- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 39
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.341
darkcım gözün aydın canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada dün de bize tır çarptı ( Evet resmen arabaya tır çarptı hem de E-5'te. O kadar korkunçtu ki, adam geldi arkamızdan şöyle bir dokundurdu. Sadece far kırıldı ama benim ne kadar korktuğumu tahmin etmişsinizdir. Öleceğim sandım korkudan. Bir yandan da bebeğim için korktum. Böyle stresli bir geceydi....
günaydın kızlar,Bu arada dün de bize tır çarptı ( Evet resmen arabaya tır çarptı hem de E-5'te. O kadar korkunçtu ki, adam geldi arkamızdan şöyle bir dokundurdu. Sadece far kırıldı ama benim ne kadar korktuğumu tahmin etmişsinizdir. Öleceğim sandım korkudan. Bir yandan da bebeğim için korktum. Böyle stresli bir geceydi....
Bu arada dün de bize tır çarptı ( Evet resmen arabaya tır çarptı hem de E-5'te. O kadar korkunçtu ki, adam geldi arkamızdan şöyle bir dokundurdu. Sadece far kırıldı ama benim ne kadar korktuğumu tahmin etmişsinizdir. Öleceğim sandım korkudan. Bir yandan da bebeğim için korktum. Böyle stresli bir geceydi....
Beklemek eminim sen de Dark gibi bu muayeneden de güzel sonuçlarla geleceksin:sm_cool:
Dark canım benim gerçekten çok sevindim. Nasıl güzel annesini rahatlatmış kuzucuk. İnşallah sonuna kadar da böyle gidecek. Senin moralini hep takdir ettim, hiç bozmadın moralini ki bence yaşadığımız aylar boyunca ve doğumda en çok ihtiyacımız olan şey moral olacak.
Fakat ben bugünlerde öyle moralli değilim. Belki biliyorsunuz, ben tiroid hastasıyım. Hamilelikte sınır olan rakamı kullanıyorum ilaç olarak. Her gün bir buçuk içiyorum ve cuma günü yaptırdığım tahlililin sonucun aldım. Yine yüksek değerler senağlama
9 olması gereken Anti TPO oranı 1013 hala. Ama asıl önemli olan TSH oranım. Bu oranın 4 ve 6. aylarda yüksek olması düşük riskini büyük ölçede arttırıyor. Bu rakamı 12'den 4'e düşürmeyi başardık. Fakat hala olması gerekenin üzerinde. Bugün endokrinoloji doktorumla konuşacağım. Umarım bir sorun olmadan tamamlarız hepimiz bu ayları ama moralim gerçekten çok bozuk...
ben hafta sonu bebeğimi gördüm Erkek olcakmış teyzeleri. 3lü test yapıldı sonuçlar 1 haftada çıkacakmış.İnş.iyi olur. bebek görünürde iyiydi. başka test yaptıran varmı? bebeşimin adını da buğra koyacağız galiba sizce nasıl?
Beklemek haklısın. Yolda giderken bile ne kadar büyük tehlikelerle karşılaşıyoruz. E-5'te Mecidiyeköy'den gelirken oldu. Trafik vardı Allah'tan ve arabalar çok hızlı gitmiyordu. Biz yolumuzda az bir hızda giderken adam geldi dokundu arkadan neye uğradığımızı şaşırdık. Eşim benim de korkumdan etkilenmiş olacak ki indik arabadan tır şöforüne doğru gitti. Adam da indi aşağıya. O an tırın çarpmasından daha kötüydü ki, bu adamların sağı solu belli olmaz. bir laf desen belki sana silahla karşılık verecek. Sonra eşim benim ne kadar endişelendiğimi görünce adama da bir şey demeden, polis çağırmadan yanıma döndü ve eve gittik. Dediğin gibi kamyon ve tırlar 22'den sonra çok büyük tehlike... Kırmızı ışıkta geçen özel halk otobüslerini saymıyorum bile. Hayatımız maraton gibi. Tiroide bakan doktor da stres olmayacaksın demişti. Nasıl mümkünse :)
Canım dediğin gibi, bebeğimi ve bebeklerimizi koruması için oturup dua ediyorum Allah'a. O zaman içim de rahatlıyor... Sağolun verdiğiniz moral için... Aynısı senin için de geçerli beklemek. Unutma kötü düşünmek yok :)
ben hafta sonu bebeğimi gördüm Erkek olcakmış teyzeleri. 3lü test yapıldı sonuçlar 1 haftada çıkacakmış.İnş.iyi olur. bebek görünürde iyiydi. başka test yaptıran varmı? bebeşimin adını da buğra koyacağız galiba sizce nasıl?
azocum ya sen daha öğrenemedin mi canım yaa
ben olsam şimdiye başka bir yerden öğrenirdim poliklinik falan
çok merak ederim ben sen nasıl duruyorsun:)
ama senin de kızın olacak bence içime öle doğdu