2008 Kasım Anneleri

yok canım ya özel hastaneye gidiyorum ben .zaten bi doktor bulup güvenmem zor oldu biraz o yüzden memnunum halimden şimdilik.Bu fiyatlar ssklı fiyatlar birde indirimlş halleri yani. her gidişimde 50 ytl veriyorum normalde 110 ytl ssk olunca 50ytl oluyor. ama tahlillerde bu kadar indirim olmuyor o yüzden biraz fazla tuttu tabi ilk başta. şimdi 3 lü tarama ve detaylı ulrtason yapılcak bu hafta onlar ne kadar tutar bilmem ama 5 taksit:)) bebeşime feda olsun ne yapayım yaa her zaman olmuyor ki. ben biraz evhamlıyım da ondan böyle oldu. Çok doktor aradım bulamadım bayan istedim birde o yüzden öyle işttee..tatlicadiarzu[/QUOTE]

olsun canım yaa içine ne siniyosa onu yap bebişlerimiz herşeye değer.buarada üçlü test nezaman yaptırılıyo.benim bidahaki randevum 19. haftamda olucak.geçmi olucak ondan soruyorum eğer zamanı geçicekse doktoru arayıp sorucam çünkü

TABİ GEÇÇ KALIRSIN O ZAMAN. EN GEÇ 18 HAFTANIN SONUNDA YAPILMASI LAZIMMIŞ .BENİM DOKTORUM EN İDEAL ZAMANIN BENİM İÇİN 24-30 mayıs aralığı olduğunu söyledi ama ben eşimle gideyim diye cumartesiye aldım randevu .olur bir günden bişey olmaz dedi.yani 31 mayıs ta gidicem ben şimdi 16+3 üm yani 17 haftalık sayılıyor. haftaya 18 haftalık olcam onu bile çok dedi doktor. ama bazı hastanelerde gelişmiş tekniklerle 20.haftaya kadar yapılabiliyormuş. belki de bir bildiği vardır senin doktorun. sen bi sor yine de tarihi falan karıştırmasın..

sağol canım öğrendiğim iyi oldu arayıp sorayım da aklımda kalmasın

kızlar merhaba...
nasılsınız güzel anne adayları
hasta olan arkadaşlara teker teker geçmiş olsun
halecim senin hakkındada hayırlısı olsun canım
seni aramızda sık sık görmek istiyoruz bak ona göre evde bizim yerimize de dinlen bu aralar hiç işe gidesim yok çünkü

kızlar gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm
oğlum oluyordu
sonra onu giydirdik kucakladım koklaya koklaya öptüm
muhteşembir duyguydu
uyuyordu uyanıp ağlamaya başladı hemen koşup kucağıma aldım sustsrdum
Allah'ım ne müthiş bir duyguydu.Allah hepimize bu duyguyu yaşatsın
henüz cinsiyeti belli değil
iki hafta sonra öğrenicem bakalım rüyam çıkacak mı? hayırlısı...

merhaba güzeller halecim üzüldüm işten çıkmana desem yalan olur
ben de geçen ay ayrıldım şimdilik ama eve bir alıştım eşim diyor ki git
işinin başında dur ama yooookk diorum
birşeyim de yok oysa ki insan eve alışınca bir daha iş falan zor geliyor
şimdi ne güzel annemlerle gezmeye oturmaya gidiyorum bölesi en iyi
hale hem bebeğinde dinlenir biraz canım hadi hayırlı olsun

canım çok üzüldüm sırf tazminatını yemek için yapmış hain patronun ama sen yinede üzülme bebeğine zarar boşver evde rahat rahat hamileliğini geçirirsin tek üzüldüğüm yön seni aramızda daha az görecek olmamız kendine çok iyi bak bennu ecrinede sevgiler

HALECİM BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM İŞTEN AYRILMANA HAKKINDA HAYIRLISI CANIM.AMA BİŞİ SÖLEMEK İSTİYORUM.YANILDIĞINIZ BİŞEY VAR.6. AYDAN İTİBAREN TAZMİNAT ALMA HAKKI VAR ÇALIŞANLARIN.Kİ SENİ HAMİLE OLDUĞUN İÇİN ÇIKARAMAZ.HA EĞER SEN İŞTEN ÇIKMAKTA KARARLIYSAN VEDE GERİ DÖNMEK İSTEMEZSEN BİLE TAZMİNATINI AL CANIM.BIRAKMA BENCE ..BİDE ÖLE AHLAKSIZ Bİ PATRONA..
BEN ÖNCEKİ İŞ YERİMDEN 8 AY ÇALIŞTIKTAN SONRA AYRILMIŞTIM.İŞÇİ KANUNUNDA HERHANGİ Bİ SEBEPLE AMİRLERİN VE ÜSTLERİN SANA HAKARET EDERSE İSTİFA EDİP TAZMİNATINIDA ALABİLİYOSUN.VE BEN 8 AYLIK ÇALIŞMA SONUNDA BİR MAAŞIM KADAR TAZMİNAT ALMIŞTIM.BIRAKMA CANIM BENCE..
Bİ EKSİĞİNİ ALIRSIN HEM BÖLECE..
AKŞAM DA DOKTORA GİDECEKMİŞSİ.GELİŞMELERDEN HABER VER CANIM..
BU ARADA HASTA ANNELEREDE ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.KENDİNİZE İYİ BAKIN HAMİŞLEEEER!!!a.s.

halecim hayırlısı olsun..eşin de istemiyormuş zaten çalışmanı isabet olmuş senin için.ama patronun yaptığı da hiç hoş değil..tazminat alma hakkın 1 yıl dolmasa bile var diye biliyorum ama ben sen yine de bi araştır..özelde çalışmak zordur..kpss çalış istersen bu arada..

günaydın kızlar bugün nasılsınız ya bişe sorucam kaç gündür benim burnum tıkanık neden
olabilir ya grip falanda diilim ama neden olur ki hiç böle olmazdı

günaydın kızlar bugün nasılsınız ya bişe sorucam kaç gündür benim burnum tıkanık neden
olabilir ya grip falanda diilim ama neden olur ki hiç böle olmazdı

Asortie'cim, bu haftalarda kan basıncı yükseldiğinden, burunda tıkanıklık ve kanamaya neden olabilirmiş... Önemli bi sorun değil, takma kafana :1hug:

günaydın herkeseee.... a.s. nasılsınız hanımlar... umarım hepiniz iyisinizdir.... :1hug:
bugün gidiyoruz doktora... çok heyecanlıyım....

Asortie'cim benim de burnum 2 haftadır falan tıkanık gibi ama galiba hastalıkla alakası yok.. hamişlerde olabilecek bir durummuş...

çözümü içinde şööle diolar; Aralıklı olarak soğuk buhar tatbiki, tuzlu su içeren burun damlası ya da burun spreyleri burun tıkanıklığını geçirmede beş gün süreyle güvenle kullanılabilir. İlaç içeren burun damlaları bebeğin gelişimini etkileyebileceğinden ve bazı türleri de annenin tansiyonunu yükseltebileceğinden kullanılması tavsiye edilmez. yani tuzlu su olayı çözüyo :1rolleyes:

Günaydın herkese....a.s.

Escape'cim doktora gidiyormuşsunuz, hadi hayırlısı bakalım.. Güzel haberlerle gelirsin inşallah..

günaydınn günaydınn:sm_cool::sm_cool:
selm kızlar nasılsınız bakalım bugün.benim yakışıklım dün pek bi hareketliydi.aslında hayatımda çok fazlasıyla sorun var ama hamdolsun diyim yapıcak bişey yok polyannacılık oynuyorum.:teytey:2 gün önce bahçeden yasemin topladım vazoya koydum nasıl güzel bir koku geliyor ordan doğru anlatamam .ruhumu okşuyo sanki.a.s.

Kizlar Ya Günaydin Hepinize öncelikle Benim Bebiş Pek Oynamiyor Ben Mi Anlamiyorum Oynadiğini Anlamadim. çok Moralim Bozuk Az Da Olsa Hissediyordum Sanki Yarin Doktora Gidicem Inş.iyi Sonuçlarla Dönerim.

günaydın kızlaaaaaaaaaar!!!
nasılsınız?ben bugün yine bomba gibiyim:dance:
escape doktordan inş. iyi haberlerle gelirsin canım.a.s.

Kizlar Ya Günaydin Hepinize öncelikle Benim Bebiş Pek Oynamiyor Ben Mi Anlamiyorum Oynadiğini Anlamadim. çok Moralim Bozuk Az Da Olsa Hissediyordum Sanki Yarin Doktora Gidicem Inş.iyi Sonuçlarla Dönerim.

canım bozma moralini sakın.bebeğimizin hareketlerini henüz hissedemeyenler bile var ki;
senin düzenli hergün hissetmen için erken daha..çünkü onlar daha çok küçük ve sadece çok şiddetli hareketlerini hissedebiliriz..inş. doktora gidincede daha çok rahatlatır doktorun seni bu konuda.ben bi sorun olduğunu sanmıyorum.inş. yoktur..:1hug:

Günaydın herkese....a.s.

Escape'cim doktora gidiyormuşsunuz, hadi hayırlısı bakalım.. Güzel haberlerle gelirsin inşallah..

teşekkür ederim hisem'cim... acaip heyecanlıyım kalbim pır pır atıyo sanki ağzıma gelecek gibi hissediyorum.... Mercimeğimi görecem yaa.. çok özledim onu görmeyi...
Allahım şimdiden bööle bir his uyandırıyor içimde sağlıklı doğup büyüyünce nasıl hissedecem kimbilir.. senağlamasenağlama ne güel bir duygudur ne yüce bir duygudur bu annelik...
Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu... :1hug:

günaydın kızlar,
fater canım hayır olsun rüyan.. güzel bir rüya görmüşün ne güzel...

asortiecim çok hafif burun tıkanıklığı bazen bende de oluyor ama çok hafif elmalı turtanın dediği gibi bu dönem normalmiş..

escape canım bugün doktora gidiyormuşun hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz...

maytapcım demek senin yaramaz hareketlendi iyi ce hımmm.. bu arada çevresel sorunlarla çok kafanı meşgul etme bebekte etkilenebiliyormuş.. en iyisini yapıyorsun polyannacılıkla...dönem dönem hepimiz bazı sorunlar yaşıyoruz illaki.. inşallah kısa zamanda sorunlarınız çözüme ulaşır..

derincim zaten daha yeni hissediyoruz bebişlerimizi gerçekten onlar daha minicik, hergün her dakika kıpır kıpır olması mümkün değilki.. bu endişeler son aylarda olsa tamam diyeceğimde bence şimdi endişelenecek bir durum yok kendini böyle şeylerle strese sokma boşyere.. sende yarın doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah...

saol canım inş.yoktur bişey . ne biliyim haftadaşlardan bazıları hergün oynuyo falan diyo açıkçası ben tam olarak hissedeilmiş değilim. insan bazen kuruntu yapıyo işte ne biliyim. inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza sanki o günler çok uzakta gibi.(bugun biraz karamsarmıyım neyim) doktor zamanını iple çektim şimdi yaklaşınca korkmaya başaldım galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…