2008 Kasım Anneleri

selam kızlarrrrrrrrrr....
bende bugün kontrole gittim canlarım
Allah'ım minik meleğim ne kadar da büyümüş çok duygulandım
kendimi zor tuttum ağlamamak için
dr.umuz ense kalınlığını gelişimini çok beğendi
ama cinsiyeti konusunda en ufak bir ipucu bile vermedi
henüz çok erkenmiş bir dahaki kontrolde öğrenicem artık
ama tam 5 hafta beklemem gerek.
bu arada bizim ki rahatına pek düşkün olacak öylece rahat rahat yatıyordu
dr. karnın aç galiba dedi
gerçektende biraz acıkmıştım
inşallah kan tahlili sonuçlarımızda iyi çıkar
Allah herkesin bebeğini korusun ( 12+1 )
Çok sevindim canım gözün aydın..

kızlar bende yarın dr.a gidiyorum sanırım yarın akşam yazarım ben bilgilerimi dua edin banada benim bebeğimin testleride iyi çıksın yarın ense kalınlığına bakacak dr.um ve ayrıca bende de tabiki acaba söylermi ümidi var gerçi geçen gidişimde daha çok erken olur söyleyemeyiz o zaman demişti ama ben yinede soracağım ama ne olur sağlığı için dualarını gönderin banada bende buradan bizim ense kalınlığımızda güzel diye haykırayımmmmmmmmmmmmmmmmm

Her zaman dualarımız birbirimiz için zaten :KK66:
İnşallah herşey gönlünden geçtiği gibi olur.

Selam kıslarr !!! Doktora gittim ve geldim :) Bebişimiz çok güsel renkli ultrasona girdim elleri kolları bacakları ayakları her yeri kıpır kıpırdı doktora dedim bu cok oynak kesin kızdır die :)) Acaip dönüo bidee icimdee :) Kalp atıslarını dinletti 2 sn felan ama cok güseldi :) Ense kalınlığını ölçtü gayet normal dedi ve 2li tarama icin kan aldılar tabe ben az kalsın bayılıodum cok korkuorum esimde gülüo bu halde bide dogum yapcak bu hemsire hnm die Veeee %80 kız dedi doktor ama sevinme yanılma payımız olabilir dedii ay allam cok mutluyum kıslarr :)) Kızım olcak heralde ...Onu ne süslerim simdi ben .. esim yandım bi tane daha senden mi gelio die biras üsüldü ama Tekrar ve tekrar allahımıza sükürler olsun biz aramadık allah kimseleri aratmasın kıslar herkese yasatsın bu duyguyu
Ne mutlu canım çok sevindim.

slm kızlar ben buraya kasım ayında anne olmuşlar yani olup bitirmişler yw<ıyo die bildiğim için hiç girme gereği duymamıştım :) ama yanılmışım bu arada konu açılmışken benim denyo eşim gece uyurken karnıma pattt die bi wurdu dirseğiylee bende o uyku sersemi ona yapıştırdım bitane dikkatli olsana die adam neye uğradığını şaşaırdı :p
Hoşgeldin aramıza.
Yok ayol biz daha Kasımda anne olcasss
Bekleriz her zaman

canım benımde oyle sımdıde kahverengı leke gelıyor
yarın gıdıcem kendımı yormamaya calısıyorum acayıpte moralım bouk rabbım bebeklerımızı bıze bagıslasın :çok üzgünüm:
Çok çok çok geçmiş olsun kendine dikkat et,dinlen.İyidir bebeğin merak etme.
Yalnız kasım anneleri hepimiz bi yaşıyoruz bu kanamayı.Yaşamayınca iş yapmaya kendimizi yormaya devam ediyoruz.Kanayan işi bırakıyor.

Kızlar kanamamız olmadan bırakın şu işi.Özellikle Hale ye diyorum.Ne gerek var ya çok temizlik yapmaya.Yapmayın arkadaşlar.Onun vicdan azabı bile öldürür insanı.

Appleciğim sende mi iş yaptın yoksaa?

selam kızlarr Cuma günü bebişimi gördüm ense ölcümümüz vardı cok güzel dei doktor ben kilo vermişim toplam 2 bucuk kilo ama bebiş cok iyi sen beslenememişsin ama o senden beslenmiş dedi doktor 4 gün önden gidiyor maşallah ellerimiz parmaklarmız cokşükür hepsi tam Benim mide bulantılarım aynı tam gaz devam ediyor 12+3 olduk bebeğe göre 13 oluyor
Gözün aydın canım.

teşekkürler canım ister istemez korkuyo merak ediyo insan senağlamasenağlamasenağlama

Dikkatli olmakta fayda var.Bol dinlen geçmiş olsun.

selamlar,
bugün doktora gidenler güzel haberlerle gelmişler.. inşallah kan testlerinizde güzel çıkar..
beklemek canım yarın için sanada bol şanslar inşallah yarında sen haykıracaksın bebişimin herşeyi normalmiş diye..
bende eşim bir ansiklopedi seti almıştı rüya tabirlerinden yemek kitabına, anne ve çocuk sağlığına kadar 8 ansiklopedi var ona bakıyorum..ayrıca kendim 1-2 sene önce "hamileliğe hazırlık, doğum ve sonrası" adında annenin el kitabı almıştım.. bir grup amerikalı kadın doğum uzmanı ve jinekolog tarafından hazırlanmış bir kitap çok işime yarıyor doğrusu..

Nazlıcıgım,
Ben amazon.com dan ikiz bebek bekleyen anneler icin bir siparis verdim. Ingilizce biliyorsan muhakkak okumanı tavsiye ederim. When You're Expecting Twins, Triplets, or Quads, Dr. Barbara Luke diye birine ait. İkiz annelerinin mumkun oldugunca cok beslenip erken dogum riskine karsı temkinli olmlarını anlatıyor. Kalori hesapları ve bebeklerin kilo almasına yonelik beslenmeden bahsediyor. İlk aylarda ne kadar cok kilo alırsak o kadar iyi oldugu soyleniyor kitapta ama bilemiyorum ne kadar dogru bir yaklasım.
Sevgiler

Nazlıcıgım,
Ben amazon.com dan ikiz bebek bekleyen anneler icin bir siparis verdim. Ingilizce biliyorsan muhakkak okumanı tavsiye ederim. When You're Expecting Twins, Triplets, or Quads, Dr. Barbara Luke diye birine ait. İkiz annelerinin mumkun oldugunca cok beslenip erken dogum riskine karsı temkinli olmlarını anlatıyor. Kalori hesapları ve bebeklerin kilo almasına yonelik beslenmeden bahsediyor. İlk aylarda ne kadar cok kilo alırsak o kadar iyi oldugu soyleniyor kitapta ama bilemiyorum ne kadar dogru bir yaklasım.
Sevgiler

canım sen faydalanırsın bizede anlatırsın ingilizcem çok iyi değil malesef..
ilk aylarda kilo alımı ha!.. fisfisfisçok ilginç bebeklerin düşük tartılı doğmaması için sanırım.. sonra nasıl dengeleyeceğiz o kiloları..:)) dediğim gibi sen bak faydalı bilgileri bizede söylersin artıkın..sırnaşık şey

canım sen faydalanırsın bizede anlatırsın ingilizcem çok iyi değil malesef..
ilk aylarda kilo alımı ha!.. fisfisfisçok ilginç bebeklerin düşük tartılı doğmaması için sanırım.. sonra nasıl dengeleyeceğiz o kiloları..:)) dediğim gibi sen bak faydalı bilgileri bizede söylersin artıkın..sırnaşık şey

Merak etme sekerim,
Tum onemli bilgileri sizinle paylasırım. :)

kızlaaar günaydın.dün dorktorum aradı test sonuçları için. çok şükür sonuçlar temizmiş. 15000 de 1 miş risk. free beta hcg yi soracaktım soramadım dr a. amaaan dedim 4 hafta sonra kesinleşecek inşallah niye ihtimallerle kafa yoralım ki. kız veya erkek yüzde 50 şans di mi ama zorlamaya ne gerek var

kızlaaar günaydın.dün dorktorum aradı test sonuçları için. çok şükür sonuçlar temizmiş. 15000 de 1 miş risk. free beta hcg yi soracaktım soramadım dr a. amaaan dedim 4 hafta sonra kesinleşecek inşallah niye ihtimallerle kafa yoralım ki. kız veya erkek yüzde 50 şans di mi ama zorlamaya ne gerek var

Brookecugum,
Gözlerin aydın, inşallah kız ya da erkek yuzun gulemeye devam eder hep. Bak risk az cıkmıs Tanrı yardım etmiş. Bosver gerisini Free Beta da ciddi bir sey olsa doktorun muhakkak sana soylerdi. Bu nedenle takma artık ve tadını cıkar şekerim oyle değil mi?

herkese selam şekerler!!

ne güzel herkesin ikili test sonuçları iyi geliyor..benim gibi ikili test henüz yapılmayanlar da inşallah iyi sonuçlar alır...

günaydınnn,
brooke canım, sonuçların çok güzel çıkmış.. cinsiyet içinde hepimizin sabırlı olması gerekiyor.. sağlıklı olsunlarda biz bekleriz..

k,tap deyince ben hafta sonu elif şafak'ın siyah süt adlı kitabını aldım.okumaya başladım bile..öyle eğitici bi kitap değil ama akıcı.vakit geçirmek ve hamilelikle ilgili bişeyler okumak isterseniz güzel gidiyor şimdilik tavsiye ederim..

Dark ben konuşuyorum bu kızlara ama dinlemiyorlar. Yine iş yapmaya devam ediyorlar. Sen de konuş bir şeyler söyle :) İş bırakma eylemi yapalım 6 ay daha ne olur ki sanki!

Brooke çok sevindim test sonuçlarını olumlu almana. Bu ay ikili test heyecanı hepimizi sardı. Çitos ben de senin gibi testi yapılmayanlardanım. Bu cuma gideceğiz. senin testin ne zaman?

Bu arada Elif Şafak'ın en bunalımlı anlarında yazdığı Siyah Süt kitabını ben pek size tavsiye etmiyorum :KK43:

kızlar çok sağolun hepimiz hamilelik boyunca hep güzel haberler veririz inşallah birbirimize. sakuracım free beta hcg yi cinsiyet tahmini için merak ediyodum. dr um büyük ihtimalle kız demişti geçen hafta. hani freebetahcg 50 nin altındaysa erkek üstündeyse kız diyolar ya. onun için merak ediyodum. neyse canım çok şükür. biraz daha meraklanıcaz

bu arada cetvelimizi dr a gittiğimizde verdiği yeni gebelik haftasına göre yenilesek mi. benim bebişim 12+6 oldu bugün ama son kontrole göre. orda rakam üstünde bile daha büyümüş görmek hoş oluyo. bi de kitap sormuşunuz ya drum bi kitap tavsiye etmişti ama ben daha almadım. yabancı bi yazarın biz bebeğimizi beklerken bizi neler bekler diye bir kitap. arkadaşım aldı çok beğnmiş.

Ya bende dün gittgiimde doktor 12 hafta doldu dedi ama bnm cetvele göre 12+6 olmam lazım bugün napcaz anlamadım doktorada sormayı unuttum 16 kasım dedi dogum tarihin gecen gittigimde kesinlesmisti walla en iisi ben 16 kASIM a göre dewam edim :)

Brookecugum,
Evet yaa, merak etmek bile ne kadar guzel oyle degil mi?

evet merak etmek güzel de bi yere kadar. babama kalırsa hiç öğrenmeyin sürprüz olsun diyo. yaa hangi devirde yaşıyoruz baba dedim. bu kadar ayrıntılı testler ultrasonlar varken kim bekler ki doğuma kadar di mi

evet merak etmek güzel de bi yere kadar. babama kalırsa hiç öğrenmeyin sürprüz olsun diyo. yaa hangi devirde yaşıyoruz baba dedim. bu kadar ayrıntılı testler ultrasonlar varken kim bekler ki doğuma kadar di mi

hakikaten keşke bekleyebilsek sürpriz olsa ama ne mümkün bu teknolojinin içinde bekeleyebilmek..ya kızlar size de zaman çok yavaş geçiyor gibi geliyor mu?nasıl geçecek bu 6 ay ???

Ay citoscum sorma su 3 ay nası bitti hala bana 3 yıl gibi gelioo ama hep diolarki 3 aydan sonra bi bakmıssınız dogum yaptınız cok cabuk geccek diolar bakalım :))

X