- 22 Şubat 2008
- 169
- 2
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Merhaba Brooke,
Evet ben Acıbadem sigortaliyim. Doktorda Acıbadem sigorta var ama sigorta kurallarına gore Mesada sınırsız dogum hakkı kazanmak istiyorsan rutin kontrollerini de Mesa da yaptırmak gerekiyor. Jineklinikteki doktorumu yaklasık 5 senedir tanıyorum ve cok guveniyorum, bu yuzden onunla doguma gitmek istiyorum. Jineklinik Karumun biraz ustunde Iran caddesinde. (Mezzaluna restoranın yanı)
Bu nedenle de Jineklinik'e kendim odeme yapıyorum aksi takdirde rutin kontrolumu kendisinde yaptırdıgım an Mesada sınırsız dogum hakkımı kaybedecegim. İşte sigortanın azizligi...
Mesa'da dogum yaptıgımda Jineklinikteki doktorum oraya gelecek ve sigorta zaten kendisine ek odeme yapacak. Mesa'ya gitmeyi dusunmuyorum rutin kont. için, belki ileride test istendiginde gidip Mesa'da bir doktora muayene olur testleri de oraya yaptırım ve kendi doktoruma gotururum henuz karar vermedim. Gerci ikizlerde kan testi de pek olmuyor ya...
Ama Mesa'nın yeni dogan ünitesini gordum, dogumhanesine kadar baktım, doktorum da Guven Hastanesinde de calistigindan ya Mesa ya da Guven dedigi icin ben Mesa'yı tercih ediyorum. Cok temiz ve ferah.... Ama oradaki Kadın Dogum Uzmanlarından su anda ikisi için iyi referans aldım: Prof. Mete Gungor bir digeri de Uzm. Dr. Tamer .... soyadını hatırlamıyorum ama kesinikle Cemil Kaya degil, hem de kesinlikle....
Bayındır Hastanesi için doktorum: Artık ekip surekli degistiginden ve hastane ekipmanı da guncelligini yitirdiginden Mesa ya da Guven diyor. Bu nedenle ben Mesa'da ısrarlıyım sen de bir dusun istersen... Esimin eski Mesa calisanı olması vesilesi ile acıldıgından beri hemen hemen her bolumune gitmisligim var hepsi de cok iyi diyebilirim. Ayrıca bizim ofisten birisi Mesa da Mete Beyin hatası, pek memnun artık bilemiyorum.
Sevgiler
Evet Brooke haklisin sekerim,
Biz cok sabirsiziz, Allah kucagimiza aldigimiz gunleri de gosterecek insallahhhhhh.
Doktor konusunda haklisin insan hic bilmedigi bir doktora hele de erkekse guvenmesi zaman alabiliyor ama guvenince de benim gibi birakamiyor. Ama bir gorsen doktorcugumu... Adamcagiz bana psikiyatr bulmak için ugrasti, ilac destegi yapti, resmen infertilite tedavisinde psikatr seanslari bile duzenledi. Simdi de ben bebeklerimi sıkça görmek istedigimden bana ne zaman istiyorsan gel ben sana bebeklerini gostereyim diyor ama cok da yuzsuz davranmak istemiyorum. Demek istedigim doktorla aranda iyi bir bag olusmasi gerekiyor ki hem ona guvenesin hem de her istediginde destek alabilesin. Sana da doktor secimi konusudna basarilar dilerim,
ya hamişler hadi benim bütün merakların kalktı ortadan.cinsiyet diyordum öğrendim.ikili test de yarın belli olcak ama dr ense kalınlığına normal dedi allahıma çok şükür.şimdi yeni bir merak var.ben bebişimin hareketlerini ne zaman hissedicem fisfisfis dr ye sormayı unuttum aranızda bilen varmı :1hug:
yaa kızlar çok komik ama eşimin iş yerinde hocası eşimi rüyasında gördüğünü çok tatlı bi oğlumuz olduğunu görmüş üstelik hamile olduğumu da bilmiyodu. sonra eşim beim hamile olduğumu söylemiş ama dr kız dedi demiş. o da çok şaşırmış. hem de bizim cinsiyet tahmininden 2 gün sonra oluyor bu. herkes rüyasında oğlan görüyodu. bi de hani tahmin yaparlar ya yüzüne bakıp çoğu arkadaşım oğlan tahmininde bulunuyodu. 5 hafta sonra kesinleşecek ama ben çok merak ediyorum nasıl bekliycem o kadar. kızları çooook çok severim ama herkes oğlana o kadar alıştırdı ki beni oğlanı da çok sever oldum. dr kız diyince de hemen gidip bi t-shirtle capri aldım bebişime pembiş pembiş. şimdi kıza da çok kaptırmak istemiyorum kesinleşmeden. ayy iki arada bi derede kaldım neyse çok şükür başka derdimiz olmasın da heyecanımız böyle şeylerden olsun di mi
canım ilk gebeliğinse genelde 18-20 ci haftadan sonra hissedebilrsin...ooo sen bize göre çok aşama kaydetmişsin sabırlı ol birazyerimseniben
ben de ikili testimi haftaya salı yaptıracağım.umarım bir sorun çıkmaz.ne güzel bazı arkadaşlar erkenden öğrenmişler cinsiyetini.ben de 1 mayısta gideceğim,umarım o zaman görürüz.mide yanmalarım oluyordu ara sıra.çok şükür gecti.artık risk dönemini de aşıyoruz inşallah.ben henüz hiç bir şey almadım.ama hergün netten bebek eşyası,odası vb. şeylere bakıyorum.çok hoşuma gidiyor.hamile olmak güzel bir duygu.allah hepimize sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin.bu arada kilolar ne durumda.ben tüp beek tedavisi aşamasında ne yazıkki 4 kilo aldım.61 kilo ile başladım.şu an 61.800 gr.artık bu aydan sonra başlar kilo alımı,dikkatli olmak lazım.sevgiler (11+2 hamileyim)
Merhaba Brooke,
Evet ben Acıbadem sigortaliyim. Doktorda Acıbadem sigorta var ama sigorta kurallarına gore Mesada sınırsız dogum hakkı kazanmak istiyorsan rutin kontrollerini de Mesa da yaptırmak gerekiyor. Jineklinikteki doktorumu yaklasık 5 senedir tanıyorum ve cok guveniyorum, bu yuzden onunla doguma gitmek istiyorum. Jineklinik Karumun biraz ustunde Iran caddesinde. (Mezzaluna restoranın yanı)
Bu nedenle de Jineklinik'e kendim odeme yapıyorum aksi takdirde rutin kontrolumu kendisinde yaptırdıgım an Mesada sınırsız dogum hakkımı kaybedecegim. İşte sigortanın azizligi...
Mesa'da dogum yaptıgımda Jineklinikteki doktorum oraya gelecek ve sigorta zaten kendisine ek odeme yapacak. Mesa'ya gitmeyi dusunmuyorum rutin kont. için, belki ileride test istendiginde gidip Mesa'da bir doktora muayene olur testleri de oraya yaptırım ve kendi doktoruma gotururum henuz karar vermedim. Gerci ikizlerde kan testi de pek olmuyor ya...
Ama Mesa'nın yeni dogan ünitesini gordum, dogumhanesine kadar baktım, doktorum da Guven Hastanesinde de calistigindan ya Mesa ya da Guven dedigi icin ben Mesa'yı tercih ediyorum. Cok temiz ve ferah.... Ama oradaki Kadın Dogum Uzmanlarından su anda ikisi için iyi referans aldım: Prof. Mete Gungor bir digeri de Uzm. Dr. Tamer .... soyadını hatırlamıyorum ama kesinikle Cemil Kaya degil, hem de kesinlikle....
Bayındır Hastanesi için doktorum: Artık ekip surekli degistiginden ve hastane ekipmanı da guncelligini yitirdiginden Mesa ya da Guven diyor. Bu nedenle ben Mesa'da ısrarlıyım sen de bir dusun istersen... Esimin eski Mesa calisanı olması vesilesi ile acıldıgından beri hemen hemen her bolumune gitmisligim var hepsi de cok iyi diyebilirim. Ayrıca bizim ofisten birisi Mesa da Mete Beyin hatası, pek memnun artık bilemiyorum.
Sevgiler
oh ya ne kadar güsel.ankaradan kaç kişiyi buldunuz bak.düzceden kimse yok kıskandım şimdi sizi:dilcikar:
kızlar bugün akşam doktora gidiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin.Bebeğimi inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde görürüm..Çok heyecanlıyım çoookkkkkkk....
ah canım halecim ben düzcede 2 sene çalıştım çok severim orayı..çok özeldir benim için..bir sürü arkadaşım var orda..hatta canım geçen gün nasıl cihatın hamburgerinden istedi anlatamam..
günaydınnn,kızlar bugün akşam doktora gidiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin.Bebeğimi inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde görürüm..Çok heyecanlıyım çoookkkkkkk....