2008 Kasım Anneleri

Kızlar nasılsınız bugün. Fater geçmiş olsun canım sana. Benimki de dert değil seninkinin yanında :)) ama inanılmaz iştahım açık bugün bir türlü doyamıyorum. Öğle yemeğinin ardından şu anda koca bir sandviçi götürüyorum. İki gün daha geçsin kısacağım yiyeceklerimi çünkü aradaki sandviçler çok kilo aldıracak diye korkuyorum.

hisemcim o tanıdıkların söyledikleri hiç bitmez. benim de bi tanıdığım hamilelikte dondurma yenirse doğumun çok sancılı olacağını söyledi. kendi gelini 9 ay yememişmiş. gerçi .ok zor bi doğum atlattı, aldığı on kiloyu 2 ayda verdi, üstüne iki kilo daha verdi. valla önümüz yaz söz veremem dedim. zaten ne alaka yani. biri de her gün bi şişe soda içilirse bebekte yeni doğan sarılığı olmayacağını söyledi. bu mantıklı olabilir minerallerle ilgili falan.
ay hisemcim dr söylemişdr öylemiş pardon. dr söylediyse vardır bişey tabi ama benşm drum fazla rahat valla. kola için bile çok rahatsız etmiyosa içebilirsin diyo. dondurmasız nasıl durulur yaa. kolaya dayanabilirim ama

Son düzenleme:

haklsıın aslında, herkes bir şey söylüyor dediğin gibi..klava:
dondurma ve zor doğum ilgisi çok saçma gerçekten.. geçen bir arkadaşımın yakını da anne hamilelikte yüzerse, basınçtan çocuğun kulakları sağır olur demiş.. bakarmısınız olaya? halbuki hamileler için önerilen iki spordan birisi yüzme.. dedğin gibi çok kulak asmamak lazım, ama dondurma-tuz olayını söyleyen arkadaşımın eşi yeni doğum yaptı ve inanın bir kadından daha çok şey biliyor hamilelikle ilgili..

yüzme olayına yuh dedim yani. eskden 7. aydan önce ultrasona girilirse bebek kör olur derlermiş. şimdi elimizden gelse her gün girecez.dr ların söyledikleri bile birbirini tutmuyo yaa. en iyisi rahat olup, kendimizin ve bebeğimizin rahat ettiği gibi yaşamak.

kızlar bu arada yarın 9 da 3li test için randevum var. tabi minnoşumuzu da görecez inşallah. dua edin kızlar çok heyecanlıyım. 5 haftasonra dediğinde dr hiç geçmeyecek gibiydi ama randevu günü geldi işte. önce sağlıklı olsun da bi görsem şöyle kıpır kıpır

yok canım hergün oynayanlar daha ileri haftalardadır bence benim ikinci gebeliğim olmasına rağmen hergün oynadığını hissetmiyorum ki okumuşsundur ikinci gebeliklerde daha erken hissediliyormuş yine bile öyle hergün hergün oynamıyor merak etme sende herşey normaldir

haklısın.. ultrason olayı da gerçekten çok komikmiş.. benim eşime kalsa eve bir ultrason cihazı alıp, her gün izleyeceğiz bebeğimizi :smiley-cool: bütün akşam neredeyse, kulağı karnımda ses duymaya çalışıyır :smiley-cool:

inşallah iyi çıkar sonuçların canım.. bizden de slm söyle bebeğine..

canım inş. sonuçların iyi çıkar.güzel haberlerini bekliyoruz bebişinin:1rolleyes:

Evet Canim Sağolasin Ama Beni Duydu Galiba Oynadi çok şükür. Dediğin Gibi Arada Oynuyo. Cani Isterse. Zaten Küçük Hissetmemek Normalmişş..:)

canım inş.hayırlı haberlerle geliriz.benimde yarın 10:00 da randevum var.aç falan gitmek gerekir mi acaba dur ben bi sorayım hastaneye arayıp ta

yok 3 lü test için aç olmaya gerek yokmuş.ben sabahları çok açç oluyorumda ondan merak ettim:))

benim hiç aklıma gelmemişti açlık durumu. ilk zamanlar ultrasona girecem diye sabah sabah bi dolu su içiyodum midem bulana bulana, gerek yokmuş meğer. inşallah hepimizin iyi çıkar sonuçları. hepinize teşekkür ederim kızlar.

selam arkadaşlar yine ben
biraz dinlenip gelim dedim ama ne mümkün elefonlar izin vermedi bir türlü
neyse baktım olmıcak bende kalktım geldim yina

kızlar ben bişi sorcam dr.um bana en son 4 hafta sonra gel dedi ve 3.lü testten hiç bahsetmedi
eğer dediği zamanda gidersem 18. haftanın içinde oluam yani geçkalırım demi

kızlar biraz önce dr.umla konuştum
3 lü test 16-20. haftalar arasında olur diyo
Allah Allah ben hepinizden 16-18 diye duyuyodum kafam karıştı birazkafamçokkarıştı
ama dr.uma güvenip dediğini yapmaktan başka çare yok o zaman

Merhaba kızlar ben geldimmmmmmm
Sanki asırlardır sizden uzak gibiyim ya çok özledim.

Fatercim doktorun ne zaman çağırdıysa o zaman git canım.Bi bildiği vardır mutlaka.

Bende ayrıntılı için yarın gidiyorum.tekrar yazamam sizlere yarın sabah erkenden yola çıkarız çünkü.

Bize dua edin lütfen.Döner dönmez de size yazarım.Doktorum sevk almamı istedi.Belki gerekirse kalırsın pzartesiye dedi.Sevkimi de aldım.İnşallah bebeğim iyidir ve yarın akşam yada pazara dönerim eve.

Dua etmeyi unutmayın lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…