merhaba kızlar.doktor kontrolünden geldim.heşey yolunda allahıma şükürler olsun.bebeğimizi ilk gördüğümde bir noktaydı,şimdi kol bacak kafası büyümüş,küçük bir fetüs olmuş resmen.kalp atışını da duyduk.kızamıkçık hepatit ve toxoplazma testlerim iyi çıktı,kan değerlerim biraz düşüktü,dr kan yapıcı şurup verdi.foik asiti bırak elivite devam et dedi.progestan fitil de nihayet bu ay sonuna kadar kullancam.doktorum 2 bardak süt, 2 dilim peynir,haftada 2 gün balık veya tavuk diğer zamanlar sebze dedi.başka da birşey demedi.umarım hepimizin sorunsuz gecer .sevgiler.bu bölümde de DARKtan başka kimseden yorum ya da yanıt alamıyorum nedense.bu da hamilelik sitemi olsun
[/QU
ben onceden etı cok severdım ama artık mıde bulantılarım olmamasına ragmen balık et ve tavuk ıcım almıyo esım kızıyo yemen lazım dıye ama adını bıle duymak ıstemıyorum sanırım oda kokusundan pısırırken oluyo dıye dısarıda doner yıyorum ama evde yapmöaya cesaretım yok nezamandır agzıma surmedım doktoruma gıdınce sorucam bı sakıncası varmıdır bılmıyorum ben de enson gıttıgımde bebegımızın kocaman oldugunu gordum vede o kuccuk nokta nasıl okadar buyudu sasırmıstım herkeze saglıklı hamılelıkler dılerım