2008 Kasım Anneleri

kızlar bişey daha soracağım...Ankarada olan hamişler..hangi hastane yada doktora gidiyorsunuz.Benimle paylaşırsanız çok memnun olurum

QUOT a.s. SLM şakura crinone jeli kullanırken seninde içinde birikme gibi bir sorunun oldumu bende böyle bir durum var sertleşip birikiyo ve vajinanın ağzına kadar geliyo bende bu durum vesveseye sebep oluyor valla kanamam olsa bu jelin tıkaması yüzünden farkedemem diye korkuyorum.daha önce sanırım dark buna benzer bir durum olduğunu söylemisti ama tam hatırlayamıyorum herkezde budurum aynımı diye merak ediyorum. bebişime zarar verirmi diye korkuyorum.a.s.[/QUOTE]

Sevgili Mucize,
Crinon Jel herkese ve doktoruma da soyledigim gibi benim en buyuk cinim ve dusmanim :)
Bir suru sorun yapıyor bana yaptıklarını anlatayım istersen:
Ilk basta cok fazla dokuluyor. Yani yururken yatarken her sekilde içinden surekli dokuluyor.
Surekli dokulen jel insanin surekli islak gezmesine sebep oluyor.
Surekli islak olunca bende acayip bir iğrenti olustu ve sonuc: MANTAR
Mantar ilacı kullanabilmek için doktoru aradık vs.... sıkıntı
Havuza giriyorum hepsi dokuldu mu diye bunalıyorum
Sabah atış yapıyorum aksama kadar progesteron gazı ile ugrasıyordum baslarda...
Gastroenterit oluyorum (ishal) ialcın hepsi dokuldu mu diye panik yapıyorum
Kanamam surekli jelle birlikte geliyor ve bu da bana surekli kahve telvesine benzer bir tabaka gibi gorunuyor vs. vs. vs.
Bence sakin takma kanaman oldugu zaman oyle bir anliyorsun ki, anlamaman imkansiz. Yıgılma bende de oldu ve sonrasında dokulmeye basladı, ardından da yukarıdakileri yasadim. Yani eger oyle bir sey olursa (kanama gibi) jelle birlikte idrara cıkraken de anlarsın camasırına da muhakkak leke gelir sen merak etme. Ayrıca kanaman neden olsun ki, insallah oyle bir sey olmaz.
Umarım yeteri kadar bilgi verebilmisimdir
Sevgiler

Nazlımelekcigim Selam,
Bugun 10+3 olduk sukurler olsun. Senin de aramızda olmana cok sevindim. Artık bundan sonra ikiz anneleri olarak paylasımlarımız artar diyorum cunku bebeklerimiz gittikce buyuyor.
Bebek bezleri hakkındaki yazını okudum. Bir kac ikiz annesi kulubune uye oldum ve oradaki annelere bir cok soru sordum. Bebek bezini onceden stok yaptıgımızda bebekler dogduktan sonra bu bez tahris yaptıgında onceden elimizde bir suru bez kalıyormus. Veya bebekelerin birisi bezi kullanabilirken bir digerinde sıkıntı olabiliyormus. Aman arkadasım fazla alayım deme Allah korusun marketler sonra geri de almaz, bir suru masrafa girmeyesin. Biliyorsun herseyimiz iki kat daha fazla hemen uyarayım dedim sekerim, Allah muhafaza...

Darkcıgım Acıdan bahsedince yorum yapmadan edemedim...
Sekerim benim bebekler kıpkırmızı dogacak herseyi oyle acı yiyorum ki anlatamam sana...

Nazlımelekcigim,
Bakalım 9 Mayısta kan testi yapacak mı? Benim doktora gore kimyasal testler ikiz gebeliklerde dogru yanıt veremiyor bu nedenle ikili taramanın yaerine detyalı bir u/s yapılacakmış. Benim u/s 13 Mayıs'ta.
Umarım hayırlı haberler alırız,
Sevgiler

Ankaradan aramızda kimse yokmu kızlar!!!!! Şansıma küsüyüm....Neyse sağlıcakla kalın..((

cnm benım bende ankaradayım bende senın gıbı tavsıye arıyorumda hala karar veremedım 8 mayısda 2 lı testım var gecen ay ufuk unıversıtesının hastanesıne gıttım ama cok begenmedım dogum hastanesıne gıtmek daha mantıklı gelıyor bana eger gıdebılırsem etlık doguma gıtmek ıstıyorum ıyı dıyorlar orası ama kararsızım

sakuracum sen benden 3 gün öndesin bende tam 10. haftadayım bugün... bebek bezini hiç o açıdan düşünmedim doğrusu çok haklısın bakalım bebişlerin tenine uyumlu olacakmı.. aslında biz ilk defa bişey almanın heyecanıyla karar verdik dayanamadık yani.. iki arkadaşım var ikiside farklı bezleri kullanıyorlar ikiside memnun ve tecrübeyle anlamışlar bunu zaten.. açıkcası öncelikle giyeceği ve ihtiyaçları olacak şeyler daha önemli şimdi belki bir iki önden alırım kıza ve erkekeğe uyumlu olacak şekilde... cinsiyetleri belli oluncada eksiklerimizi tamamlarız diye düşünüyorum..uyarın için saolasın canım...

Kızlar size soracağım önemli bir şey var. Gerçi bu tür şikayetleri daha önce cevaplandırdınız. Birkaçınızın olduğunu hatırlıyorum. Bugün kasığımda çok farklı bir ağrı hissediyorum. Özellikle ayağa kalktığımda ve yürüdüğümde bükülüyorum sancıdan, yürüyemiyorum. Bıçak batması gibi sağ tarafımda çok kötü bir sancı.
Bunun yanı sıra bir de akıntı var. Kanama ya da leke değil ama koyu sarı renkli bir akıntı. Ne olduğunu anlayamıyorum. Bir hafta sonra kontrol var ama dr.umu da her dakika aramak istemediğimden önce size sorayım dedim. Biliyorum bebek gelişirken sancı hissedeceğiz ama bu çok garip ve sert bir sancıydı. O yüzden de panik oldum...

ayy julıanne aynısı bendede oluyor ama yataktan hızlı kalkınca sonr aayaga anıden kalkınca agrıyor bazende oturdugum yerde agrıyor galıba normal akıntı benımde var ama tabı aklında soru ısarteı kalmasını ıstemıyorsan doktoruna sor canım gecmıs olsun

kızlar bişey daha soracağım...Ankarada olan hamişler..hangi hastane yada doktora gidiyorsunuz.Benimle paylaşırsanız çok memnun olurum

canım ben medart tıp merkezıne gıdıyorum doktordan memmunum
dogumda orda olmıycak bayındırda olcak
sen daha karar veremedınmı yoksa bır yere gıdıyorsun

aynılarını bende yaşıyorum canım gayet sert bir sancı o an kıpırdatmıyor insanı bende yataktan kalkarken daha doğrusu ani hareket ettiğim zaman oluyor ama rahimin büyüdüğü için olduğunu yazıyor internet o yüzden korkmuyorum ama epey can yakıcı katılıyorum sana. akıntıya gelince benimde başım son derece dertte sarı krem gibi hatta bazen açık yeşil bile geliyor ayrıca içerilerden değilsede dış taraftan epeyce kaşıntıda yapıyor bu ıslaklık bende salı günü gidince soracağım ne yapalım diye akıntıdan çok rahatsız oluyorum

Beklemek ve Apple, teşekkür ederim cevaplarınız için. Gerçekten de insan aynı sorunları bir başkasının da yaşıyor olduğunu öğrenince rahatlıyor.
Beklemek, benim de aynı oluyor akıntı sorunu. Renk de aynı ama asla leke ya da kan gibi değil. Kaşıntının içeride olmaması da iyi bir şey diye düşünüyorum. Ama bu durumu en kısa zamanda doktora da soracağım.

Ankaradan aramızda kimse yokmu kızlar!!!!! Şansıma küsüyüm....Neyse sağlıcakla kalın..((

canım ben özel keçiören hastanesine gidiyorum ve doktorumdan çok memnunum ama hazirandan itibaren hacettepeye de kontrollere gideceğim çünkü allah hayırlısıyla tamamına erdirirse doğumu nerede yapacağıma daha karr veremedim

arkadaşlar cevaplarınız için çok sağolun.Ben SSK 'lıyım. Hacettepeye gitmeyi çok istiyordum.Orda tavsiye edilen bir doktorda vardı.Fakat bizler oraya gidemiyormuşuz.(Öyle söylediler).Bende şimdilik Jineklinik diye bir yer var.Oraya gideceğim daha sonra nasıl olur bilemiyorum...Offf Offfffff kafam karma karışık....((

canım ben medart tıp merkezıne gıdıyorum doktordan memmunum
dogumda orda olmıycak bayındırda olcak
sen daha karar veremedınmı yoksa bır yere gıdıyorsun

apple mrb. medarta gittiğine göre çukurambarda mı oturuyorsun. ben de o civarda oturuyorum ve bayındıra gidiyorum. dr um halime hanım. başka bi dr denemediğim için memnunum aslında ama bazen düşünüyorum internet olmasa sadece drun verdiği bilgilerle hamileliğimi geçirsem hiç bir şeyden haberdar olmazdım herhalde diye.benim drum çok rahat bi insan aslında bi bakıma bu özelliği iyi çünkü insanın kafasını karıştırmıyo. ben özel sigortamla gidiyorum. senin drun mu doğumu bayındırda aptıracak yoksa bayındırın başka bi druna mı gideceksin doğum için. sevgiler

Hilal Merhaba,
Jineklinige gideceksen sonuna kadar tavsiye ederim. Kesinlikle memnun kalacagin konusunda seni temin ederim. Ben 5 yıldır oraya gidiyorum ve iki mikromu da orada yaptırdım. Hepsi hem yardımcı ureme hem de gebelik takibinde cok iyiler. 5 tane doktor var hepsi de birdirinden iyi. Muhtemelen sana bir doktor sectireceklerdir. Tavsiyem Sedat Beydir, cok beyefendi ve her konuda sana yardımcı olabilecek bir doktordur. Ayrıca amniyo degerlendirmesi konusunda da Ankara'da ustune yok, benden soylemesi...
Sevgiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…