Darkcigim sekerim bana batma deme,
Bana bir sagdan bir soldan surekli ani kakılmaya benzer garip seyler oluyor. Aynen batma diyebiliriz. Ama bu bana daha onceki gebeligimde de olmustu. Hatta forumdaki hatunlara bir yandan degerlerim ikizi gosteriyor doktor da oyle olabilir diyoken ilk gittigimizde 1 kese gorduk. Ve ben ikinci u/s ye kadar hep karnıma iki yerden batma oluyor bunlar ikiz mi diye dusunup duruyordum.
Yani anlayacagin bırak batsın, içerde buyuk hummalı bir calısma var, fabrika gibi tıpkı... Herseyleri buyuyor tosuncugun, bu agrılar sayesinde ben bebeklerimin orada faal oldukalrını hissediyor mutlu bile oluyorum :)
Ama su aralar regl donemimim de yaklastıgından hafif hafif yumurtaıklarım sancıyor ya işte her sızlamadan sonra hemen baslıyorum wc yollarında dualara baslıyorum ve lavaboya gidip bir kan kontrolu yapıyorum. Inan ofiste wc ve masam arasında mekik dokuyorum. Bir kere kanama oldu ya tamam artık, Allah esirgesin ama yine de insan telas yapıyor...
Zaten rahim olması gerekenden daha buyumus ikiz olmasi nedeni ile. Bak bugun 8+4 olduk benim karıncagizim artık eski pantalonlarıma sıgmıyor. Kara kara dusunuyorum ne yapsam diye. Simdi alacagım pantalon 2 ay sonra olmayacak, henuz hamile kıyafeti giymek için de cok erken... Biraz daha idare eder sonra genis birseyler alırım diyorum bakalım.
Aman kendine dikkat et, iyi işte bak dinlenmişsin biraz, aman hiç bir işe dokunma evde, sakın agır bir sey yapma, soyledigin gibi cocuklara da bu yıl sarılmayıver sekerim, bak Kasım'da Allahınizniyle cocukların hası geliyor hasııııııı.
Sevgiler