- 24 Mart 2008
- 1.751
- 3
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
arkadaşlar isimlerimizin altındaki yeşil ve truncu cizgi ne anlama geliyor
kızlar bugün akşam doktora gidiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin.Bebeğimi inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde görürüm..Çok heyecanlıyım çoookkkkkkk....
walla canım hamburger istedi.Yarın bi şekilde bulmam lazım :))sırnaşık şey cihatın hamburgeri eet haklısın.hamileyken en çok aş erdiğim şey ve kumpiri :1rolleyes: nerde çalıştın düzcede?
katılıyorum brooke sana.Kasım anneleri fazla heyecanlı gözükmüyo..kızlar yaa aralık annelerine baktım şimdi de maşşallah ne hızlılar yaa. binlere ulaşmış mesajları. hadi kızlar harekete geçin biz daha mı az heyecanlıyız onlardan. bi de aralarında uzun uğraşlar sonunda hamile kalan baya arkadaş var sanırım takip ettiğime göre. çok mutlu oldum hepsi adına. gebelik genel bölümünden buraya transfer olunca baya kalabalık bi mesaj panosu oluşmuş. maşşallah maşşallah
Sağol Aregoncum .bende bunu nerde okumuştum,nerden bulurum diye düşündüm dün.Sen yazmışsın araştırmama gerek kalmadı.Bende duymuştum böyle birşey.Haftaya belli olunca sonucum yazarım artık size.Arkadaşlar ikili testinizi 11. veya 12. haftada yaptırdıysanız free beta hcg değerinizi yazar mısınız, 50 nin altında erkek üstünde kızmış diyorlar, sizde tuttu mu?
ben ilk denemede hamile kalanlardanım mide bulantılarım baya sorun yapyo ama olsun bebişim için değer kasım 15 gözrünüyor doğum tarihimiz
kıslar bana akıl vercek yokmuya nasılda moralım bozuk destegınıze ıhtıyacım vardı ama kımse benım yazdıklarımı okumadı sanırım
selamlar,
darkcım hayır olsun rüyanın sonu.. sen atlattın ikili testi umarım sonucuda iyi çıkar..
bende haftaya cuma gideceğim hesabıma göre o gün 11+2 oluyor benimde..
yağmurcum hoşgeldin canım güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle..
bu arada bende rüyamda bişeyler gördüm anlatılacak gibi değil:)) ona göre kız çıkıyor çin takvimine göre erkek... olsun olsun ikiside olsun...:)))
kızlar iyi akşamlar
mesajları okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum
maşallah maşallah hep böyle olsun inşallah
bende pazartesi gidiyorum ikili test için
tam 12 haftalık olucaz benim hesaplarıma göre
bakalım sonuçlar nasıl olacak
hayırlısıyla iyi haberleri duyalım bakalım
bu arada eşim kolay kolay rüya görmez
dün ilk kez bebeğimizi görmüş
ama ultrasonda gördüm aynı bana benziyodu diyo: )
cinsiyetini görmemiş
ben bu aralar rüyamda hep kız görüyorum
nasip sağlıklı hayırlı olsunda
gerisini Allah bilir
Ya bende hep erkek bebek görüorummm :)) Hep emziriorum altını deisiorum soracıma bikeresinde dogum yaptıgımı gördüm oda erkekti hatta dogum yaptıktan hemen sora gögsüme yatırdılar bebisimi allam öle bi duygu olamaz :))))
Hayırlısı olur inşallah canım senin de rüyan.
Haftaya cumada senin güzel haberlerini alırız inşallah.
Sen 11+2 hesapla bakalım gidince kaç çıkacak yaramazlar.Bi kaç gün daha ilerde çıkarlar.
Çin takviminde benimde erkek çıkıyor.
Senin biri kız biri erkektir belki :)
Hayırlısı önemli olan hepsi sevilir.Ne de olsa ilk göz ağrımız.
Ağrılarımız
Yalnız ben dün hiç iyi değildim.Sol tarafımda bir ağrı yatana kadar öldüm.hemen görümcemi aradık,kanama yoksa normaldir dedi.
Eşim netten belirtileri okudu sanırım bu haftalarda böyle ağrılar olacakmış.Ama öldüm hiç böyle olmamıştım.Bi de üstüne bulantım oldu.
Şimdi iyimisin dersen eh işte.Hafif hafif yine solda bir ağrı var.İnşallah çok şiddetli olmaz.
Bir de çok gaz oluyor bu günlerde öldüm.:
Olsun bebeklerimiz iyi olsun da yeter
Hepimizinkine maşallah.
Bi gün bile girmeyince zor oluyo yetişmek.Bazen de hiç ilerlemiyor ama sayfa.hep böyle olsun sayfamız dolu dolu :)
İnşallah senin testinde iyi çıkar canım.
Rüyaların çıkar mı genelde?
ben rüyamda nasıl görürsem öyle çıkar.tersi felan değil,olduğu gibi çıkar.
Hepimiz için hayırlı evlatlar olsun.
Ben çıktım kızlar karnım ağrıyor.Sol taraf.Sanırım son zamanlarda hepimizin ortak şikayeti((