- 20 Nisan 2007
- 486
- 7
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
inşallah çok çabuk geçer canım ya hepimiz için..inşallah sağlıklı geçer önemli olan bu..Ay citoscum sorma su 3 ay nası bitti hala bana 3 yıl gibi gelioo ama hep diolarki 3 aydan sonra bi bakmıssınız dogum yaptınız cok cabuk geccek diolar bakalım :))
Evet Çitos,
Başlarda bana zaman cok yavas geciyor gibi geliyordu, çünkü benim bebeklerim mikro enjeksiyonla oldu. Ne bileyim once kendine iğne yapıyordun yumurta olusturmak için, yumurtalarım yeteri kadar olacak mı? Sonra yumurtaların oluyor, operasyon olıyorsun çatlayıp hepsinin kaybolma riski vra, acaba hepsini toplayabilecek miyiz? Sonra transfer yapılıyor, 12 gün kabusu baslıyor, acaba hamile kalacak mıyım? Hamile kalıyorsun, bu sefer bizim bebegimizin kalbi daha once durdugundan, Acaba kalbi atacak mı? Kalbi atıyor, 3 bıyunca bana tutunacaklarlar mı? Yani sıkıntışlar bitmiyor canım benim. Zaten sırayla yasadıgımız bu soru işaretleri gectikce bir bakıyorsun zaman geciveriyor.
Bu yuzden artık iyice bosverdim, hep olumlu dusunuyorum... Tek sıkıntım eşimin 2 yıl boyunca yurtısında olacagı fikri... Ama bunlara ragmen olumlu olmaya calıstıkca bir baktım zaman akıp gidiveriyor.
Hepinize guzel saglikli bebekler dilerim,
Canım benim,
Cok haklısın tedaviyle de olsa, normal de olsa paranoyalı insan paranoyalı oluyor işte. Bende de aynı sıkıntı var.
Eşimin tayini Rusyaya cıktıgı için biz apar topar ikinci mikromuzu yaptıralım dedik. Doktorumu sabah aradım öğlen mikro iğnelerine basladık. Cunku ancak 6 ayda bir gelebilecekti ve geldigi sure tup bebek yapmaya yetmeyecekti. Hamile oldugum haberini burada benimle aldı ve gitti. İkizlerimizin olacagını da orada ogrendi. Ama ikimiz de bebeklerimizi konustukca bir de o uzakta oldugundan surekli aglama modundayız. Allah ayrı olan ciftlerin hepsine sabır versin...Allah hepimize sabır versin de bebeklerimizi sooyle dya doya koklayalım.
Sevgi ile
merhaba kızlar bende sabah gıtım doktora
ayy bebegım kocaman olmus elını kolunu oynatıp duruyordu
cok tatlıydı, ense kalınlıgıda 2,1 dedı doktor gelısımı ıyı dedı ayy yawrum :))))
ayy ne güzel yaa.ben onun ellerini yerim..:dance:çok sevindim canım..darısı benim başıma..
sakuracum eşinden ayrı olmak özelliklede böyle hamişlikte çok zordur muhakkak.. Allah yardımcınız olsun, sabır versin canım.. iyi tarafıda en azından eşin mutlu haberlerle dönmüş işinin başınaa.sCanım benim,
Cok haklısın tedaviyle de olsa, normal de olsa paranoyalı insan paranoyalı oluyor işte. Bende de aynı sıkıntı var.
Eşimin tayini Rusyaya cıktıgı için biz apar topar ikinci mikromuzu yaptıralım dedik. Doktorumu sabah aradım öğlen mikro iğnelerine basladık. Cunku ancak 6 ayda bir gelebilecekti ve geldigi sure tup bebek yapmaya yetmeyecekti. Hamile oldugum haberini burada benimle aldı ve gitti. İkizlerimizin olacagını da orada ogrendi. Ama ikimiz de bebeklerimizi konustukca bir de o uzakta oldugundan surekli aglama modundayız. Allah ayrı olan ciftlerin hepsine sabır versin...Allah hepimize sabır versin de bebeklerimizi sooyle dya doya koklayalım.
Sevgi ile
---***AppLE***--- merhaba kızlar bende sabah gıtım doktora
cok tatlıydı, ense kalınlıgıda 2,1 dedı doktor gelısımı ıyı dedı ayy yawrum :))))
kızlar benimde 22 mayıstaki randevum tam 12. haftaya rastlıycak benimde ikili testimi yapar herhalde doktor.nasıl yapıyolar ultrasonda mı ölçüyolar ensesini?
Canım benim,
Sevgi ile
gözünaydın apple
inşallah darısı benim ve bütün annişlerin başına.
bebeğimi ben de çokkkkkk özledim.bir görebilsemsenağlama
daha haftaya cumartesi randevum
ikili test olacak galiba o gidişimde. dr um bişey söölemediydi o zaman ama heralda yapar.
babam bugün bypass olacak.annem ,eşim ,babam hastaneye gittiler.beni götürmediler. çok üzülüyorum.inşallah ameliyatı iyi geçer..[/QUOTallah babana acil şifalar versin.iyi haberlerini alırsın inş.
merhaba kızlar bende sabah gıtım doktora
maşallah allah nazardan korusun.çok sevindim sizin adınıza .insan korkulu bir şekilde gidipte güzel haber alınca normalden çok seviniyor.geçen hafta misafirlerim vardı bende yorulmuşum 2 gün boyunca değişik bir ağrı yaşadım.kesin bişey oldu diye çok korktum hemen dr gittim çok şükür bebiş iyiydi ağrımda miyomum varmış ondan olabilir dedi doktor.üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi rahatlayıp çok mutlu çıktım drdan.inş. hepimiz her daim mutlu çıkarız dr kapısından
alıntı yap a tıklıyon canım kimden alıntı yapmak istiyosan onun yazısının altındaki alıntı yap ı tıkla