2008 Kasım Anneleri

sağol canım verdiğin bilgiler için. benim de AkSigortam var. yapılan işlemlerin .%20 sini ödüyoruz. doğumun da 3 milyarını sigorta karşılıyor. anlaşmalı yerlerde böyle. çok şükür zor hamile kalmadığım için çok fazla dr tecrübem olmadı ankarada. bi de çevre de çok önemli. kalabalık bi arkadaş grubu birbirinden destek alarak aynı dr a gidebiliyo sadece aşinalıktan dolayı. bi de drun bayan olup olmaması var. aslında sağlıkçı olduğum için bu konularda rahatım ama yine de erkek dr konusunda biraz kararsızım. neyse önümüzde uzun bi dönem var. inşallah sağlıklı bi dönem olur hepimiz için. bu arada senin ikz haberini aldığın günü hatırlıyorum. daha öncesinde''dr bir kese 2 de keseye benzer yuvarlaklar var '' demiştin. sonra ikiz haberini paylaştın bizimle. zaman çabuk geçiyo aslında ama biz sabırsızlanıyoruz bebeklerimize kavuşmak için di mi

Evet Brooke haklisin sekerim,
Biz cok sabirsiziz, Allah kucagimiza aldigimiz gunleri de gosterecek insallahhhhhh.
Doktor konusunda haklisin insan hic bilmedigi bir doktora hele de erkekse guvenmesi zaman alabiliyor ama guvenince de benim gibi birakamiyor. Ama bir gorsen doktorcugumu... Adamcagiz bana psikiyatr bulmak için ugrasti, ilac destegi yapti, resmen infertilite tedavisinde psikatr seanslari bile duzenledi. Simdi de ben bebeklerimi sıkça görmek istedigimden bana ne zaman istiyorsan gel ben sana bebeklerini gostereyim diyor ama cok da yuzsuz davranmak istemiyorum. Demek istedigim doktorla aranda iyi bir bag olusmasi gerekiyor ki hem ona guvenesin hem de her istediginde destek alabilesin. Sana da doktor secimi konusudna basarilar dilerim,

ya hamişler hadi benim bütün merakların kalktı ortadan.cinsiyet diyordum öğrendim.ikili test de yarın belli olcak ama dr ense kalınlığına normal dedi allahıma çok şükür.şimdi yeni bir merak var.ben bebişimin hareketlerini ne zaman hissedicem fisfisfis dr ye sormayı unuttum aranızda bilen varmı :1hug:

sakuracım ne güzel doktorun ne zaman istersen gel diyormuş..benimki de diyor ama ben yine de çekiniyorum cılkını çıkartmamak lazım...ayın 20sine kadar sabredicem ama..hafta sonu ankaraya gelicem orda gidip bi doktora görsem mi bebişimi acaba???yerimsenibenyerimseniben

canım ilk gebeliğinse genelde 18-20 ci haftadan sonra hissedebilrsin...ooo sen bize göre çok aşama kaydetmişsin sabırlı ol birazyerimseniben

ben hamile kalmadan önce rüyamda erkek görmüştüm sonra da rüyamda erkek gördüm..herkes de oğlun olacak diyor ama bilmiyorum ...sağlıklı olsun da kız da olursa benim için süppperr olacak

canım ilk gebeliğinse genelde 18-20 ci haftadan sonra hissedebilrsin...ooo sen bize göre çok aşama kaydetmişsin sabırlı ol birazyerimseniben

tesekkur ederim.evet baya bi yol katettim ama işte hepsinden sonra ayrı bir merak oluyor ya.ya 18 hafta çokmuş :bbo: nasıl beklicem o kadar :roflol:

DaRKiNLiFe_ merhaba sen aksaraydaydın değil mi yanlış hatırlamıyorsam.aksaray'da nereye gidiyorsun hangi hastane ve doktor?bir de ne kadar ödüyorsun fark.Ben Ş.koçhisardayım.şu ana kadar ankaraya gittim özel keçiören hastanesine.çok memnundum ama gidiş geliş beni çok sarsıyor. aksaray daha yakın olduğu için orayı düşünüyorum ama pek bilgim yok aksaraydaki hastaneler hakkında

kızlar bebişime kendi elimle ilk cicisini aldım..tabi fazla seçeneğim yoktu..cinsiyet belli olmadığından..bir tulum.yeşil..bir bady sarı.. iki çift de çorap..çok mutlu oldum ..:teytey::teytey:

ben de ikili testimi haftaya salı yaptıracağım.umarım bir sorun çıkmaz.ne güzel bazı arkadaşlar erkenden öğrenmişler cinsiyetini.ben de 1 mayısta gideceğim,umarım o zaman görürüz.mide yanmalarım oluyordu ara sıra.çok şükür gecti.artık risk dönemini de aşıyoruz inşallah.ben henüz hiç bir şey almadım.ama hergün netten bebek eşyası,odası vb. şeylere bakıyorum.çok hoşuma gidiyor.hamile olmak güzel bir duygu.allah hepimize sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin.bu arada kilolar ne durumda.ben tüp beek tedavisi aşamasında ne yazıkki 4 kilo aldım.61 kilo ile başladım.şu an 61.800 gr.artık bu aydan sonra başlar kilo alımı,dikkatli olmak lazım.sevgiler (11+2 hamileyim)

canım biz seninle aynıyız son doğum tarihin 19 kasım değil mi? Bende haftaya salı gideceğim aynı gün benim evlenme yıldönümüm henüz erken olmasına rağmen inşallah bebişim bana cinsiyetini gösterir onu çok merak ediyorum. gerçi ben onun cinsiyetinden çok kendisini merak ediyorum çünkü en son gördüğümde daha sadece kalbi atıyordu hiçbirşey gözükmüyordu ilk defa onu çocuk gibi göreceğim inşallah. Bu arada benim midem çok yanıyor hala kusmamda var tam durmuş gibiydi 3 gündür yeniden kusuyorum hayırlısıyla bir atlatsak şu günlerimizi. ayrıca hem kusuyorum hemde 1 kilo aldım olacak iş mi? Kızıma hamileyken beşinci ayda yarım kilo almıştım bunda daha şimdiden bir kilo üffffff üffffff sağlıklı olsunlarda vereceğiz artık sonradan ne yapalım

merhaba bende bayındırda dogum yapacaktım ama senın dedıklerını dusunucem sımdı, olmazsa guven ve bayındıra gıdıp bakarım soyle doktorum ya bayındır yada guven dıye demıstı bıze bızde bayındır olarak karar vermıstık kafam karıstı esıme senın soyledıklerını soyluycem ve tekrar dusunucez tesekkur ederım canım :hooray:

kızlar bugün akşam doktora gidiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin.Bebeğimi inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde görürüm..Çok heyecanlıyım çoookkkkkkk....

oh ya ne kadar güsel.ankaradan kaç kişiyi buldunuz bak.düzceden kimse yok kıskandım şimdi sizi :dilcikar:

ah canım halecim ben düzcede 2 sene çalıştım çok severim orayı..çok özeldir benim için..bir sürü arkadaşım var orda..hatta canım geçen gün nasıl cihatın hamburgerinden istedi anlatamam..

ah canım halecim ben düzcede 2 sene çalıştım çok severim orayı..çok özeldir benim için..bir sürü arkadaşım var orda..hatta canım geçen gün nasıl cihatın hamburgerinden istedi anlatamam..

sırnaşık şey cihatın hamburgeri eet haklısın.hamileyken en çok aş erdiğim şey ve kumpiri :1rolleyes: nerde çalıştın düzcede?

kızlar bugün akşam doktora gidiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin.Bebeğimi inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde görürüm..Çok heyecanlıyım çoookkkkkkk....
günaydınnn,
canım inşallah sağlıcakla görürsün bebişini.. büyümüştürde o şimdi.. hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz...

kızlar yaa aralık annelerine baktım şimdi de maşşallah ne hızlılar yaa. binlere ulaşmış mesajları. hadi kızlar harekete geçin biz daha mı az heyecanlıyız onlardan. bi de aralarında uzun uğraşlar sonunda hamile kalan baya arkadaş var sanırım takip ettiğime göre. çok mutlu oldum hepsi adına. gebelik genel bölümünden buraya transfer olunca baya kalabalık bi mesaj panosu oluşmuş. maşşallah maşşallah

Selam Arkadaslar Size Birsey Sormak Istiyorum 2 Gundur Cok Sitresliyim Bazi Sebeblerden Dolayi Resmen Vucudumun Titredigini Hissediyorum Sinirden Vede Bebegime Bisey Olmasindan Istemesemde Bu Durumdayim Suanda Bebegime Zararim Dokunuyomudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…