- 1 Kasım 2007
- 4.809
- 9
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.361
Beklemek eminim sen de Dark gibi bu muayeneden de güzel sonuçlarla geleceksin:sm_cool:
Dark canım benim gerçekten çok sevindim. Nasıl güzel annesini rahatlatmış kuzucuk.İnşallah sonuna kadar da böyle gidecek. Senin moralini hep takdir ettim, hiç bozmadın moralini ki bence yaşadığımız aylar boyunca ve doğumda en çok ihtiyacımız olan şey moral olacak.
Fakat ben bugünlerde öyle moralli değilim. Belki biliyorsunuz, ben tiroid hastasıyım. Hamilelikte sınır olan rakamı kullanıyorum ilaç olarak. Her gün bir buçuk içiyorum ve cuma günü yaptırdığım tahlililin sonucun aldım. Yine yüksek değerler senağlama
9 olması gereken Anti TPO oranı 1013 hala. Ama asıl önemli olan TSH oranım. Bu oranın 4 ve 6. aylarda yüksek olması düşük riskini büyük ölçede arttırıyor. Bu rakamı 12'den 4'e düşürmeyi başardık. Fakat hala olması gerekenin üzerinde. Bugün endokrinoloji doktorumla konuşacağım. Umarım bir sorun olmadan tamamlarız hepimiz bu ayları ama moralim gerçekten çok bozuk...
ben hafta sonu bebeğimi gördüm Erkek olcakmış teyzeleri. 3lü test yapıldı sonuçlar 1 haftada çıkacakmış.İnş.iyi olur. bebek görünürde iyiydi. başka test yaptıran varmı? bebeşimin adını da buğra koyacağız galiba sizce nasıl?
bak şimdi..:uhm:herkes öle diyo ama benim içime erkek doğuyo..
aslında eşimde bende cinsiyete hiç önem vermiyoz..ama ne bilim.doktorda 11+5 de erkek gibi görünüyo deyince..
hep kendimi bu fikire hazırladım:1rolleyes:
Hisem canım çok teşekkür ederim. Hepimizden uzak olsun tüm kötülükler (hiç olmazsa 5 aycık daha)
Nazlımelek, canım benim sen iki hafta sonra gideceğin muayenede öğrenirsin de ben perşembe yine de öğrenemem. Çünkü doktorumuz 5 aydan önce söyleme taraftarı değil. Tabii benim meraktan dibim düşmezse :)
canım benim gözün aydın.için rahatlamıştır birazda olsa.çooook mutlu oldum senin adına...Selam kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr,
Biz geldik.Kızımız iyiydi çok şükür.(Maşallah diyelim)
Uyuyordu minik kuzum yolculuk biraz sarstı galiba uykusuz kalmıştı bebişim.
Doktor ultrasona göre bir sorun görünmüyor dedi.Yine de isterseniz amniyosentez yapabilirsiniz dedi.Bana kararımızı sordu.Bende düşünmüyoruz amniyosentez dedim.
Bundan sonraki haftalarda ne öneriyorsunuz dedim.22. haftada tekrar bir ayrıntılı ultrason yaptırabilirsin dedi.Zaten 22 de Konyaya gidecektim ben de.
Bu arada 3lü test yaptırmadı.Gerek yok dedi.Kafanızı karıştırır sadece dedi.
Bizde kızımız iyi diye tamam dedik yaptırmadık.
Yeni ciciler aldık.Resimlerini çektim ama biliyorsunuz ki ben biraz zor ekliyorum.Bu akşam fırsat olursa hemen eklerim ilgili konuya.Eğer fırsatım olmazsa da en kısa zamanda ekleyeceğim.
16+5 iz bugün.....
Canım inşallah güzel haberlerle döneceksin.Dualarımız seninle.kızlar yarın kontrole gideceğim bana dua eden artık kontrollerden korkar oldum gerçi bu gidişimizde herhangi bir testimiz olmayacak bildiğim kadarıyla ama yinede heyecanlanıyorum işte benim için artık 3'lü test olayıda yok zaten malum kromozomları incelendi aslında heyecan yapmam için pek sebep yok ama onu sağlıklı sıhatli görmek için heyecanlanıyorum sanırım dualarınızı eksik etmeyin benden olurmu hem bu gidişimde cinsiyetinden emin olabiliriz sanırım geçen gittiğimde erkek demişti ama çok erken bir dönemdi nede olsa bakalım bu seferde erkek derse artık bu fikre kendimi inandırabilirim:))
Sağol canım ya.Ama sende moralini herşeye rağmen yüksek tutmalısın.Bebeğin sen ne hissedersen hissediyordur.İyi olduğuna inanıdr kendini.Beklemek eminim sen de Dark gibi bu muayeneden de güzel sonuçlarla geleceksin
Dark canım benim gerçekten çok sevindim. Nasıl güzel annesini rahatlatmış kuzucuk.İnşallah sonuna kadar da böyle gidecek. Senin moralini hep takdir ettim, hiç bozmadın moralini ki bence yaşadığımız aylar boyunca ve doğumda en çok ihtiyacımız olan şey moral olacak.
Fakat ben bugünlerde öyle moralli değilim. Belki biliyorsunuz, ben tiroid hastasıyım. Hamilelikte sınır olan rakamı kullanıyorum ilaç olarak. Her gün bir buçuk içiyorum ve cuma günü yaptırdığım tahlililin sonucun aldım. Yine yüksek değerler
9 olması gereken Anti TPO oranı 1013 hala. Ama asıl önemli olan TSH oranım. Bu oranın 4 ve 6. aylarda yüksek olması düşük riskini büyük ölçede arttırıyor. Bu rakamı 12'den 4'e düşürmeyi başardık. Fakat hala olması gerekenin üzerinde. Bugün endokrinoloji doktorumla konuşacağım. Umarım bir sorun olmadan tamamlarız hepimiz bu ayları ama moralim gerçekten çok bozuk...
Günaydın cnm ben burdayım :)) Tskler iim bu ara bi ara bi bas agrısı cekiodum ama gecti simdilik agırmıo allaha sükür :) Bebişler cok sessizler dedigin gibi ne tekmeliolar ne bişi :)) Acaba ne zmn hissedicez off ya :))