- 16 Ağustos 2007
- 1.456
- 1
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.281
Sakura gelmedi mi hala? Umarım iyidir kendi ve bebişleri.Dark cumartesi gidecekti canım. Ama Sakura'yı ben de merak etmeye başladım.
Canım bende yarın gidiyorum doktora.İkimizd güzel haberlerle döneriz inş.Dualrım seninle olacak.kızlar bu arada yarın 9 da 3li test için randevum var. tabi minnoşumuzu da görecez inşallah. dua edin kızlar çok heyecanlıyım. 5 haftasonra dediğinde dr hiç geçmeyecek gibiydi ama randevu günü geldi işte. önce sağlıklı olsun da bi görsem şöyle kıpır kıpır
Ben burdayım yaa daha.Yarın gideceğiz.sabah erkenden.Tekrar haber veremem.Şimdi vereyim .kızlar sakuradan ses çıkmadı 2 gündür.. inş. kanamsı geçmiştir..
darkda doktor için ankaraya gitti sanırım onunda sesi çıkmıyor...
Canım her işte bir hayır vardır mutlaka.Hem senin hakkın onlardan bi şekilde çıkar.Eden buluyor kesinlikle.Üzme kendini bi daha bu kadar.ilk saatler cok uzuldum yanı böyle bi bahaneyle.anlamadım bile ne oldugunu her fırsatta benden cok memnun oldugunu soyleyen adam bu bahen yuzunden cıkartması ılgınc geldı..nyse akmıorm fazla evde de gusel vakıt gecırıorum.hayırlısı olsun herseyın...
Canım normal ultrason ama istediğinde 4 boyutlu yapıyor.Hani böyle sarımsı bir görüntü çıkıyor ya o zaman 4 boyutlu oluyor.Siyah beyaz çizgi film gibi olunca da 3 boyutlu oluyor.Benimki 3 den dörde geçti de baktı cinsiyetine.gunaydın kızlar bugun benımde pek tadım yok basım ve bogazım agrıyor galıba hasta olacam bende ogrenemedım cınsıyetını ogrenenler acaba hangı usg de baktı benımkı normalden bakıyor usg ye sızınkı 4 boyutlumu acaba??
:
beklemek günaydın canım geçmiş olsun umarım
ilerlemez fazla
Sağol canım çok ihtiyacımız olacak dualarınıza.Bugün doktorum da senin gibi iyi konuştu.Ben iyi çıkacağını düşünüyorum.canını sıkma dedi.Umarım kızım gezmek Ankarayı için bize numara yapmıştır.canım dualarımız seninle...
imşallah güzel haberlerle ve bir sürü cicilerle döneceksin
bizi de fazla merakta bırakma olur mu?
merak etme herşey yolunda gidecek
sen kendine ve prensesine dikkat et yeter
hadi sağlıcakla gidip gelirsin inşallah
Merhaba kızlar ben geldimmmmmmm
Sanki asırlardır sizden uzak gibiyim ya çok özledim.
Fatercim doktorun ne zaman çağırdıysa o zaman git canım.Bi bildiği vardır mutlaka.
Bende ayrıntılı için yarın gidiyorum.tekrar yazamam sizlere yarın sabah erkenden yola çıkarız çünkü.
Bize dua edin lütfen.Döner dönmez de size yazarım.Doktorum sevk almamı istedi.Belki gerekirse kalırsın pzartesiye dedi.Sevkimi de aldım.İnşallah bebeğim iyidir ve yarın akşam yada pazara dönerim eve.
Dua etmeyi unutmayın lütfen...
Fatercim doktorun ne zaman çağırdıysa o zaman git canım.Bi bildiği vardır mutlaka.
Bende ayrıntılı için yarın gidiyorum.tekrar yazamam sizlere yarın sabah erkenden yola çıkarız çünkü.
Bize dua edin lütfen.Döner dönmez de size yazarım.Doktorum sevk almamı istedi.Belki gerekirse kalırsın pzartesiye dedi.Sevkimi de aldım.İnşallah bebeğim iyidir ve yarın akşam yada pazara dönerim eve.
kızlar meraba ben geldim. hem de doktordan geldim. bizim kız başaşağı yatmış poz vermedi bize. kız diyorum çünkü kesinleşti.poz vermedi ama dr her şeyini saydı. ben görmem gerekenleri görüyorum ama poz verse sizin için daha net olurdu dedi. yaa çok güzeldi. çok şükür her şeyi normalmiş. ayrıntılı ultrasona istersen 1 ay sonra girebilirsin dedi. gerek var mı sizce. hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah.
darkçım herşey yolunda gider inşallah. ankarada gezecek pek biyer yok ama iyi haberlerinizi alınca neşeyle gezersiniz inşallah.
senin öğrenmene de az kaldı canım. dr 5 hafta diyince hiç geçmeyecekmiş gibi geliyo ama geçiyo zaman.benim etrafımda da bu seneki 10 bebekten 9 u kız. maşşallah bütün erkek anneleri buraya toplanmış. ben de bu sene kız senesi diyodum. demekki kasım ayı oğlan ayı diye bi sınırlama getirebilirizbrook canım sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim
ne güzel seninde prensesin olacakmış
uzun zamandır erkek bebek haberi alıyorduk iki gündür kızları duymaya başladık
myseverinde kızı oluyormuş
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bende çok merak ediyorum cinsiyetini bakalım hayırlısı
Her şeyin yolunda olduğuna çok sevindim canım.. İnşallah sonuna kadar böyle gider ve sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi hepimiz.. :1hug:
Benim doktorum hiç bahsetmedi ayrıntılı ultrasondan.. Ben burada duydum bu olayı.. O nedenle benim de fikrim yok açıkçası.. 22 Haziran'da gideceğim kontrole, o zaman sorarım artık..
hisemcim zaten şart da diilmiş. ama teknolojinin bütün imkanlarını sunuyolar önümüze. annem onu da yaptırın bi kere olacak bişey diyo
kızlar benim bikaçgündür bebğin olduğu yerde kısa kısa kramp gibi ağrı gibi saniyelik bişeyler oluyo..5-10 dk. sürüyo.günde bi kaç kez.hatta bu sabah uykudan bu his uyandırdı beni.acaba bebişimmi oynuyo yoksa bi sorunmu vardır?
ilk bebğim olduğu için bilemiyorum.ama bebek oynaması kelebek çırpınışı gibi falan diyolar..
inş. bi sorun yoktur ama doktora gidince sorucam.15 hazirana kadar nasıl beklerim bilmiyomfisfisfis