2008 Kasım Anneleri

Çarşamba günü yatmadan düşündüm acaba bebeğimin cinsiyeti ne diye,

keşke rüyamda görsem dedim kendi kendime.Bazı anneler görürlermiş bebekleinin cinsiyetini.

Böyle düşünerek yattım.Gece rüyamda bisiklete binerken ve topaç çevirirken gördüm kendimi.

Kızlar rüyaya göre erkek çıktı ya hayırlısı artık.

Sizde var mı böyle rüyasında bişeyler gören?

kızlar bugün akşam doktora gidiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin.Bebeğimi inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde görürüm..Çok heyecanlıyım çoookkkkkkk....

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım..

sırnaşık şey cihatın hamburgeri eet haklısın.hamileyken en çok aş erdiğim şey ve kumpiri :1rolleyes: nerde çalıştın düzcede?
walla canım hamburger istedi.Yarın bi şekilde bulmam lazım :))

katılıyorum brooke sana.Kasım anneleri fazla heyecanlı gözükmüyo..
Bende Temmuz annelerine takılıyorum arada :)))

Arkadaşlar ikili testinizi 11. veya 12. haftada yaptırdıysanız free beta hcg değerinizi yazar mısınız, 50 nin altında erkek üstünde kızmış diyorlar, sizde tuttu mu?
Sağol Aregoncum .bende bunu nerde okumuştum,nerden bulurum diye düşündüm dün.Sen yazmışsın araştırmama gerek kalmadı.Bende duymuştum böyle birşey.Haftaya belli olunca sonucum yazarım artık size.

Hale senin serbest beta hcg kaç çıktı,ikili testte canım bi bakıver???

ben ilk denemede hamile kalanlardanım mide bulantılarım baya sorun yapyo ama olsun bebişim için değer kasım 15 gözrünüyor doğum tarihimiz

Ne mutlu sana hemen kavuşmuşsun.Çok şanslı olduğunu bilmelisin.İnşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi.

Benimde bulantılar hala devam ediyor.Bugün 12+3 üm.Yukarıya yanlış yazdım galibbaaaakafamçokkarıştı
kıslar bana akıl vercek yokmuya nasılda moralım bozuk destegınıze ıhtıyacım vardı ama kımse benım yazdıklarımı okumadı sanırım

selamlar,
darkcım hayır olsun rüyanın sonu.. sen atlattın ikili testi umarım sonucuda iyi çıkar..
bende haftaya cuma gideceğim hesabıma göre o gün 11+2 oluyor benimde..
yağmurcum hoşgeldin canım güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle..
bu arada bende rüyamda bişeyler gördüm anlatılacak gibi değil:)) ona göre kız çıkıyor çin takvimine göre erkek... olsun olsun ikiside olsun...:)))

kızlar iyi akşamlar
mesajları okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum
maşallah maşallah hep böyle olsun inşallah
bende pazartesi gidiyorum ikili test için
tam 12 haftalık olucaz benim hesaplarıma göre
bakalım sonuçlar nasıl olacak
hayırlısıyla iyi haberleri duyalım bakalım
bu arada eşim kolay kolay rüya görmez
dün ilk kez bebeğimizi görmüş
ama ultrasonda gördüm aynı bana benziyodu diyo: )
cinsiyetini görmemiş
ben bu aralar rüyamda hep kız görüyorum
nasip sağlıklı hayırlı olsunda
gerisini Allah bilir

Hayırlısı olur inşallah canım senin de rüyan.

Haftaya cumada senin güzel haberlerini alırız inşallah.

Sen 11+2 hesapla bakalım gidince kaç çıkacak yaramazlar.Bi kaç gün daha ilerde çıkarlar.

Çin takviminde benimde erkek çıkıyor.

Senin biri kız biri erkektir belki :)

Hayırlısı önemli olan hepsi sevilir.Ne de olsa ilk göz ağrımız.
Ağrılarımız

Yalnız ben dün hiç iyi değildim.Sol tarafımda bir ağrı yatana kadar öldüm.hemen görümcemi aradık,kanama yoksa normaldir dedi.

Eşim netten belirtileri okudu sanırım bu haftalarda böyle ağrılar olacakmış.Ama öldüm hiç böyle olmamıştım.Bi de üstüne bulantım oldu.

Şimdi iyimisin dersen eh işte.Hafif hafif yine solda bir ağrı var.İnşallah çok şiddetli olmaz.

Bir de çok gaz oluyor bu günlerde öldüm.:

Olsun bebeklerimiz iyi olsun da yeter

Hepimizinkine maşallah.

Bi gün bile girmeyince zor oluyo yetişmek.Bazen de hiç ilerlemiyor ama sayfa.hep böyle olsun sayfamız dolu dolu :)
İnşallah senin testinde iyi çıkar canım.
Rüyaların çıkar mı genelde?

ben rüyamda nasıl görürsem öyle çıkar.tersi felan değil,olduğu gibi çıkar.

Hepimiz için hayırlı evlatlar olsun.

Ya bende hep erkek bebek görüorummm :)) Hep emziriorum altını deisiorum soracıma bikeresinde dogum yaptıgımı gördüm oda erkekti hatta dogum yaptıktan hemen sora gögsüme yatırdılar bebisimi allam öle bi duygu olamaz :))))

Yağmurcum önemli olan.Rüyalarının normalde nasıl çıktığı.

Bazıları ne görse tam tersi çıkar,bazılarıda benim gibi ne görse aynen çıkar.

Seninkiler nasıl çıkıyor?

ne güzel bi rüya görmüşsün
inşallah gerçektede bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım
bu arada aramıza hoşgeldin

darkcım ben daha hamile kalmadan bir erkek bebek görmuştum.ama etrafımdaki insanların kimi kız kimi erkek bebeğimin olduğunu göruyor.anneler hisseder diyorlar ama benim içime pek bişey gelmiyor.hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeter.Ağrın varmış geçmiş olsun.ya benimde iki gündür değişik bir ağrım var herkezin sağı solu ağrıyor benimde tam göbeğimin hizasında aşağı kasığıma doğru saniyelik kesiliyorumuş gibi ani acayip bir ağrı oluyor ta kalbimde hissediyorum acısını saniyelik olmasa dayanılmaz olurdu heralde ,yorulduğum bir günün akşamında olunca baya korktum ama bugün biraz daha hafifleyince dr aramaktan vazgeçtim ,insan her durumda aramaya çekiniyor.şu 4 ay bitsede hareketlerini hissedip durumlarından haberdar olsak dimi..........

canım öyle rüyalarım çok çıkmaz benim
çin takviminde de kız çıkıyor
rüyasında kızım olduğunu görenlerle oğlum olduğunu görenler aynı oranda
yalnız henüz hamile olduğum belli olmadan işyerinden bi arkadaşım aynı bana benzeyen bir kız görmüş rüyasında
hemde bebiş isteğimden habersiz olmasına rağmen
somra aynı ay ben hamile kaldım
dediğin gibi hayırlı sağlıklı mutlu evlatlar olsunlar yeter

Ben çıktım kızlar karnım ağrıyor.Sol taraf.Sanırım son zamanlarda hepimizin ortak şikayeti ((

geçmiş olsun darkçım..dediğin gibi benim de özellikle ani hareketlerde,yatakta dönerken filan sol tarafıma bi ağrı giriyor sorma gitsin..ama benim ağrı konusunda en çok şikayetim göbek etrafında çok değişik bi ağrı..normalde 2.trimestrdan sonra görülürmüş göbek ağrısı ama benimki erken başladıyerimseniben

kasım annelerinde herkes kız çocuk ümit ediyor sanırım sengözlerimebaksanab...bakalım kaç kızımız kaç oğlumuz olacak?

kızlar sizlerinde azıcık dolaşınca bacaklarınız ve beliniz ağrıyormu?ben biraz ortalık toplayım bi yemek yapıyıım belimden alt yanım ağrıyor,,

Mucizeeecimmm aynı dertttt bende mevcuttt ( Tek sen diilsin yanee azcık ayakta durim yemek yapim hele evi süpürsem dogrulamam heralde cok kötü oluorum uzanıp kalıorum öle artık kadın alıorum yapamıorum Doktor normal dedi cnm bana sanırım bu aylarda normal ... Napcaz cekcez artık bebişlerimiz icinn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…