QUOT a.s. SLM şakura crinone jeli kullanırken seninde içinde birikme gibi bir sorunun oldumu bende böyle bir durum var sertleşip birikiyo ve vajinanın ağzına kadar geliyo bende bu durum vesveseye sebep oluyor valla kanamam olsa bu jelin tıkaması yüzünden farkedemem diye korkuyorum.daha önce sanırım dark buna benzer bir durum olduğunu söylemisti ama tam hatırlayamıyorum herkezde budurum aynımı diye merak ediyorum. bebişime zarar verirmi diye korkuyorum.a.s.
Sevgili Mucize,
Crinon Jel herkese ve doktoruma da soyledigim gibi benim en buyuk cinim ve dusmanim :)
Bir suru sorun yapıyor bana yaptıklarını anlatayım istersen:
Ilk basta cok fazla dokuluyor. Yani yururken yatarken her sekilde içinden surekli dokuluyor.
Surekli dokulen jel insanin surekli islak gezmesine sebep oluyor.
Surekli islak olunca bende acayip bir iğrenti olustu ve sonuc: MANTAR
Mantar ilacı kullanabilmek için doktoru aradık vs.... sıkıntı
Havuza giriyorum hepsi dokuldu mu diye bunalıyorum
Sabah atış yapıyorum aksama kadar progesteron gazı ile ugrasıyordum baslarda...
Gastroenterit oluyorum (ishal) ialcın hepsi dokuldu mu diye panik yapıyorum
Kanamam surekli jelle birlikte geliyor ve bu da bana surekli kahve telvesine benzer bir tabaka gibi gorunuyor vs. vs. vs.
Bence sakin takma kanaman oldugu zaman oyle bir anliyorsun ki, anlamaman imkansiz. Yıgılma bende de oldu ve sonrasında dokulmeye basladı, ardından da yukarıdakileri yasadim. Yani eger oyle bir sey olursa (kanama gibi) jelle birlikte idrara cıkraken de anlarsın camasırına da muhakkak leke gelir sen merak etme. Ayrıca kanaman neden olsun ki, insallah oyle bir sey olmaz.
Umarım yeteri kadar bilgi verebilmisimdir
Sevgiler[/QUOTE]
şakuracım cevabın için teşekkür ederim.insan epey uğraşlar sonucu bugünleri görünce herşeyde hemen panik yapıyor.sende baya sıkıntı çekmişsin fitilden,yığılmadan sonra dökülmenin olduğunu yazmışsın,bende şimdi dört gözle dökülmesini bekliyorum.kendim biraz birikeni boşaltmaya çalıstım üzerinde pembelikler vardı,ondan sonra baya korktum açaba kanamam oluyoda fark etmiyorum mu diye oyüzden kanamam olcak düşuncesine kapıldım .neyseki dark ve senin cevabınla epeyce rahatladım şimdi kendi haline bıraktım.inşallah 1 aya kadar bende kurtulurum bu fitilden.tesekkürler