2008 Kasım Anneleri

kızlar yarın kontrole gideceğim bana dua eden artık kontrollerden korkar oldum gerçi bu gidişimizde herhangi bir testimiz olmayacak bildiğim kadarıyla ama yinede heyecanlanıyorum işte benim için artık 3'lü test olayıda yok zaten malum kromozomları incelendi aslında heyecan yapmam için pek sebep yok ama onu sağlıklı sıhatli görmek için heyecanlanıyorum sanırım dualarınızı eksik etmeyin benden olurmu hem bu gidişimde cinsiyetinden emin olabiliriz sanırım geçen gittiğimde erkek demişti ama çok erken bir dönemdi nede olsa bakalım bu seferde erkek derse artık bu fikre kendimi inandırabilirim:))

Beklemek eminim sen de Dark gibi bu muayeneden de güzel sonuçlarla geleceksin:sm_cool:

Dark canım benim gerçekten çok sevindim. Nasıl güzel annesini rahatlatmış kuzucuk. :emir_bebek::nazar: İnşallah sonuna kadar da böyle gidecek. Senin moralini hep takdir ettim, hiç bozmadın moralini ki bence yaşadığımız aylar boyunca ve doğumda en çok ihtiyacımız olan şey moral olacak.

Fakat ben bugünlerde öyle moralli değilim. Belki biliyorsunuz, ben tiroid hastasıyım. Hamilelikte sınır olan rakamı kullanıyorum ilaç olarak. Her gün bir buçuk içiyorum ve cuma günü yaptırdığım tahlililin sonucun aldım. Yine yüksek değerler senağlama

9 olması gereken Anti TPO oranı 1013 hala. Ama asıl önemli olan TSH oranım. Bu oranın 4 ve 6. aylarda yüksek olması düşük riskini büyük ölçede arttırıyor. Bu rakamı 12'den 4'e düşürmeyi başardık. Fakat hala olması gerekenin üzerinde. Bugün endokrinoloji doktorumla konuşacağım. Umarım bir sorun olmadan tamamlarız hepimiz bu ayları ama moralim gerçekten çok bozuk...

Bu arada dün de bize tır çarptı :KK43:( Evet resmen arabaya tır çarptı hem de E-5'te. O kadar korkunçtu ki, adam geldi arkamızdan şöyle bir dokundurdu. Sadece far kırıldı ama benim ne kadar korktuğumu tahmin etmişsinizdir. Öleceğim sandım korkudan. Bir yandan da bebeğim için korktum. Böyle stresli bir geceydi....

Bu arada dün de bize tır çarptı :KK43:( Evet resmen arabaya tır çarptı hem de E-5'te. O kadar korkunçtu ki, adam geldi arkamızdan şöyle bir dokundurdu. Sadece far kırıldı ama benim ne kadar korktuğumu tahmin etmişsinizdir. Öleceğim sandım korkudan. Bir yandan da bebeğim için korktum. Böyle stresli bir geceydi....

canım cok geçmiş olsun umarım büyük bi sorun yoktur.bu arada bende hipertroid hastasıyım ve ii anlıyorum seni bende onbeş günde bir gidip tahlil yaptırıyorum ve ilac kullanıyorum hergün benim de son tahlillerim biraz yüksek çıktı ama sıkma canını allah büyük içini ferah tut bizim bebişlere hiç bir şey olmaz onların cok güçlü anneleri var tabi bebekleride cok güçlü bizi bırakıp gitmezler ben hep böyle düşünüyorum morelini yüksek tut lütfen:nazar:

günaydın kızlar,
julianne canım çok geçmiş olsun.. Allah esirgemiş sizi ve bebeğinizi... inşallah bir daha böyle bir olay yaşamazsınız..
şu tsh olayına gelince benimkide tam tersi çok düşük çıktı testlerde 0,05gibi bişeydi tam hatırlamıyorum doktorum bir endokrinoloji uzmanının görmesi gerektiğini söyledi gittik hoca hanım gebelikte değerin böyle düşük olabileceğini bunun normal olduğunu söyledi ve benden bir sonraki ayda testleri yenilememi söyledi..
yanındaki asistan ondan önce tiroit bezlerimin çok çalıştığını söyledi.. buda saç dökülmesi çarpıntı ve çabuk yorulma yaparmış bende bunların hepsi vardı..
inşallah seninde değerlerin normala döner, sorunsuz bir hamişlik geçirirsin...

beklemek canım sanada şimdiden bol şanslar endişelenme ben seninde güzel haberlerle geleceğini dşünüyorum...

Teşekkür ederim kızlar. Sekreter haklısın canım moralimi yüksek tutmam lazım. O yüzden doktorla konuşmalar ve tahlile gitmem dışında bu konuyu konuşmamaya ve araştırmamaya karar verdim. Çünkü araştırdıkça duyduğum kötü şeyler kafamı bulandırıyor. Daha güzel şeyleri düşünmeye çalışıyorum... Bu arada gerçekten iyi ki varsınız...

çok geçmiş olsun canım ya nasıl oldu en korktuğum şeydir bu özellikle belli bir saatten sonra çıkıyor o kamyonlar tırlar bende o saatlerde köprüde olmak hiç istemiyorum insanı çok ürkütüyorlar.

bak troidini kendine fazla dert etme tedavilerine devam et ve allaha güven o yavrunu koruyacaktır. ayrıca bak tır çarpması bile daha büyük bir tehlike bence. yani demek istediğim hastayımda bebeğime birşey olur gibi düşünceye kapalıp kendini sakın üzme herşey insanlar için bir anda hayatlarımız değişebilir herhangi bir sebepten dolayı büyük şehirde yaşamak tamamen tehlike umarım bu sorunlarından bir an önce kurtulursun ama en büyük kurtuluş düşünce gücü düşüncenle iyileştir kendini tamam mı güzel arkadaşım bu 9 aylık maratonu umarım hepimiz sağlıkla sıhatle atlatacağız:)

Beklemek haklısın. Yolda giderken bile ne kadar büyük tehlikelerle karşılaşıyoruz. E-5'te Mecidiyeköy'den gelirken oldu. Trafik vardı Allah'tan ve arabalar çok hızlı gitmiyordu. Biz yolumuzda az bir hızda giderken adam geldi dokundu arkadan neye uğradığımızı şaşırdık. Eşim benim de korkumdan etkilenmiş olacak ki indik arabadan tır şöforüne doğru gitti. Adam da indi aşağıya. O an tırın çarpmasından daha kötüydü ki, bu adamların sağı solu belli olmaz. bir laf desen belki sana silahla karşılık verecek. Sonra eşim benim ne kadar endişelendiğimi görünce adama da bir şey demeden, polis çağırmadan yanıma döndü ve eve gittik. Dediğin gibi kamyon ve tırlar 22'den sonra çok büyük tehlike... Kırmızı ışıkta geçen özel halk otobüslerini saymıyorum bile. Hayatımız maraton gibi. Tiroide bakan doktor da stres olmayacaksın demişti. Nasıl mümkünse :)

Canım dediğin gibi, bebeğimi ve bebeklerimizi koruması için oturup dua ediyorum Allah'a. O zaman içim de rahatlıyor... Sağolun verdiğiniz moral için... Aynısı senin için de geçerli beklemek. Unutma kötü düşünmek yok :)

Beklemek eminim sen de Dark gibi bu muayeneden de güzel sonuçlarla geleceksin:sm_cool:

Dark canım benim gerçekten çok sevindim. Nasıl güzel annesini rahatlatmış kuzucuk. :emir_bebek::nazar: İnşallah sonuna kadar da böyle gidecek. Senin moralini hep takdir ettim, hiç bozmadın moralini ki bence yaşadığımız aylar boyunca ve doğumda en çok ihtiyacımız olan şey moral olacak.

Fakat ben bugünlerde öyle moralli değilim. Belki biliyorsunuz, ben tiroid hastasıyım. Hamilelikte sınır olan rakamı kullanıyorum ilaç olarak. Her gün bir buçuk içiyorum ve cuma günü yaptırdığım tahlililin sonucun aldım. Yine yüksek değerler senağlama

9 olması gereken Anti TPO oranı 1013 hala. Ama asıl önemli olan TSH oranım. Bu oranın 4 ve 6. aylarda yüksek olması düşük riskini büyük ölçede arttırıyor. Bu rakamı 12'den 4'e düşürmeyi başardık. Fakat hala olması gerekenin üzerinde. Bugün endokrinoloji doktorumla konuşacağım. Umarım bir sorun olmadan tamamlarız hepimiz bu ayları ama moralim gerçekten çok bozuk...

darkınlıfe canım gozun aydın :nazar: prensesın ıyıymıs cınsıyette kesınlesmıs cok sevındım
julıannecım bende troıd hastasıyım levotron kullanıyorum 2 senedır gebelıkten once normaldı yarın kontrole gıdıcem ınsallah normaldır bebıslerımızde saglıklıdır:asigim:

:nazar:

ben hafta sonu bebeğimi gördüm Erkek olcakmış teyzeleri. 3lü test yapıldı sonuçlar 1 haftada çıkacakmış.İnş.iyi olur. bebek görünürde iyiydi. başka test yaptıran varmı? bebeşimin adını da buğra koyacağız galiba sizce nasıl?

ben hafta sonu bebeğimi gördüm Erkek olcakmış teyzeleri. 3lü test yapıldı sonuçlar 1 haftada çıkacakmış.İnş.iyi olur. bebek görünürde iyiydi. başka test yaptıran varmı? bebeşimin adını da buğra koyacağız galiba sizce nasıl?

hayırlı olsun canım allah saglıklı olarak kucagına almayı nasip eder inşallah kasım erkek bebek patlaması olacak sanırım bugra ismini ben cok severim siz begendikten sonra neden olmasın :emir_bebek:umarım test sonuçlarıda güzel gelir bende iki hafta sonra gidecegim test için ne kadar ödedin bu arada üçlü teste:uhm:

Beklemek haklısın. Yolda giderken bile ne kadar büyük tehlikelerle karşılaşıyoruz. E-5'te Mecidiyeköy'den gelirken oldu. Trafik vardı Allah'tan ve arabalar çok hızlı gitmiyordu. Biz yolumuzda az bir hızda giderken adam geldi dokundu arkadan neye uğradığımızı şaşırdık. Eşim benim de korkumdan etkilenmiş olacak ki indik arabadan tır şöforüne doğru gitti. Adam da indi aşağıya. O an tırın çarpmasından daha kötüydü ki, bu adamların sağı solu belli olmaz. bir laf desen belki sana silahla karşılık verecek. Sonra eşim benim ne kadar endişelendiğimi görünce adama da bir şey demeden, polis çağırmadan yanıma döndü ve eve gittik. Dediğin gibi kamyon ve tırlar 22'den sonra çok büyük tehlike... Kırmızı ışıkta geçen özel halk otobüslerini saymıyorum bile. Hayatımız maraton gibi. Tiroide bakan doktor da stres olmayacaksın demişti. Nasıl mümkünse :)

Canım dediğin gibi, bebeğimi ve bebeklerimizi koruması için oturup dua ediyorum Allah'a. O zaman içim de rahatlıyor... Sağolun verdiğiniz moral için... Aynısı senin için de geçerli beklemek. Unutma kötü düşünmek yok :)

çok geçmiş olsun canım

desene bi erkek daha:)
allah sağlıklı dünyaya getirmek nasip etsin..
inş. bende 2 hafta sonra gidince kesin öğrenirim cinsiyetini..
önemli olan tabi önce sağlıklı olmaları..
inş. test sonucunda iyi çıkar..

azocum ya sen daha öğrenemedin mi canım yaa
ben olsam şimdiye başka bir yerden öğrenirdim poliklinik falan
çok merak ederim ben sen nasıl duruyorsun:)
ama senin de kızın olacak bence içime öle doğdu

azocum ya sen daha öğrenemedin mi canım yaa
ben olsam şimdiye başka bir yerden öğrenirdim poliklinik falan
çok merak ederim ben sen nasıl duruyorsun:)
ama senin de kızın olacak bence içime öle doğdu

bak şimdi..:uhm:herkes öle diyo ama benim içime erkek doğuyo..
aslında eşimde bende cinsiyete hiç önem vermiyoz..ama ne bilim.doktorda 11+5 de erkek gibi görünüyo deyince..
hep kendimi bu fikire hazırladım:1rolleyes:

70 ytl verdim 3lü test için. arkadaşlar hepinize teşekkürler . İyi dileklerimiz bütün kasım ve diğer anneler için. Çok sağolun.

Derin gözün aydın canım. bir prens daha geliyor. Kasım bebeklerinin cinsiyetine de eklersin.

Azo doktor erkek gibi görünüyor demişse erkektir canım. Hele senin içine de erkek doğuyorsa :) geliyor o zaman senin yakışıklı da :)

Kızlar endokrinoloji doktorumu aradım. Sonuçları ona söyledim. İlacı 2'ye çıkardı ve sakın endişelenme, zeka geriliği ve düşük riski tedavi edilmeyen hastalar için geçerli. Sen tedavi oluyorsun, deyince nasıl bir oohhhh çektim size anlatamam. Perşembe de rutin kortrolümüz için diğer doktorumuzdan randevu aldık. Bakalım bakacak mı doktor amcamız cinsiyetimize de :)) Sanırım bu gidişe üçlü test de yapılacak.

X