- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.321
Selam kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr,
Biz geldik.Kızımız iyiydi çok şükür.(Maşallah diyelim)
Uyuyordu minik kuzum yolculuk biraz sarstı galiba uykusuz kalmıştı bebişim.
Doktor ultrasona göre bir sorun görünmüyor dedi.Yine de isterseniz amniyosentez yapabilirsiniz dedi.Bana kararımızı sordu.Bende düşünmüyoruz amniyosentez dedim.
Bundan sonraki haftalarda ne öneriyorsunuz dedim.22. haftada tekrar bir ayrıntılı ultrason yaptırabilirsin dedi.Zaten 22 de Konyaya gidecektim ben de.
Bu arada 3lü test yaptırmadı.Gerek yok dedi.Kafanızı karıştırır sadece dedi.
Bizde kızımız iyi diye tamam dedik yaptırmadık.
Yeni ciciler aldık.Resimlerini çektim ama biliyorsunuz ki ben biraz zor ekliyorum.Bu akşam fırsat olursa hemen eklerim ilgili konuya.Eğer fırsatım olmazsa da en kısa zamanda ekleyeceğim.
16+5 iz bugün.....
Darkçım gözünaydın..ohh ne rahatlamışsındır şimdi..
cinisyeti kesinleşti mi?nasıldı ayrıntılı usg?ne kadar sürdü?
selammm kizlar, herkese merhaba.Benim karnimda cok aci veren devinmeme izin vermeyen kramplar oluyor.sanki biri gobek deligimi iceriden asiliyor.ne yapacagimi bilemiyorum.Bu gecede sol bacagima denizdeyken giren krampdan girdi ve neredeyse 1 dakika kadar surdu.öyle aci vericiydi ki neredeyse kendimi tutamayip gecenin ortasinda bagiracaktim.insallah bir daha olmaz...
Gözün aydın canım seninde kzıın geliyormuş.Çok sevindim tebrikler.Benimkide aynı seninki gibi yatmıştı.Başını aşağı, kıçını havaya kaldırmıştı :)))kızlar meraba ben geldim. hem de doktordan geldim. bizim kız başaşağı yatmış poz vermedi bize. kız diyorum çünkü kesinleşti.poz vermedi ama dr her şeyini saydı. ben görmem gerekenleri görüyorum ama poz verse sizin için daha net olurdu dedi. yaa çok güzeldi. çok şükür her şeyi normalmiş. ayrıntılı ultrasona istersen 1 ay sonra girebilirsin dedi. gerek var mı sizce. hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah.
darkçım herşey yolunda gider inşallah. ankarada gezecek pek biyer yok ama iyi haberlerinizi alınca neşeyle gezersiniz inşallah.
dark inşallah hayırlısıyla gider gelirsin.bir sorun yoktur umarım...
dualarımız seninle canım.allah yardımcın olsun.inş. sonuçların iyi çıkar.hayırlı , güzel haberlerini bekliyoruz:dance:
Darkcım, dualarımız sizinle.. Hayırlısıyla gidip güzel haberlerle döneceksin eminim.. Kendinize iyi bakın :1hug:
gunaydınlar guseller
darkıcımda hayırlı haberlerle doner ankaradan pazartesı heberlerı alırız
güzel haberlerini bekliyoruz canım herşey iyi olacak ve sende bir sürü cicilerle geleceksin dualarımız seninle canım allah yardımcın olsun
darkcım güzel haberlerini bekliyoruz canım
bu arada hepinizi öpüyorm hamişler
Hepinize çoook teşekkür ediyorum kızlar.İyiydi muayenemiz çok şükür.slm kızlar nasılsınız bakalım bir gün giremiyorum neler neler oluyor
dark cım canım hayırlı yolculuklar inşallah güzel haberlerle dönersin sabırsızlıkla bekliyoruz
birde alışveriş yaparsın keyfin yerine gelir çok güzel bebişe bişeylar almak ona daha çok yak-
laitığını anlıyorsun ben büyük zevk alıyorum zaten kadınların alışveriş tutkusu yok mu aahhh bizlerr
Doktor ultrasona göre bir sorun görünmüyor dedi.Yine de isterseniz amniyosentez yapabilirsiniz dedi.Bana kararımızı sordu.Bende düşünmüyoruz amniyosentez dedim.
Bundan sonraki haftalarda ne öneriyorsunuz dedim.22. haftada tekrar bir ayrıntılı ultrason yaptırabilirsin dedi.Zaten 22 de Konyaya gidecektim ben de.
Yeni ciciler aldık.Resimlerini çektim ama biliyorsunuz ki ben biraz zor ekliyorum.Bu akşam fırsat olursa hemen eklerim ilgili konuya.Eğer fırsatım olmazsa da en kısa zamanda ekleyeceğim.
16+5 iz bugün.....
selammm kizlar, herkese merhaba.Benim karnimda cok aci veren devinmeme izin vermeyen kramplar oluyor.sanki biri gobek deligimi iceriden asiliyor.ne yapacagimi bilemiyorum.Bu gecede sol bacagima denizdeyken giren krampdan girdi ve neredeyse 1 dakika kadar surdu.öyle aci vericiydi ki neredeyse kendimi tutamayip gecenin ortasinda bagiracaktim.insallah bir daha olmaz...
darc cım canım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına zaten meleğin herzaman çok iyiydi
gitmen de iyi oldu tereddütlerinin yerini sevinç alması çok güzel inşallah doğumuna kadar başka sorun yaşamazsınız cicilerinizde hayırlı olsun iyi günlerde sağlıcakla giysin
16+5 iz bugün.....