- 29 Şubat 2008
- 420
- 2
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Selam Arkadaslar Size Birsey Sormak Istiyorum 2 Gundur Cok Sitresliyim Bazi Sebeblerden Dolayi Resmen Vucudumun Titredigini Hissediyorum Sinirden Vede Bebegime Bisey Olmasindan Istemesemde Bu Durumdayim Suanda Bebegime Zararim Dokunuyomudur
canım zaten bebgım ve esım olmasa ne yapardım bılmıyorum dun butun gun agladım aksam geldı kendını dusunmuyosunda bebegımızıdemı dusunmuyosun dedı hep guldurmeye calıstı ama bugun yıne aynı seyler oluyo resmen sıtrese atıyolar benı dusunmuyolarkı bukız dusuk tehlıkesı gecırdı strese gırmemesı lazım tam tersıne benı sıtresın ortasına atıyolar doktorumu bıle aramayı dusundum mıdem agrıyo cunku 2 gundur cok kotu oldum pazartesı gunude randevum var
Selam Arkadaslar Size Birsey Sormak Istiyorum 2 Gundur Cok Sitresliyim Bazi Sebeblerden Dolayi Resmen Vucudumun Titredigini Hissediyorum Sinirden Vede Bebegime Bisey Olmasindan Istemesemde Bu Durumdayim Suanda Bebegime Zararim Dokunuyomudur
canım zaten bebgım ve esım olmasa ne yapardım bılmıyorum dun butun gun agladım aksam geldı kendını dusunmuyosunda bebegımızıdemı dusunmuyosun dedı hep guldurmeye calıstı ama bugun yıne aynı seyler oluyo resmen sıtrese atıyolar benı dusunmuyolarkı bukız dusuk tehlıkesı gecırdı strese gırmemesı lazım tam tersıne benı sıtresın ortasına atıyolar doktorumu bıle aramayı dusundum mıdem agrıyo cunku 2 gundur cok kotu oldum pazartesı gunude randevum var
kızlar yaa aralık annelerine baktım şimdi de maşşallah ne hızlılar yaa. binlere ulaşmış mesajları. hadi kızlar harekete geçin biz daha mı az heyecanlıyız onlardan. bi de aralarında uzun uğraşlar sonunda hamile kalan baya arkadaş var sanırım takip ettiğime göre. çok mutlu oldum hepsi adına. gebelik genel bölümünden buraya transfer olunca baya kalabalık bi mesaj panosu oluşmuş. maşşallah maşşallah
ben ilk denemede hamile kalanlardanım mide bulantılarım baya sorun yapyo ama olsun bebişim için değer kasım 15 gözrünüyor doğum tarihimiz[/QUOT
pamukcugum mrb avukat yazıyor meslegınde bır sorum olacak benı sıten cıakracakalr sanırım cnmya ısyerı bı acıklama yapmıyor su an ama eleman alıyorlar moralım cok bozuk ssklı olarak haklarımı nasıl savunabılırım akıl verırmısın kıslar sızde yardımcı olun lutfen :1no2:senağlama
QUOT a.s. SLM şakura crinone jeli kullanırken seninde içinde birikme gibi bir sorunun oldumu bende böyle bir durum var sertleşip birikiyo ve vajinanın ağzına kadar geliyo bende bu durum vesveseye sebep oluyor valla kanamam olsa bu jelin tıkaması yüzünden farkedemem diye korkuyorum.daha önce sanırım dark buna benzer bir durum olduğunu söylemisti ama tam hatırlayamıyorum herkezde budurum aynımı diye merak ediyorum. bebişime zarar verirmi diye korkuyorum.a.s.
Bugün 12+1 olmuşum kızlarrrrrrrr,
Bebişler bu dönemlerde hızlı gelişiyorlarmış.Bugün ensesi baş popo mesafesi felan ölçüldü.Hepsi iyiydi.Burun gelişimi çok güzel dedi doktor.Karnına baktı.
Bizim yaramaz güneşlenir pozisyondaydı ve ayaklar havada.Bacak arası gözükmüyodu.Ama eşim bişey yoktu dedi :) Kızmış ona göre.Ama kemikli yapısını da erkeğe benzettik :)
Hayırlısı olsun artık.
Doktor 3 hafta sonra bakalım cinsiyete dedi,eşim cinsiyetini sorduğunda da kız yada erkek diyo :)))
Ya dört boyutlu ultrasonda görünce kanım kaynadı,sevesim koklayasım geldi.Çok güzel bir duyguymuş.
Kızlar maşallah deyin bebişime.
Hepsine maşallah......
ben ilk denemede hamile kalanlardanım mide bulantılarım baya sorun yapyo ama olsun bebişim için değer kasım 15 gözrünüyor doğum tarihimiz[/QUOT
pamukcugum mrb avukat yazıyor meslegınde bır sorum olacak benı sıten cıakracakalr sanırım cnmya ısyerı bı acıklama yapmıyor su an ama eleman alıyorlar moralım cok bozuk ssklı olarak haklarımı nasıl savunabılırım akıl verırmısın kıslar sızde yardımcı olun lutfen :1no2:senağlama
canım ben avukat değilim avukat katibiyim ama yardımcı olurum elimden geldiğinde işe gireli ne kadar oldu ve gerekce ne gösteriyolar işten cıkarılman için 1 yıldan fazla ise tazminat ödemek zorundalar imza attığın yerlere dikkat et sana işten cıkış bildirgesi gibi bişi imzalatabilirler okumadan hiçbirşeyin altına imza atma sen ayrıntıları özele yaz ben ona göre bildiğimi yazarım bilmediğimi araştırıp avukatıma sorup yazarım canım
canım ben avukat değilim avukat katibiyim ama yardımcı olurum elimden geldiğinde işe gireli ne kadar oldu ve gerekce ne gösteriyolar işten cıkarılman için 1 yıldan fazla ise tazminat ödemek zorundalar imza attığın yerlere dikkat et sana işten cıkış bildirgesi gibi bişi imzalatabilirler okumadan hiçbirşeyin altına imza atma sen ayrıntıları özele yaz ben ona göre bildiğimi yazarım bilmediğimi araştırıp avukatıma sorup yazarım canım
cnm ozel msj kalkmıs sanırım ondan atamadım ıse gırelı agustos 2007de girdim 01 eylul ssk basladı ama cnm yanı bu zamana kadar benı işten cıkarma gıbı bır durum hıc yoktu nerden dıyeceksen maasıma yapılan zam ıste normalde ıkramıye senen dolunca alırmıssın patron bana benı sevdıgınden 6 . ayımda almaya basladım yanı boyle bır durum varken ha eleman almayı dusunuyorduk aslında soyle ama bızım ısler kısın cok yogun oldugundan yetısemıyorduk o yuzden benım dogumuma yakın alırız dıye konsumusduk kalmısdı oyle gecende benım yaptıgım ıslerle alakalı hataları gordu patron ıslem hatası buda kı her zaman herkesın yaptıgı olay ondan sonra sınırlendı bana ıste yapmayın cocuklar falan demesı gıbı sonrasında ıste bu hatayı yaptıgımı mudurumuze falan demıs ıste benden sorumlu olan arkadasda ızındeydı zaten ondan zolayı patronla bırebır muhattap olmak zorunda kaldım geldı ertesı gun bu ılan ısı cıktı anlamıyorum sınırlı oldugumdan karısık yazdım bıraz prdn cnmya umarım anlatabılmısımdır...Kötü Kazen