2008 Kasım Anneleri

derin canım gözünaydın oğluşun oluyormuş.. adıda güzel bu arada..
bende 2 hafta sonra kontrole gideceğim ...kısmetse ogün öğreniriz bizde inşallah...

julianne canım sevindim senin adına.. için rahatlamıştır artık biraz olsun...
bence bu gidişinde seninde beişin cinsiyeti belli olur artık...

JUliancim, öncelikle kaza için çok geçmiş olsun diyorum. Allah sizi korumuş.. Diğer taraftan troidini de lütfen kafana takmak. Neticede sürekli takip ediyor, tedavi oluyorsun.. Şimdiden düşük riskini filan da aklına getirme.. İnşallah hiçbir sorun olmadan, sağ salim alacaksın kucağına bebeğini.. İyi düşün ki iyi olsun..

Çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin oğlunu.. Buğra güzel bir isim bence.. Şimdiden adıyla yaşasın inşallah..

Hisem canım çok teşekkür ederim. Hepimizden uzak olsun tüm kötülükler (hiç olmazsa 5 aycık daha)

Nazlımelek, canım benim sen iki hafta sonra gideceğin muayenede öğrenirsin de ben perşembe yine de öğrenemem. Çünkü doktorumuz 5 aydan önce söyleme taraftarı değil. Tabii benim meraktan dibim düşmezse :)

hmmm o zaman ayrı ben doktor erkek gibi dediğini duymamıştım o zaman erkektir ama bana hep senin de kızın olacak geldi nedense:uhm:
neyse ya hayırlısı olsun hiç önemli diil canım sağlıklı olsun yeter kia.s

canım senin doktorda amma katı kurallıymış.. azıcık ucundan söylese ne var..sırnaşık şeysengözlerimebaksanab

canım benim gözün aydın.için rahatlamıştır birazda olsa.çooook mutlu oldum senin adına...

Hepinize merhaba şekerler!!Herkes iyidir umarım..

Julianne geçmiş olsun canım hem kaza için hem hastalığın için..İnşallah hormonların bir an önce düzene girer..Doktorun çok doğru söylüyor..Sen tedavi olduğu için bebeğinde bi sorun olmayacaktır emin ol..

Derin gözünaydın oğlun oluyomruş...amaaa sen benim oğluma koymayı düşündüğüm ismi düşünmüşsün..çok seviyorum buğra ismini ben de..adıyla yaşasın inşallah..

Merhaba kızlar ben geldim Ddm, Julianne sağolun kızlar mesajlarınız için.

Julianne geçmiş olsun sanada.Çok kötü ya bu arabalar bizim için.Mümkün olduğunca binmesek mi(

Nasıl korktuğunu çok iyi biliyorum.Bende acaip korktum arabadan koku duman çıkınca.Allah korumuş beni de seni de.Bir daha yaşamayız inşallah böyle şeyler.Teşekkürler beni şımartıyorsun..Ama arada soğukkanlılığımı yitirir gibi olabiliyorum.Neyse ki inandım hep iyi olduğuna bebeğimin.

Derincim,
Gözün aydın Buğramız geliyormuş.Çok sevindim.3lünde iyi çıkacaktır eminim.
Benim doktor yapmadı ama yaptırsammı acaba? En azından 3lü yapmayanların ölçtürdüğü birşey var.Şimdi ismini hatırlayamadım onu mu yaptırsaydım?

Canım inşallah güzel haberlerle döneceksin.Dualarımız seninle.

Sağol canım ya.Ama sende moralini herşeye rağmen yüksek tutmalısın.Bebeğin sen ne hissedersen hissediyordur.İyi olduğuna inanıdr kendini.
Çok geçmiş olsun.İnşallah sende bunu atlatacaksın.

Kızlar bugün sağlık ocağına kayda gittim.Ebe de bana bakmış.Ben bunu niye tanımıyorum demiş.Ben de kayıt olmaya geldim zaten dedim.Sorular sordu felan.Meğer beni 5 aylık hamile sanmış :))
Bende benim göbek 2.ayda çıktı hemen dedim :))

sağolasın canım inş.iyi çıkar sonuçlarım.valla bilmiyorumki ne yapsan.Doktoruna güveniyorsundur illaki o ne dersi onu yap bence. Kafan karışır yoksa. Şİmdi ben 3 lü oldum ya 22. haftada falan 4lü ultrasonla uzun uzun inceleme yapılcakmış.Heryerine bakılıyoormuş o zaman. Bunu kesin yaptır derim de 3lü sen bilirsin.Kan testi sonuçta, tabi ultrason sonuçları ile birleştirilip bişeyler yapıyorlar . Ya içime dert olcak dersen bence doktorunla konuş iste bakalım ne diycek canım.İnş.sonuçlarımız hep iyi çıkar.

Benim doktor zaten istemedi.Ayrıntılıya beni gönderdi.3lü kötü çıksa ne olacak dedi.Yine sonuçta ayrıntılı ve hatta gerekirse amniyosentz olacaktı.

Biz zaten ayrıntılıyı yaptık.Doktor bir sorun yok deyince Amniyosentez düşünmediğimi söyledim.Doktor da gerek yok gibi bir tavır içindeydi.Ayrıntılıda incelendi tek tek tüm organları.Neyseki iyiyimiş bebeğim.bende amniyosentezden başka ne önerir diye sordum.22. haftayı söyledi.

Ben zaten Konyadaki doktoruma ne zaman geleyim dediğnde 22.de gel demişti o da.Bende ona gidicem 22 de artık.Ama o bana 3lü yaptır gel demişti.Ben ona bu haftada ayrıntılıya gireceğimi söylemedim.Bundan haberi yok ya belki söylesem 3lü istemez mi ki ???

Bakacağız artık.Çok da umrumda değil 3lü artık.

Dark canım sağol. gerçekten Allah korumuş bizi...

Bu arada birçok internet sitesinde kimi doktorların ikili test yapılmışsa üçlüye gerek duymayabilir, diyor. Bu yüzden eğer doktor da istememişse bir bildiği vardır. Canım istersen Konya'daki doktorunu arayıp ona gittiğin doktordan ve sana üçlü test söylemediğinden bahset. Bir de her zamanki gibi içini ferah tut.

:teytey:kıslarrrr hepinize günaydınn bugün uyuyup kaldınız herhalde hiç birinizin sesi çıkmıyo orda mısınız nasılsınız bugün bebişler nasıl yaramazlık yapıyorlar mı annelerine biz bu gün süperiz oglumla:sm_cool:ah bi de azıcık tekme atsa annesine cok daha ii olacagız ama daha ses seda yok neyse vardır bi vakti saati degil mi:uhm:

Günaydın cnm ben burdayım :)) Tskler iim bu ara bi ara bi bas agrısı cekiodum ama gecti simdilik agırmıo allaha sükür :) Bebişler cok sessizler dedigin gibi ne tekmeliolar ne bişi :)) Acaba ne zmn hissedicez off ya :))

ay evet pek nazlı olacak bu yaramazlar akşam eve gidince elimi karnıma koyup konuşmaya calışıyorum beyefendi ile oooo hiç bana mısın demiyo valla ay inşallah en kısa zamanda hissetirirler kendilerini cok sabırsızlanmaya başladım artık ya offff:1no2:

bu arada gecmiş olsun benimde çok olur baş agrısı derdim ama işte ne yapalım bebişler için herşeye katlanmaya deger şurda kac ayımız kaldı ki onlara kavuşmak içim:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…