-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
kızlar yaa yumurta yemesem nolur. zaten hiç bi zaman sevmedim. paldır küldür yaptığım bi kahvaltıda nasıl yiyim ben yumurtayı. ancak pazar kahvaltısında diğer tatlarla geçiştirerek yiyebiliyorum yumurtayı. bi de hamileliktn önce haftada bir balık yerken şimdi yiyemiyorum. ancak tonbalığı yiyebiliyorum. onu da çok nadir. yaa bebeklerimiz hiç bişeyden mahrum kalmasın. çok üzülüyorum. sonra da düşünüyorum ne maddi zorluklarla doğup da sapa sağlam doğup büyüyen çocuklar var. bizim bebekliğimiz annelerimizin hamileliği çok mu refah içinde geçmiş sanki di mi. gerçi o zamanlar da bu kadar kimyasal yokmuş. ayy ne kadar karmaşa yaşıyorum farkettiniz di mi
ay annesinin kuzusu 10 haftalık oldu.nasıl da kıpırdıyordu eli bacakları dün ultrasonda.allahım bir anca önce kasım gelse de kavuşsak bebişlerimize.
kızlar yaa yumurta yemesem nolur. zaten hiç bi zaman sevmedim. paldır küldür yaptığım bi kahvaltıda nasıl yiyim ben yumurtayı. ancak pazar kahvaltısında diğer tatlarla geçiştirerek yiyebiliyorum yumurtayı. bi de hamileliktn önce haftada bir balık yerken şimdi yiyemiyorum. ancak tonbalığı yiyebiliyorum. onu da çok nadir. yaa bebeklerimiz hiç bişeyden mahrum kalmasın. çok üzülüyorum. sonra da düşünüyorum ne maddi zorluklarla doğup da sapa sağlam doğup büyüyen çocuklar var. bizim bebekliğimiz annelerimizin hamileliği çok mu refah içinde geçmiş sanki di mi. gerçi o zamanlar da bu kadar kimyasal yokmuş. ayy ne kadar karmaşa yaşıyorum farkettiniz di mi
arkadaşlar ben hergün 4-5tane ceviz yine aynı sayılarda badem fındık kuru kayısı yiyiyorum zekayı geliştiriyormuş.birde kive baya faydası varmış sanırım..
merhaba bende cevizi ve kuru uzumu karıstırıp yıyorum kıvıde yerım bulantılarım ara ara oluyor akşam saatlerinde fazlalaşıyor agır bıseyler yıyıce oluyor genelde gobegımde buyumeye basladı :)
Kızlar dün gece inanamadığım bir şey oldu. Uzanmış yatıyordum, dizlerim kıvrıktı, öyle rahat sallana sallana oturuyordum. Birden bebişin olduğu yerde bir şey hissettim. Hani dedikleri gibi kelebek kanat çırpıyormuş ya da mısır patlatılıyomuş gibi bir şey. İlki çok güçlüydü. Ardından bir dakika içinde hafif kıpırdanışlar oldu. Annenin bebeğin bu aylarda olan hareketlerini hissedemeyeceğini söylüyorlar bunu biliyorum ama ben bunun bağırsak hareketi olmadığına eminim kızlar. Siz ne diyorsunuz. Hiç böyle bir durum yaşayanınız oldu mu?
arkadaşlar hamilelikte fazla a vitamini alınımı dudak damak yarığı gibi bi takım hastalıklara yol açıyor. ama mesela dudak damak yarığına sebep olması için dudak ve damağın kapandığı hafta fazla alınmış olması lazım. yani 8. haftada a vitamini fazla alındıysa o hafta gelişen organda bi problem olabilir. fazla alındıysa ama unutmayın herşeyin fazlası zarar. havuçta a vitamini var hem de a vitamini önemli bir vitamin ama fazla tükettiğimiz zamann zararlı oluyor. yoksa hamileyken havuç yemekten kaçınmaya gerek yok.ton balığı hakkında söylediklerinizi araştıracam haklı olabilirsiniz. kendimizi çok strese sokmasak iyi olur aslında önemli olan dengeli beslenmek. gün içinde almamızı tasiye ettikleri besinlerin hepsini alabilsek patlarız herhalde. zaten çoğumuz sindirim problemi yaşıyoruz başta ben olmak üzere. ben druma 7. haftamda fazla süt içemediğimi söylediğimde neyse daha kemik gelişimi başlamadı zaten demişti. çok stres yapmayalım ok.sevgiler.
Kızlar dün gece inanamadığım bir şey oldu. Uzanmış yatıyordum, dizlerim kıvrıktı, öyle rahat sallana sallana oturuyordum. Birden bebişin olduğu yerde bir şey hissettim. Hani dedikleri gibi kelebek kanat çırpıyormuş ya da mısır patlatılıyomuş gibi bir şey. İlki çok güçlüydü. Ardından bir dakika içinde hafif kıpırdanışlar oldu. Annenin bebeğin bu aylarda olan hareketlerini hissedemeyeceğini söylüyorlar bunu biliyorum ama ben bunun bağırsak hareketi olmadığına eminim kızlar. Siz ne diyorsunuz. Hiç böyle bir durum yaşayanınız oldu mu?
kızlar yaa şimdi eylül annelerinin cinsiyet sayfasına baktımda 2li tarama testi yaptırırken 11+ yada 12 + haftalarda kesin kız yada kesin erkek dedi dr falan demiş çoğu.ayyy heyecan yaptım bende 12+3 de gidicem 2liyi yaptırmaya belli olurmu acaba ayy eli ayağı düzgün olsunda ama insan rengine göre bişi almak istiyo ben daha 2 pijama aldım biri sarı biri yeşil :))))
inşallah cnm benım bellı olur surda ıkı haftamıs kalıyor o zamana ben daha hıcbırsey almadım cınsıyetı bellı olsunda dıyorum allahım gonlumuze gore saglıklı bebısler versınnnn