-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.261
kızlar sakuradan ses çıkmadı 2 gündür.. inş. kanamsı geçmiştir..
darkda doktor için ankaraya gitti sanırım onunda sesi çıkmıyor...
Bu arada, aklıma gelmişken söliyim arkadaşlar.. Hepimiz dondurmayı çok seviyor ve yiyoruz sanırım ama bir arkaaşımın doktorunun söylediğine göre dondurmada çok fazla tuz varmış ve normalde ödem olmaması için tuzsun yememize rağmen, çok fazla dondurma yendiği zaman tuzlu yemiş gibi oluyormuş.. O nedenle çok sık yememeye çalışın bence..
hisemcim o tanıdıkların söyledikleri hiç bitmez. benim de bi tanıdığım hamilelikte dondurma yenirse doğumun çok sancılı olacağını söyledi. kendi gelini 9 ay yememişmiş. gerçi .ok zor bi doğum atlattı, aldığı on kiloyu 2 ayda verdi, üstüne iki kilo daha verdi. valla önümüz yaz söz veremem dedim. zaten ne alaka yani. biri de her gün bi şişe soda içilirse bebekte yeni doğan sarılığı olmayacağını söyledi. bu mantıklı olabilir minerallerle ilgili falan.
yüzme olayına yuh dedim yani. eskden 7. aydan önce ultrasona girilirse bebek kör olur derlermiş. şimdi elimizden gelse her gün girecez.dr ların söyledikleri bile birbirini tutmuyo yaa. en iyisi rahat olup, kendimizin ve bebeğimizin rahat ettiği gibi yaşamak.haklsıın aslında, herkes bir şey söylüyor dediğin gibi..klava:
dondurma ve zor doğum ilgisi çok saçma gerçekten.. geçen bir arkadaşımın yakını da anne hamilelikte yüzerse, basınçtan çocuğun kulakları sağır olur demiş.. bakarmısınız olaya? halbuki hamileler için önerilen iki spordan birisi yüzme.. dedğin gibi çok kulak asmamak lazım, ama dondurma-tuz olayını söyleyen arkadaşımın eşi yeni doğum yaptı ve inanın bir kadından daha çok şey biliyor hamilelikle ilgili..
saol canım inş.yoktur bişey . ne biliyim haftadaşlardan bazıları hergün oynuyo falan diyo açıkçası ben tam olarak hissedeilmiş değilim. insan bazen kuruntu yapıyo işte ne biliyim. inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza sanki o günler çok uzakta gibi.(bugun biraz karamsarmıyım neyim) doktor zamanını iple çektim şimdi yaklaşınca korkmaya başaldım galiba:)
yüzme olayına yuh dedim yani. eskden 7. aydan önce ultrasona girilirse bebek kör olur derlermiş. şimdi elimizden gelse her gün girecez.dr ların söyledikleri bile birbirini tutmuyo yaa. en iyisi rahat olup, kendimizin ve bebeğimizin rahat ettiği gibi yaşamak.
kızlar bu arada yarın 9 da 3li test için randevum var. tabi minnoşumuzu da görecez inşallah. dua edin kızlar çok heyecanlıyım. 5 haftasonra dediğinde dr hiç geçmeyecek gibiydi ama randevu günü geldi işte. önce sağlıklı olsun da bi görsem şöyle kıpır kıpır
kızlar bu arada yarın 9 da 3li test için randevum var. tabi minnoşumuzu da görecez inşallah. dua edin kızlar çok heyecanlıyım. 5 haftasonra dediğinde dr hiç geçmeyecek gibiydi ama randevu günü geldi işte. önce sağlıklı olsun da bi görsem şöyle kıpır kıpır
benim eşimde aynen öyle diyo. en azından kalp atışını duyabilsek hergün diyo. gerçi sanırım varmış öyle bi alet. teşekkür ederim iyi dileklerin için.inşallah iyi çıkar sonuçların canım.. bizden de slm söyle bebeğine..
yok Canım Hergün Oynayanlar Daha Ileri Haftalardadır Bence Benim Ikinci Gebeliğim Olmasına Rağmen Hergün Oynadığını Hissetmiyorum Ki Okumuşsundur Ikinci Gebeliklerde Daha Erken Hissediliyormuş Yine Bile öyle Hergün Hergün Oynamıyor Merak Etme Sende Herşey Normaldir
yok 3 lü test için aç olmaya gerek yokmuş.ben sabahları çok açç oluyorumda ondan merak ettim:))