- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 45
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.221
ya canım neden bukadar çok verdin bu testlere para sen.ben ikili test dışında bir lira bile vermedim o da 80ytl.ssk yokmuydu sizde yoksa doktorun ssk doktoru değilmiydi?
yok canım ya özel hastaneye gidiyorum ben .zaten bi doktor bulup güvenmem zor oldu biraz o yüzden memnunum halimden şimdilik.Bu fiyatlar ssklı fiyatlar birde indirimlş halleri yani. her gidişimde 50 ytl veriyorum normalde 110 ytl ssk olunca 50ytl oluyor. ama tahlillerde bu kadar indirim olmuyor o yüzden biraz fazla tuttu tabi ilk başta. şimdi 3 lü tarama ve detaylı ulrtason yapılcak bu hafta onlar ne kadar tutar bilmem ama 5 taksit:)) bebeşime feda olsun ne yapayım yaa her zaman olmuyor ki. ben biraz evhamlıyım da ondan böyle oldu. Çok doktor aradım bulamadım bayan istedim birde o yüzden öyle işttee..tatlicadiarzu
TABİ GEÇÇ KALIRSIN O ZAMAN. EN GEÇ 18 HAFTANIN SONUNDA YAPILMASI LAZIMMIŞ .BENİM DOKTORUM EN İDEAL ZAMANIN BENİM İÇİN 24-30 mayıs aralığı olduğunu söyledi ama ben eşimle gideyim diye cumartesiye aldım randevu .olur bir günden bişey olmaz dedi.yani 31 mayıs ta gidicem ben şimdi 16+3 üm yani 17 haftalık sayılıyor. haftaya 18 haftalık olcam onu bile çok dedi doktor. ama bazı hastanelerde gelişmiş tekniklerle 20.haftaya kadar yapılabiliyormuş. belki de bir bildiği vardır senin doktorun. sen bi sor yine de tarihi falan karıştırmasın..
selam kızlar ben geldim.yazılarınızı anca okudum tam 12 sayfa:1rolleyes:
ya bu arada dün sabah ben işe gittim.kahvaltımı yaptım temizlikçi gelmemiş odamı siliyordum ki bi çalışanımız var müdür gibi bişi o geldi odama ve patronun beni işten cıkardığını söyledi :1shok: şok oldum halbuki önceki gün hiçbi sorun yoktu.sebep de patrona sormadan avans vermemmiş.ben şimdiye kadar işçilere avans verirken patronuma hiç sormadım çünkü onun talimatı ayın 15. gününden sonra kim ne kadar avans isterse ver..neyse bahane olmuş işte demekki çıkartmayı düşünüyorlardı.1 ay sonra tam 1 senem doluyordu tazmnat falan için herlade bir de doğum olayı var neyse nedeni tam iyi anlayamadan çıktım ordan eşyalarımı bile alamadım..çok moralim bozulmuştu dün.zaten ayrılmak istiyordum hep ama onların beni bu şekilde çıkartması cok zoruma gitti.eve geldim anneme uğradım çok ağladım gözlerim şişti acaip bi baş ağrısı bende kafayı yicektim.sonra teyzemler falan gelmiş kusenime cagırdılar oturmyaa orda herkes moral verdi baya ii oldum.akşam eşimde eve gelince daha ii oldum calısmamı hiç istemiodu cok mutlu olmus..dun o sinirle eve geldim bütün evi bastan asagı sildim süpürsüm güsel bi temizlik yaptım hırsım anca geçti :)) sabah ta geç kalkınca evimi de temiz görünce ii ki çıkartmışlar dedim yoksa bana kalsaydı iş 4 ay daha çalısırıdm heralde :)) artık eskisi gibi nette olcamıcam ama ara ara gelirim.bu arda bu aksam doktora gidiyorum 18.15 de randevum var.eşim gelemiyor işinden dolayı kayınvaldemle çıkcam çıkmışken de alışveriş yaptırcam ona sırnaşık şey
umarım herşey yolundadır kızlar hepinizi kocamnnn öpüyorum Şeniz
selam kızlar ben geldim.yazılarınızı anca okudum tam 12 sayfa:1rolleyes:
ya bu arada dün sabah ben işe gittim.kahvaltımı yaptım temizlikçi gelmemiş odamı siliyordum ki bi çalışanımız var müdür gibi bişi o geldi odama ve patronun beni işten cıkardığını söyledi :1shok: şok oldum halbuki önceki gün hiçbi sorun yoktu.sebep de patrona sormadan avans vermemmiş.ben şimdiye kadar işçilere avans verirken patronuma hiç sormadım çünkü onun talimatı ayın 15. gününden sonra kim ne kadar avans isterse ver..neyse bahane olmuş işte demekki çıkartmayı düşünüyorlardı.1 ay sonra tam 1 senem doluyordu tazmnat falan için herlade bir de doğum olayı var neyse nedeni tam iyi anlayamadan çıktım ordan eşyalarımı bile alamadım..çok moralim bozulmuştu dün.zaten ayrılmak istiyordum hep ama onların beni bu şekilde çıkartması cok zoruma gitti.eve geldim anneme uğradım çok ağladım gözlerim şişti acaip bi baş ağrısı bende kafayı yicektim.sonra teyzemler falan gelmiş kusenime cagırdılar oturmyaa orda herkes moral verdi baya ii oldum.akşam eşimde eve gelince daha ii oldum calısmamı hiç istemiodu cok mutlu olmus..dun o sinirle eve geldim bütün evi bastan asagı sildim süpürsüm güsel bi temizlik yaptım hırsım anca geçti :)) sabah ta geç kalkınca evimi de temiz görünce ii ki çıkartmışlar dedim yoksa bana kalsaydı iş 4 ay daha çalısırıdm heralde :)) artık eskisi gibi nette olcamıcam ama ara ara gelirim.bu arda bu aksam doktora gidiyorum 18.15 de randevum var.eşim gelemiyor işinden dolayı kayınvaldemle çıkcam çıkmışken de alışveriş yaptırcam ona sırnaşık şey
umarım herşey yolundadır kızlar hepinizi kocamnnn öpüyorum Şeniz
günaydın kızlar bugün nasılsınız ya bişe sorucam kaç gündür benim burnum tıkanık neden
olabilir ya grip falanda diilim ama neden olur ki hiç böle olmazdı
günaydın herkeseee.... a.s. nasılsınız hanımlar... umarım hepiniz iyisinizdir.... :1hug:
bugün gidiyoruz doktora... çok heyecanlıyım....
Asortie'cim benim de burnum 2 haftadır falan tıkanık gibi ama galiba hastalıkla alakası yok.. hamişlerde olabilecek bir durummuş...
çözümü içinde şööle diolar; Aralıklı olarak soğuk buhar tatbiki, tuzlu su içeren burun damlası ya da burun spreyleri burun tıkanıklığını geçirmede beş gün süreyle güvenle kullanılabilir. İlaç içeren burun damlaları bebeğin gelişimini etkileyebileceğinden ve bazı türleri de annenin tansiyonunu yükseltebileceğinden kullanılması tavsiye edilmez. yani tuzlu su olayı çözüyo :1rolleyes:
Kizlar Ya Günaydin Hepinize öncelikle Benim Bebiş Pek Oynamiyor Ben Mi Anlamiyorum Oynadiğini Anlamadim. çok Moralim Bozuk Az Da Olsa Hissediyordum Sanki Yarin Doktora Gidicem Inş.iyi Sonuçlarla Dönerim.
Günaydın herkese....a.s.
Escape'cim doktora gidiyormuşsunuz, hadi hayırlısı bakalım.. Güzel haberlerle gelirsin inşallah..
canım bozma moralini sakın.bebeğimizin hareketlerini henüz hissedemeyenler bile var ki;
senin düzenli hergün hissetmen için erken daha..çünkü onlar daha çok küçük ve sadece çok şiddetli hareketlerini hissedebiliriz..inş. doktora gidincede daha çok rahatlatır doktorun seni bu konuda.ben bi sorun olduğunu sanmıyorum.inş. yoktur..:1hug: