2008 Kasım Anneleri

Selam Arkadaslar Size Birsey Sormak Istiyorum 2 Gundur Cok Sitresliyim Bazi Sebeblerden Dolayi Resmen Vucudumun Titredigini Hissediyorum Sinirden Vede Bebegime Bisey Olmasindan Istemesemde Bu Durumdayim Suanda Bebegime Zararim Dokunuyomudur:KK43:

canım ya bebege fiziksel bir zararın olcagını sanmıyorum ama ruhsal kesinlikle etkileniyor.doktorum her zaman sakin olmamı hamileliğimi çok huzurlu geçirmemi söylüyor.gel gelelim ki herkes gibi bizim de hayatımızda bir sürü problemler oluyor.hamilelikte yasadığın duygular bebeğin kişiliğiyle bağlantılıymış.yani bebek çok etkilenirmiş herşeyden.ben böyle biliyorum bende çok dikkat etmeye çalışıyorum ama ne yazık ki istediğm gibi geçmiyor hamileliğim..dikkat et çok fazla kafana takmayaya çalış en azından sorun neyse düşünme.baksana canım bizim düşüncek dünyalara bedel meleklerimiz var :nazar:a.s.:nazar:

canım zaten bebgım ve esım olmasa ne yapardım bılmıyorum dun butun gun agladım aksam geldı kendını dusunmuyosunda bebegımızıdemı dusunmuyosun dedı hep guldurmeye calıstı ama bugun yıne aynı seyler oluyo resmen sıtrese atıyolar benı dusunmuyolarkı bukız dusuk tehlıkesı gecırdı strese gırmemesı lazım tam tersıne benı sıtresın ortasına atıyolar doktorumu bıle aramayı dusundum mıdem agrıyo cunku 2 gundur cok kotu oldum pazartesı gunude randevum var

canım zaten bebgım ve esım olmasa ne yapardım bılmıyorum dun butun gun agladım aksam geldı kendını dusunmuyosunda bebegımızıdemı dusunmuyosun dedı hep guldurmeye calıstı ama bugun yıne aynı seyler oluyo resmen sıtrese atıyolar benı dusunmuyolarkı bukız dusuk tehlıkesı gecırdı strese gırmemesı lazım tam tersıne benı sıtresın ortasına atıyolar doktorumu bıle aramayı dusundum mıdem agrıyo cunku 2 gundur cok kotu oldum pazartesı gunude randevum var

hem kendini hem bebişini hemde eşini üzüyorsun.sorun ne olursa olsun seni üzmesine izin verme! senden ve ailenden başka önemli bişi yok di mi ! salla sorunları şimdi sorun zamanı değil canım benim :1hug:

tatlımelekcim umarım en kısa zamanda bu stresli dönemi geçirirsin.. bak ne güzel eşin hep yanındaymış sana destekçiymiş.. diğerlerini boşvermeye çalış takma belki zor olacaktır ilk etapta ama bebişini düşün kendine meşgul olacak bişeyler bul.. seni strese sokanlar yakın çevren anladığım kadarıyla ama ya aranıza biraz mesafe koyun yada onlara açıkca ve güzel bir dille durumu anlatın..
Allah yardımcın olsun canım..inşalallah kontrolün güzel geçer bebişini göreceksin nede olsa dimi ...:))

Arkadaşlar ikili testinizi 11. veya 12. haftada yaptırdıysanız free beta hcg değerinizi yazar mısınız, 50 nin altında erkek üstünde kızmış diyorlar, sizde tuttu mu?

Selam Arkadaslar Size Birsey Sormak Istiyorum 2 Gundur Cok Sitresliyim Bazi Sebeblerden Dolayi Resmen Vucudumun Titredigini Hissediyorum Sinirden Vede Bebegime Bisey Olmasindan Istemesemde Bu Durumdayim Suanda Bebegime Zararim Dokunuyomudur:KK43:

canım gebelikten dolayı insanın strese girmemesi içten bile değilken bi de extradan stresler tabii ki bebeğimizi de üzüyordur..sen kendini tparlamaya çalış seni üzenlerden uzak dur..benim çok ağladğım günün ertesi günü ilk defa kanamam olmuştu..moralini bozma..

a.s. canım arkadaşım bu dönemlerde hepimiz fazlası ile hassas oluyoruz herşeye cok rahatlıkla kırılabiliyoruz cok inişli cıkışlı bi dönemdeyiz hepimiz.ama bak sana destek olan bi eşin var sana karşı gayet anlayışlı benim cevremde bunu tapmayan bi sürü eş örnekleri var ki ben onlara odun diyorum....ve bizler varız elimizden geldigi kadar sana yardımcı olmayada hazırız.hiç bir şeyi dert etmemeye calış senin için en önemlisi artık minik bebişin olmalı anne karnında biz ne hissedersek onlarda aynısını hissediyorlarmış.kendini toparlamaya calış bebegin için yap bunu ve artık hamişligin tadını cıkarmaya başla...bak yakında koca göbiş olacagız:dance:

kızlar yaa aralık annelerine baktım şimdi de maşşallah ne hızlılar yaa. binlere ulaşmış mesajları. hadi kızlar harekete geçin biz daha mı az heyecanlıyız onlardan. bi de aralarında uzun uğraşlar sonunda hamile kalan baya arkadaş var sanırım takip ettiğime göre. çok mutlu oldum hepsi adına. gebelik genel bölümünden buraya transfer olunca baya kalabalık bi mesaj panosu oluşmuş. maşşallah maşşallah

tabi ki biz de onlar kadar heyecanlıyız canımcım..

ben de uzun uğraşlar sonunda hamile kalanlardanım..yaklaşık 1,5 yılın ardından tam doktora randevum olduğu gün hamile olduğumu öğrendim..eşime o ay ilk defa spermiyogram yaptırmıştık..sonuçta sadece morfoloji sorunu çıkmıştı..ama işte sonuç hamileyim..allah sağlıkla kavuştursun bizi bebeklerimize..

ben ilk denemede hamile kalanlardanım mide bulantılarım baya sorun yapyo ama olsun bebişim için değer kasım 15 gözrünüyor doğum tarihimiz

ben ilk denemede hamile kalanlardanım mide bulantılarım baya sorun yapyo ama olsun bebişim için değer kasım 15 gözrünüyor doğum tarihimiz[/QUOT

pamukcugum mrb avukat yazıyor meslegınde bır sorum olacak benı sıten cıakracakalr sanırım cnmya ısyerı bı acıklama yapmıyor su an ama eleman alıyorlar moralım cok bozuk ssklı olarak haklarımı nasıl savunabılırım akıl verırmısın kıslar sızde yardımcı olun lutfen :1no2:senağlama

Tatlımelek, bak hem yavrun hem eşin hem de burada bizler ne kadar destek oluyoruz sana. Kızların da dediği gibi önemli olan şu an senin huzur içinde olman. Ne olur üzme kendini. Her sorun geçici biliyorsun. Üstelik de içinde kocaman bir dünya ve hayat varken...

Gülçiçek, avukat arkadaşımızdan önce bildiğim kadar cevap vermeye çalışayım sana;
Eğer işverenlerin seni hamile olduğun ve bu nedenle verimli olamayacağın için işten çıkarıyorsa bu haksız bir durum oluyor. Yasaya göre de onlar suçlu duruma düşüyorlar. Dava açtığın durumda davayı kazanmaya kesin gözüyle bakabilirsin. Tabii ki onların işten çıkarma sebebi burada büyük bir önem taşıyor. Avukat arkadaşımız daha iyi bilecektir ama ben bu kadarını biliyorum.

ya bı sebep yok aslında yanı ufak ıslem hataları yaptım hamıle olmadan once benı ısten cıkarma gıbı bı fıkırlerı hıc yoktu akıllarında hamıle olunca tabıı hersey degıstı doktora bıle gıderken ızın sıterken kırk takla atıyorum anlamadım ne olcak ben bırde bastan berı dıyorum cıkmak ıstemıyorum dıye onlarda yok cıkarmayacagız dedıler ama eleman alınıyor anlamadım bı net acıklamada yapmıyorlar kıslar

cnm herseyden haberım var ama ıste dun ınan hastaneye 3 defa gıttım geldımya bır gıttım sonra muyane surem uzadı ıse gıttım bılgı verdım gerı bır daha hastaneye dondum ay cok bunalıyorum kıslar daha oncede yazmısdım kalbım cok carpıntı yapıyor bu ıs konus yuzunden ıyıce strese gırdım................

QUOT a.s. SLM şakura crinone jeli kullanırken seninde içinde birikme gibi bir sorunun oldumu bende böyle bir durum var sertleşip birikiyo ve vajinanın ağzına kadar geliyo bende bu durum vesveseye sebep oluyor valla kanamam olsa bu jelin tıkaması yüzünden farkedemem diye korkuyorum.daha önce sanırım dark buna benzer bir durum olduğunu söylemisti ama tam hatırlayamıyorum herkezde budurum aynımı diye merak ediyorum. bebişime zarar verirmi diye korkuyorum.a.s.

Sevgili Mucize,
Crinon Jel herkese ve doktoruma da soyledigim gibi benim en buyuk cinim ve dusmanim :)
Bir suru sorun yapıyor bana yaptıklarını anlatayım istersen:
Ilk basta cok fazla dokuluyor. Yani yururken yatarken her sekilde içinden surekli dokuluyor.
Surekli dokulen jel insanin surekli islak gezmesine sebep oluyor.
Surekli islak olunca bende acayip bir iğrenti olustu ve sonuc: MANTAR
Mantar ilacı kullanabilmek için doktoru aradık vs.... sıkıntı
Havuza giriyorum hepsi dokuldu mu diye bunalıyorum
Sabah atış yapıyorum aksama kadar progesteron gazı ile ugrasıyordum baslarda...
Gastroenterit oluyorum (ishal) ialcın hepsi dokuldu mu diye panik yapıyorum
Kanamam surekli jelle birlikte geliyor ve bu da bana surekli kahve telvesine benzer bir tabaka gibi gorunuyor vs. vs. vs.
Bence sakin takma kanaman oldugu zaman oyle bir anliyorsun ki, anlamaman imkansiz. Yıgılma bende de oldu ve sonrasında dokulmeye basladı, ardından da yukarıdakileri yasadim. Yani eger oyle bir sey olursa (kanama gibi) jelle birlikte idrara cıkraken de anlarsın camasırına da muhakkak leke gelir sen merak etme. Ayrıca kanaman neden olsun ki, insallah oyle bir sey olmaz.
Umarım yeteri kadar bilgi verebilmisimdir
Sevgiler[/QUOTE]
şakuracım cevabın için teşekkür ederim.insan epey uğraşlar sonucu bugünleri görünce herşeyde hemen panik yapıyor.sende baya sıkıntı çekmişsin fitilden,yığılmadan sonra dökülmenin olduğunu yazmışsın,bende şimdi dört gözle dökülmesini bekliyorum.kendim biraz birikeni boşaltmaya çalıstım üzerinde pembelikler vardı,ondan sonra baya korktum açaba kanamam oluyoda fark etmiyorum mu diye oyüzden kanamam olcak düşuncesine kapıldım .neyseki dark ve senin cevabınla epeyce rahatladım şimdi kendi haline bıraktım.inşallah 1 aya kadar bende kurtulurum bu fitilden.tesekkürler

Bugün 12+1 olmuşum kızlarrrrrrrr,

Bebişler bu dönemlerde hızlı gelişiyorlarmış.Bugün ensesi baş popo mesafesi felan ölçüldü.Hepsi iyiydi.Burun gelişimi çok güzel dedi doktor.Karnına baktı.

Bizim yaramaz güneşlenir pozisyondaydı ve ayaklar havada.Bacak arası gözükmüyodu.Ama eşim bişey yoktu dedi :) Kızmış ona göre.Ama kemikli yapısını da erkeğe benzettik :)
Hayırlısı olsun artık.

Doktor 3 hafta sonra bakalım cinsiyete dedi,eşim cinsiyetini sorduğunda da kız yada erkek diyo :)))

Ya dört boyutlu ultrasonda görünce kanım kaynadı,sevesim koklayasım geldi.Çok güzel bir duyguymuş.

Kızlar maşallah deyin bebişime.

Hepsine maşallah......

maşallah maşallah maşallah,ne güzel allah herzaman böyle mutlu bir şekilde dr dan çıkmayı nasip etsin sana ve herkese.ben herseferinde korkarak girip gülümseyerek çıkınca üzerimden bir yük kalkmış gibi oluyor bir daha ki randövüye kadar 2 --3 gün öyle rahat rahat geziyorum sonra tekrar başlıyorum acaba nasıldır iyimidir büyüyebilmişmidir diye bu heycan ve merakla nasıl geçecek bize bu günler allah hepimize ve bebeklerimize güç versin inş.sevgilera.s.

ben ilk denemede hamile kalanlardanım mide bulantılarım baya sorun yapyo ama olsun bebişim için değer kasım 15 gözrünüyor doğum tarihimiz[/QUOT

pamukcugum mrb avukat yazıyor meslegınde bır sorum olacak benı sıten cıakracakalr sanırım cnmya ısyerı bı acıklama yapmıyor su an ama eleman alıyorlar moralım cok bozuk ssklı olarak haklarımı nasıl savunabılırım akıl verırmısın kıslar sızde yardımcı olun lutfen :1no2:senağlama

canım ben avukat değilim avukat katibiyim ama yardımcı olurum elimden geldiğinde işe gireli ne kadar oldu ve gerekce ne gösteriyolar işten cıkarılman için 1 yıldan fazla ise tazminat ödemek zorundalar imza attığın yerlere dikkat et sana işten cıkış bildirgesi gibi bişi imzalatabilirler okumadan hiçbirşeyin altına imza atma sen ayrıntıları özele yaz ben ona göre bildiğimi yazarım bilmediğimi araştırıp avukatıma sorup yazarım canım

canım ben avukat değilim avukat katibiyim ama yardımcı olurum elimden geldiğinde işe gireli ne kadar oldu ve gerekce ne gösteriyolar işten cıkarılman için 1 yıldan fazla ise tazminat ödemek zorundalar imza attığın yerlere dikkat et sana işten cıkış bildirgesi gibi bişi imzalatabilirler okumadan hiçbirşeyin altına imza atma sen ayrıntıları özele yaz ben ona göre bildiğimi yazarım bilmediğimi araştırıp avukatıma sorup yazarım canım

cnm ozel msj kalkmıs sanırım ondan atamadım ıse gırelı agustos 2007de girdim 01 eylul ssk basladı ama cnm yanı bu zamana kadar benı işten cıkarma gıbı bır durum hıc yoktu nerden dıyeceksen maasıma yapılan zam ıste normalde ıkramıye senen dolunca alırmıssın patron bana benı sevdıgınden 6 . ayımda almaya basladım yanı boyle bır durum varken ha eleman almayı dusunuyorduk aslında soyle ama bızım ısler kısın cok yogun oldugundan yetısemıyorduk o yuzden benım dogumuma yakın alırız dıye konsumusduk kalmısdı oyle gecende benım yaptıgım ıslerle alakalı hataları gordu patron ıslem hatası buda kı her zaman herkesın yaptıgı olay ondan sonra sınırlendı bana ıste yapmayın cocuklar falan demesı gıbı sonrasında ıste bu hatayı yaptıgımı mudurumuze falan demıs ıste benden sorumlu olan arkadasda ızındeydı zaten ondan zolayı patronla bırebır muhattap olmak zorunda kaldım geldı ertesı gun bu ılan ısı cıktı anlamıyorum sınırlı oldugumdan karısık yazdım bıraz prdn cnmya umarım anlatabılmısımdır...Kötü Kazen

Son düzenleme:
yanı bana ısten cıkacaksın da demıyorlar ama bız zaten oturuyoruz sımdı bırde 3. kişi gelmesı cok mantıksız cnm bı acıklama yapmıyorlar bana sordum dun ılanları gorunce benı cıakrcakmısınız dıye bırı dedı yok bırı dedı bılmıyorum patron ver dedı ılan verdım diyor cnm

X