-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.181
kızlaaaaaaaaaaar sonunda moralimi düzelticek bir haber aldım.ikili testim çok güzel çıkmış herşey çok güzel sorun yok dediler.ohh biraz olsun moralim düzeldi:))
Dark'çım merhaba alınganlık çok fena ya.bildiğin gibi değil ben de aynıyım..
Hafta sonundan sonra iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.cinsiyet de kesinleşir büyük ihtimalle..
Bu arada cinsiyeti öğrenmeyen bir tek ben mi kaldım ya..
kızlar günaydın,
akşam inanamayacağım bir şekilde otururken birden bire boğazıma bir ağrı düştü gece iyice arttı ve bugün işe gidemedim kulaklarım bile tıkalı burnum tıkalı boğazım ateş düşmüş gibi yanıyor dr.a gideceğim bakalım bana verebileceği neleri var:)) umarım vücut ağrısına da çevirmez çünkü benim boğazım şişince vücudum çok kötü ağrı yapıyor dayak yemişim gibi iğnelerle ancak iyileşiyorum bu sefer böyle olmaması için dua ediyorum
beklemek günaydın canım geçmiş olsun umarım
ilerlemez fazla
Herkese günaydın anneler!!nabersiniz bakalımm?
Beklemek geçmiş olsun..
Dikkat edin arkadaşlar kendinize mevsim çok kötü.hava bi kapanıyor bi açılıyor..
yok canım benimkide belli değil..
15 haziranda gidince öğrenicez inş.gerçi 11+5 de detaylı ultrasonda erkek gibi görünüyo ama kesin bişi sölemek için erken demişti doktor.10 gün sonra kendi doktorum belli olmaz daha dedi 20. haftada kesin belli olur dedi.off ya inş.15 haziranda öğreniriz.ya tabi önemli olan sağlıklı olması ama insan merak ediyooo:1rolleyes:
sağol canım ama hiçbirşey anlamadım ki neden oldu gayet iyiydim birden boğazım sızlamaya başladı kulaklarım kaşındı ve başladı ilginç bir olay yani önceden hiç mi belirti vermez bir grip
Evet çitos pek bir sessiz. Hale de olmayınca böyle sessiz oluyor buralar zaten kafamçokkarıştı O da bugün doktora gidecekti, bakalım ne yapacak. Ama sanırım en yoğun saatler 5-6-7 gibi oluyor. Bu arada cinsiyeti öğrenmeme konusunda yalnız değilsin. bana ne kız ne erkek, hiçbir şey söylemediler. Yüzde bilmem kaç şu bile demedileeer jeyyar Ben de sinir oldum, yani bakmadı bile doktorum daha erken diye. Neyse bir bildiği vardır heralde.
Atatanem canım geçmiş olsun. Ya miniklere hiçbir şey olmasın, nasıl içim sızlıyor. Bizim aileden de 40 günlük bebek yere düşmüş. Annesi yalnız bırakmış, doğal olarak çok kıpırdamaz diye ama minik yere düşücermiş, iki gün hastanede kalmışlar, bakalım onu görmeye gideceğiz bu haftasonu...
Beklemek ve Asortie geçmiş olsun. Beklemek eğer doktor antibiyotik verirse sakın kullanmamazlık etme. Doktor veriyorsa bir bildiği vardır mutlaka.
Bu arada alınganlık meselesi çok kötü kızlar ya. Bu konuda iş bizim etrafımızdakilere düşüyor. Bazen isyan etseler de hem eşlerimiz hem arkadaşlarımız, çok anlayışlı olmaları gerekiyor bize karşı. Bende de alınganlıktan çok dalgınlık var bu aralar. Yaptığım şeylerin farkında da olmuyorum. Mesela temizlik yaparken üç kova su yapıyorum inanabiliyor musunuz ve üçünü de bir arada görünce ancak farkediyorum. Elimde kalem varken kalem istiyorum. Böyle şeyler işte...
Aaaa çitos, ya öyle yola çıksaydın. Ne kötü olurdu.
günaydın kızlar...
akşam benimde boğazım ağrır gibi yutkunmakta zorluk çekiyordum ama bu ara bende de ateş basmaları başladı soğuk meyve yedim bişeyler içtim ama çok şükür sabaha daha iyi haldeydi boğazım havalr çok değişken kendinize çok iyi dikkat edin kızlar...
bu arada cinsiyeti öğrenemeyenleri arasında bende varım.. 2 hafta sonra gideceğim bende kontrole...