- 10 Aralık 2007
- 1.729
- 4
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.301
fatercim bende o gün soğuk meyve ve birde salatalık yemiştim.. hisemin dediği gibi nane limon iyi geliyor rahatlatıyor bir daha olmaz inşallah ama olursa bunu dene ..
bende çıkarınca eşim hemen nane yapmış onu içip yatmıştım sakinleştirdi midemi...
bende sıcak basmalrım oluyor bu ara ama nedense bugün üşüdüm.. içerde biraz şekerlem yapayım dedim üzerim açık pencere açık üşümüşüm şimdi hırka ile oturuyorum ama akşamları bir ateş çöküyor banada...
çok yanlış yapıyosun canım nane hamilelerin kesinlikle almaması gereken bir bitki adaçayı , maydonoz ve kimyon da tabiiki.kızlar gözünüzü seveyim bitki nasılsa yararlıdır deyip içmeyin bu dönemde bitkiler haplardan daha zararlı bize çünkü bir bitkinin 30 tane etkisi oluyo ve hepsini bilmiyoruz oyüzden bitkilerden uzak durun ben öyle yapıyorum hangisi yararlı hangisi zararlı bilemem oyüzden hiçbirini kullanmıyorum.
kızlar benim bikaçgündür bebğin olduğu yerde kısa kısa kramp gibi ağrı gibi saniyelik bişeyler oluyo..5-10 dk. sürüyo.günde bi kaç kez.hatta bu sabah uykudan bu his uyandırdı beni.acaba bebişimmi oynuyo yoksa bi sorunmu vardır?
ilk bebğim olduğu için bilemiyorum.ama bebek oynaması kelebek çırpınışı gibi falan diyolar..
inş. bi sorun yoktur ama doktora gidince sorucam.15 hazirana kadar nasıl beklerim bilmiyomfisfisfis
canım benimde karnıma çok kramp giriyo bugünlerde bende korktum çok.biraz sıkıntılı günler geçiriyorum ve hiç moralim yok devamlı ağlıyorum herşey üstüme üstüme geliyo deprasyona giriyormuşum gibime geliyo artık hiçbirşeyden mutlu olamıyorum şimdi bile ağlamaya başladım çok sıkıntılıyım ya offffffffffffffff:a015: