2008 Kasım Anneleri

kızlarr ikili testin sonuçlarını almaya gidiyorum.inş kötü bir şey yoktur.dualarınızı bekliorum

canım hayırlı sonuçlarla dönersin umarım..hadi bakalım bekliyoruz..
umarım test için, bebeğini görmek için doktoruna giden herkes yüzünde mükemmel gülümsemeler ile evlerine dönerler..darısı benim ve mucizesini bekleyen herkesin başına inşallah..

kıslar bana akıl vercek yokmuya nasılda moralım bozuk destegınıze ıhtıyacım vardı ama kımse benım yazdıklarımı okumadı sanırım

Kızlar ben geldiiiimmmm, doktordan sonra bir daha yazamadım,fırsatım olmadı dün baya yorgundum.Epey yazmışsınız maşallah.

Gulçiçekcim biraz gözattım ama işten çıkarmayla ilgili birşey bilmiyorum canım.Bu konuda bilgim yok.Ben devlet memuru olduğumdan özeller nasıl işliyor bilemiyorum.Ama bu kadar stres yapma.Daha işten çıkaracağız seni bile denmemiş ki..

Eğer bunun aslı varsa patronunla konuşursun,işini sevdiğini söylersin canım.Biraz zalim özel sektör..İnşallah dediğin gibi birşey düşünmüyorlardır.

cnm zaten patronun yaptıgı bırsey kı bu patronla konusma luksumuz yok bızım ayrıca boyle daha oncede cıkartıklarını ya son anda soyledıler cıkardılar yada onu ısten cıkartacak konuma getırdıler onlarda dayanamayıp cıktılar cnm benıde bu konuma getırırler dıye uzuluyorum yanı cıkartsınlar ama bana acıklama yapsınlar boyle beklemek delırtıyor benı

Kıslarrr Selamlar !! Benide aranıza alırmısınız :1hug: Bende 12 haftalık hamişim ..Halecim inşallah hayırlı haberler verirsin bizlere...Bende pazartesi yaptırcam 2li tarama insallah bnmde ii cıkarr :uhm: a.s.

O zaman istediklerini yapma,atılma psikolojisine girme bence.Sen böyle üzülüp yıpranırsan onların işine gelir.Seni verimli bulmadıklarını söylerler.Tam tesrine istekli olmalısın istekli çalış.

Kıslarrr Selamlar !! Benide aranıza alırmısınız :1hug: Bende 12 haftalık hamişim ..Halecim inşallah hayırlı haberler verirsin bizlere...Bende pazartesi yaptırcam 2li tarama insallah bnmde ii cıkarr :uhm: a.s.

Hoşgeldin yağmurcum aramıza,
bende 12+2 yim .
İnşallah 2li testin iyi çıkar.Ben yaptırdım ultrason kısmı iyiydi.Kan testide gelecek haftasonuna çıkacakmış.

darkcım nasılsın cnm bende bayadır gıremıyodum ben pazartesı gıdıcem kontrole bebısım 11+6 olur acaba banada 2 test yaparmıkı sen nekadarlıkken yaptı canım 2lı testını doktorun

Canım ben Özel Maya Hastanesine gidiyorum.Emekli sandığına bağlıyım fark 30 ytl ödüyorum.Kontrolde tekrar üzret vermiyorum.
Doktorumda Türkcan Coşgun(erkek).
Eğer bayan doktor olsun dersen eşine muayene olursun (Sema Coşgun)
Tel:03822123344.Gitmeden önce randevu al mutlaka.
Hamilemisin bu arada? Yoksa normal muayene için mi geleceksin?

kızlar bebişime kendi elimle ilk cicisini aldım..tabi fazla seçeneğim yoktu..cinsiyet belli olmadığından..bir tulum.yeşil..bir bady sarı.. iki çift de çorap..çok mutlu oldum ..:teytey::teytey:
Canım güle güle giydirirsin inşallah.
Benimde alasım var şimdiden :)

İnşallah iyi haberlerle gelirsin canım.
Evet ya çok tatlı eşyaları değil mi:) Bende bitiyorum.Şükürler olsun bu günü de gördük.

canım bence sen kendi sorumlu müdürünle açıkca konuş.böyle birşey varsada bukadar stres yapıp bebişini üzme.allah bir kapıyı kaparsa başka bir kapı açar inş.belki daha iyi rahat bir is bulursun iyi yanından düşün.kendini üzme

darkcım nasılsın cnm bende bayadır gıremıyodum ben pazartesı gıdıcem kontrole bebısım 11+6 olur acaba banada 2 test yaparmıkı sen nekadarlıkken yaptı canım 2lı testını doktorun

Canım ben gittiğimde de benim hesabıma göre bebek 11+3 dü.Ama doktor ultrasonda hesaplayınca 12+1 çıktı.
Bu haftalarda zaten bebekle bizim hesapladığımızdan önde oluyorlar.

Sen 11+6 beklerken gittiğinde onu 12küsür bulursun :)

Zaten 11-14. haftalarda yapılıyormuş bu test.Sana da yapılır.

Bizim ultrasonla inceledi.eşim 2li test bu mu dedi.Büyük kısmı bu dedi dr.
Birde kan test var ben yaptırmanızı tavsiye ederim dedi.Biz zaten yaptırmak istiyorduk.Hemen yaptırdık.Ama burası küçük şehir olduğundan İstanbula gidiyormuş kan.Haftasonuna kadar anca çıkar.
Hale ne güzel erken almış kan testi sonucunu ama her yer öyle değil işte.

Yağmurcum o senin güzelliğin canım.Teşekkürler.:1hug:

Ciddi mi:) Kızım olursa eşim yandık diyor walla,Geçen doktora giderken hemen iki dakikada oje sürdüm de,eşim ondan korkuyo kız olmasından :)))
Bende kız isterdim hamile kalmadan önce her zaman kendimi bildim bileli.

Ama ilk hamile kaldığımda erkek doğdu içime.Kendimi erkeğe adapte ettim,belki erkek olursa üzülmemek için :) geçen eşim kıza benziyodu,önünde birşey yoktu deyince kanım nasıl kaynadı anlatamam.
Sanırım kızı daha çok istiyorum.

Çarşamba günü yatarken bebeğin cinsiyetini düşündüm.Ve rüyamda ne gördüm.....

Onu birazdan yazacağım biraz merak edin :)

ü
Bende doktordan çıkınca arkadaşın kızını görmeye gittim.Ona bir elbise aldım aman Allahım o kadar mı tatlı olur bir elbise.
Dedim keşke bizimkide belli olsaydı.elbiseden bi tane kaldı o da yeşildi,aldığım kadar güzel değil di (
En güzelini hediye götürdüm.
Eşime diyorum arkadaşıma söyleyeyim,güzel kullansın benimde kız olursa biz de giyelim :roflol:,gülüyor eşim

Güle güle giydir kız olursa capriyi.
Ama acele etmeyin özelliklede kız denilenler.
İlk zamanlar yanılma payı yüksek oluyor.4 aydan sonraki tahminlerde yanılma da az oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…