- 29 Şubat 2008
- 420
- 2
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
kızlarr ikili testin sonuçlarını almaya gidiyorum.inş kötü bir şey yoktur.dualarınızı bekliorum
kızlarr ikili testin sonuçlarını almaya gidiyorum.inş kötü bir şey yoktur.dualarınızı bekliorum
O zaman istediklerini yapma,atılma psikolojisine girme bence.Sen böyle üzülüp yıpranırsan onların işine gelir.Seni verimli bulmadıklarını söylerler.Tam tesrine istekli olmalısın istekli çalış.cnm zaten patronun yaptıgı bırsey kı bu patronla konusma luksumuz yok bızım ayrıca boyle daha oncede cıkartıklarını ya son anda soyledıler cıkardılar yada onu ısten cıkartacak konuma getırdıler onlarda dayanamayıp cıktılar cnm benıde bu konuma getırırler dıye uzuluyorum yanı cıkartsınlar ama bana acıklama yapsınlar boyle beklemek delırtıyor benı
Kıslarrr Selamlar !! Benide aranıza alırmısınız :1hug: Bende 12 haftalık hamişim ..Halecim inşallah hayırlı haberler verirsin bizlere...Bende pazartesi yaptırcam 2li tarama insallah bnmde ii cıkarr :uhm: a.s.
Kıslarrr Selamlar !! Benide aranıza alırmısınız :1hug: Bende 12 haftalık hamişim ..Halecim inşallah hayırlı haberler verirsin bizlere...Bende pazartesi yaptırcam 2li tarama insallah bnmde ii cıkarr :uhm: a.s.
Canım ben Özel Maya Hastanesine gidiyorum.Emekli sandığına bağlıyım fark 30 ytl ödüyorum.Kontrolde tekrar üzret vermiyorum.DaRKiNLiFe_ merhaba sen aksaraydaydın değil mi yanlış hatırlamıyorsam.aksaray'da nereye gidiyorsun hangi hastane ve doktor?bir de ne kadar ödüyorsun fark.Ben Ş.koçhisardayım.şu ana kadar ankaraya gittim özel keçiören hastanesine.çok memnundum ama gidiş geliş beni çok sarsıyor. aksaray daha yakın olduğu için orayı düşünüyorum ama pek bilgim yok aksaraydaki hastaneler hakkında
Canım güle güle giydirirsin inşallah.kızlar bebişime kendi elimle ilk cicisini aldım..tabi fazla seçeneğim yoktu..cinsiyet belli olmadığından..bir tulum.yeşil..bir bady sarı.. iki çift de çorap..çok mutlu oldum ..:teytey::teytey:
ben de ikili testimi haftaya salı yaptıracağım.umarım bir sorun çıkmaz.ne güzel bazı arkadaşlar erkenden öğrenmişler cinsiyetini.ben de 1 mayısta gideceğim,umarım o zaman görürüz.mide yanmalarım oluyordu ara sıra.çok şükür gecti.artık risk dönemini de aşıyoruz inşallah.ben henüz hiç bir şey almadım.ama hergün netten bebek eşyası,odası vb. şeylere bakıyorum.çok hoşuma gidiyor.hamile olmak güzel bir duygu.allah hepimize sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin.bu arada kilolar ne durumda.ben tüp beek tedavisi aşamasında ne yazıkki 4 kilo aldım.61 kilo ile başladım.şu an 61.800 gr.artık bu aydan sonra başlar kilo alımı,dikkatli olmak lazım.sevgiler (11+2 hamileyim)
cnm zaten patronun yaptıgı bırsey kı bu patronla konusma luksumuz yok bızım ayrıca boyle daha oncede cıkartıklarını ya son anda soyledıler cıkardılar yada onu ısten cıkartacak konuma getırdıler onlarda dayanamayıp cıktılar cnm benıde bu konuma getırırler dıye uzuluyorum yanı cıkartsınlar ama bana acıklama yapsınlar boyle beklemek delırtıyor benı
darkcım nasılsın cnm bende bayadır gıremıyodum ben pazartesı gıdıcem kontrole bebısım 11+6 olur acaba banada 2 test yaparmıkı sen nekadarlıkken yaptı canım 2lı testını doktorun
Kızlar ne güzel haberlerle gelmişsiniz doktordan. Hale kızına çoook sevindim. Dark sanki senin bebeğin de kız olacakmış gibi. Nerden çıktı deme ne bileyim içime öyle doğdu :) Sağlıklı olsunlar da gerisi hiiç önemli değil. Maşaallah bebişlerinize kızlar.
üyaa kızlar çok komik ama eşimin iş yerinde hocası eşimi rüyasında gördüğünü çok tatlı bi oğlumuz olduğunu görmüş üstelik hamile olduğumu da bilmiyodu. sonra eşim beim hamile olduğumu söylemiş ama dr kız dedi demiş. o da çok şaşırmış. hem de bizim cinsiyet tahmininden 2 gün sonra oluyor bu. herkes rüyasında oğlan görüyodu. bi de hani tahmin yaparlar ya yüzüne bakıp çoğu arkadaşım oğlan tahmininde bulunuyodu. 5 hafta sonra kesinleşecek ama ben çok merak ediyorum nasıl bekliycem o kadar. kızları çooook çok severim ama herkes oğlana o kadar alıştırdı ki beni oğlanı da çok sever oldum. dr kız diyince de hemen gidip bi t-shirtle capri aldım bebişime pembiş pembiş. şimdi kıza da çok kaptırmak istemiyorum kesinleşmeden. ayy iki arada bi derede kaldım neyse çok şükür başka derdimiz olmasın da heyecanımız böyle şeylerden olsun di mi