyorum cıbıl cıbıl ben çorap üstüne terlik vicdan azabı çekiyorum vallla

takıntılı ya saçında toka durdurmaz ayakta çorap batik hiç bişey
bi imkanını bulsa tamamen soyunacak bayılıyo çıplaklığa

lore iyice hasta oldu herhal.dünden belliydi

annemle konuştum iyi gibiydi .bakayım yasmin dediğin gibi çıkabilirsem 5 çayınıa giderim olmazsa akşama artık.

polip benim babaannem duble alem.

nazlımelk hoşgeldin canım. erkeklerin en buyuk küsme sebebini bilirsin malum.

ya ben bu kızın ayaklarını giydirmiyorum cıbıl cıbıl ben çorap üstüne terlik vicdan azabı çekiyorum vallla

takıntılı ya saçında toka durdurmaz ayakta çorap batik hiç bişey
bi imkanını bulsa tamamen soyunacak bayılıyo çıplaklığa

lore iyice hasta oldu herhal.dünden belliydi

O MODELİN erkeği var bende giyinmez yazdan kışa geçemez.yazın hiç giyinmiyor etkisinde kalıyor sanırım deli

yasminim hiiiç açma şu iştahsızlık yaramı dişler çıkacak bitecek deyip kendimi sakinleştiriyorum.herifde kızdı çocuğun olan iştahınıda kaçıracaksın o ne zaman aç gezdi isitemiyosa istemiyordur saygı duy o koca bi adam falan dedi.içim azda olsa rahatladı.koşmuyom peşinden yawaş yawaş bugünlerde bişeyler alıyor sofraya yanaşıp daha az ağrıyor deyip geceleride iyi uyuyor şükür.umarım geçer gider ne zaman çıkarsada çıkar.walla bende yiyemiyom o yemeyince tansiyonum diplerde geziyom

Back
X