- 20 Nisan 2007
- 486
- 7
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
canım benim sınıfta su çiçeği salgını başladı bile doktorumu aradım sordum yapılan testlerde bağışıklığınız var bir şey olmaz ama çok yakın durmayın dedi cenım ne yapabiliriz dediğin gibi biraz uzak duracağız allah esirgesin
canım benım okuyunca cok uzuldum . ben ve kardesımde gecırdık bu hastalıgı ama kardesım cok korktugundan vucudunda kucuk beze cıktı onu aldırdık . yanı arkadasımelınden geldıgı kadar sakın ol ve ılaclarını duzgun ıc allahınn ıznıyle bebegıne hıcbırsey olmayacak canım. kendıne dikkat ett.Allaha emanet ol.
kızlar bişey soracam adetiniz geçtikten kaç gün sonra keseyi gördünüz aslında 1 tane oğlum var ama unuttum ya heyecandan olsa gerek ultrasyon kağıtlarını saklıyom ama ne biliyim sizlerde yeni hamişsiniz ya daha net cvp verirsiniz diye soruyom
ARKADAŞLAR LÜTFEN .... BİRİNİZ CEVAPLASIN BEL YADA SIRT AĞRILARINIZ VAR MI DÖNEMDE BEN 8+5 GÜMLÜK HAMİLEYİM
Canım ya başladı mı ??Çok dikkat et velilerle konuş,öğrencilerle konuş.canım benim sınıfta su çiçeği salgını başladı bile doktorumu aradım sordum yapılan testlerde bağışıklığınız var bir şey olmaz ama çok yakın durmayın dedi cenım ne yapabiliriz dediğin gibi biraz uzak duracağız allah esirgesin
Darkcıgım,
Wallahi hic dusunmemeistim ogretmenlerin halini. Insallah birsey bulasmaz size, kendinizi iyi koruyun, cogu anne baba bulasıcı hastalıga yakalanmıs cocugunu hiç umursamadan okua gonderebiliyor. Ben de diyordum ki, öğretmenler ne sanslı, bir suru izinleri var, bol bol bebekleri ile beraber olacak vakitleri var ama işte her işin zorlugu var değil mi sekerim,
Allah esirgesin hepinizi
Sevgiler
kızlar bişey soracam adetiniz geçtikten kaç gün sonra keseyi gördünüz aslında 1 tane oğlum var ama unuttum ya heyecandan olsa gerek ultrasyon kağıtlarını saklıyom ama ne biliyim sizlerde yeni hamişsiniz ya daha net cvp verirsiniz diye soruyom
cnm ben 5 + 5 gunlukken gıttım doktora gordum keseyı
Ben de 6 haftalıkken gittiğim de keseyi görmüştük. 3 haftalıkken öğrendiğimde ise vajinal ultrasonda kese görünmemişti.
Canim 6 Yada 7 Haftalikken Duyabilirsin En Geç 7 Hafta Sonunda
Inşallah
Bende 5+5 Te Gördüm Keseyi
Ben Araniza Yeni Katildim 8+5 Günlük Hamişim.daha önce Iki Düşüğüm Oldu... Inşallah Bu Sefer Herşey Güzel Olur.....
ARKADAŞLAR LÜTFEN .... BİRİNİZ CEVAPLASIN BEL YADA SIRT AĞRILARINIZ VAR MI DÖNEMDE BEN 8+5 GÜMLÜK HAMİLEYİM
atkadaşlar bel yada sırt ağrılarınız var mı acaba...
selam arkadaşlar,aranızda crinone jel kullanan varmı? ben bu jeli kullanıyorum ama bi sorun yaşadım jel değişim geçirmiş bi halde (katılaşmış)vajinanın ağzına toplanıp birikti bir sertlik olarak bana biraz sorun oldu.bu normalmi başına gelen kimse varmı?teşekkürler
slm canım ; ben de crinone jel kullanıyorum sıkarken zorlanıyorum bende rahim büyüdüğü için vede 3 aydır beraberlik yasak olduğundan kullanırken zorlanıyorum ....jel jöle kıvamında aslında akışkan sıkılmasına sıkılıyorda biyerde birikip kalıyor benimde son günlerde kabızlık sorunuda olunca biraz wc gittiğimde tortular halinde katılaşmış şekilde geliyor aslında başlarda böyle bi sorunum yoktu son 4-5 gündür bu sorunu yaşıyorum yeterince progestan aldığımızdan da kaynaklanabilir diye düşünüyorum
estroderm horman bandı kullanıyordum başlarda bir sorun olmadı ama son 10 gündür yapıştırılan yer allerjik reaksiyon oldu dr kontrolünden sonra bıraktırdı rahatladım bu jeli kullanmayı ne zaman bırakıcaz bir an önce bıraksak iyi olur ama ben 3 hafta sonra kontrole gideceğim ve ozamana kadar kullanmam gerekiyor(