- 1 Kasım 2007
- 4.809
- 9
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.201
evet canım seninle ve bir arkadaş daha vardı çok girmiyor buralara onunla beraberiz...
Alah hasta olanlara da şifa versin kızlar..
Alah hasta olanlara da şifa versin kızlar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hisemcim hiç bir bilgim yok canım, ama sanki kardeşi olup rahatsızlığı olursa bu kordon kanı işe yarıyormuş diye hatırlıyorum yada öyle kalmış aklımda..
applecim bende merak ediyorum cinsiyeti öğrenenler ayrıntılıdamı göründü yoksa normal ultrasondamı bilgi verirlerse iyi olur... bende kontrole gittiğimde normalde gözükürmü acaba diye düşünüyordum...
hisemcim hiç bir bilgim yok canım, ama sanki kardeşi olup rahatsızlığı olursa bu kordon kanı işe yarıyormuş diye hatırlıyorum yada öyle kalmış aklımda..
applecim bende merak ediyorum cinsiyeti öğrenenler ayrıntılıdamı göründü yoksa normal ultrasondamı bilgi verirlerse iyi olur... bende kontrole gittiğimde normalde gözükürmü acaba diye düşünüyordum...
bı tanıdıgımıza 1 ıncı ayında soylemıs doktoru annem senınkı nıye 4 . aya kadar beklettı dıyor o benden daha cok meraklı
Aaaa hale nasıl şaşırdım. Nasıl oldu böyle birdenbire. Gerçekten de bahane olmuş adama avans verme işi. Canım benim sen üzme canını, nasıl olsa önünde çalışacağın çooook seneler var. Evde geçirirsin hamileliğini ve bebeğin güzelce büyüyünce de daha güzel bir iş bulursun. Umarım her şey dilediğin gibi olur. Bizi habersiz bırakma, gelmeye çalış sık sık..
GÜNAYDIN HALE BU AYIN SONUNDA GİTMEN BENCE DE İYİ OLMUŞ DOKTORA. BEN DE SANA 3 LÜ TEST İÇİN BİRAZ GEÇ DEĞİLMİ DİYCEKTİM 2 HAZİRAN.SEN BENDEN BİR KAÇ GÜN İLERDESİN ÇÜNKÜ. BEN BİLE DOKTORUN DEDİĞİ SON GÜNDEN Bİ GÜN SONRA GİTMEK ZORUNDA KALDIM.CUMARTESİYE GETİRMEK İÇİN. BENDE 50 YTL VERİYORUM MUAYENEYE. AMA 10 GÜN İÇİNDE TEKRAR GİDERSEN KONTROL SAYILIYOR. AMA TAHLİLLER ZATEN ÇOK TUTAN. ikili teste ve kan tahlillerine idrar tahlillerine falan hepsine 400 ytl verdim geçen ay. ama olsun ne yapalımm.sağlık olsun
Siz topuklu giyiyor musunuz bu arada. Ben çok sık yüksek topuk giyen biri değildim ama iki gece önce giymem gerekti ve dün öldüm ağrısından. Bugün anca kendine geldi. Gerçi annem anlatıyor. Ben sana hamileyken kocaman mantar topuk ayakkabılar giyiyordum, bir tek onlarla rahat ediyordum diyor ama alışkanlık meselesi galiba...
kızlar günaydın,
akşam inanamayacağım bir şekilde otururken birden bire boğazıma bir ağrı düştü gece iyice arttı ve bugün işe gidemedim kulaklarım bile tıkalı burnum tıkalı boğazım ateş düşmüş gibi yanıyor dr.a gideceğim bakalım bana verebileceği neleri var:)) umarım vücut ağrısına da çevirmez çünkü benim boğazım şişince vücudum çok kötü ağrı yapıyor dayak yemişim gibi iğnelerle ancak iyileşiyorum bu sefer böyle olmaması için dua ediyorum
herkese günaydın hamişler kimse yok sanırım ilk ben uğramışım
bugün kendimi çok iyi hissediyorum maşallah
herşey yolunda ama kızımı özledim görmek istiyorum:)
bu arada sanırım grip olacağım ya da alerjik bir durum var
umarım grip olmam yaaa
sizler nasılsınız
günaydın kızlar...
akşam benimde boğazım ağrır gibi yutkunmakta zorluk çekiyordum ama bu ara bende de ateş basmaları başladı soğuk meyve yedim bişeyler içtim ama çok şükür sabaha daha iyi haldeydi boğazım havalr çok değişken kendinize çok iyi dikkat edin kızlar...
bu arada cinsiyeti öğrenemeyenleri arasında bende varım.. 2 hafta sonra gideceğim bende kontrole...
gunaydın kızlar bugun benımde pek tadım yok basım ve bogazım agrıyor galıba hasta olacam bende ogrenemedım cınsıyetını ogrenenler acaba hangı usg de baktı benımkı normalden bakıyor usg ye sızınkı 4 boyutlumu acaba??
hayatım yukarıda yazdıklarımı sen de yap iyi bakın kendinize ve bebişlerinize
selam kızlar ben geldim.yazılarınızı anca okudum tam 12 sayfa:1rolleyes:
ya bu arada dün sabah ben işe gittim.kahvaltımı yaptım temizlikçi gelmemiş odamı siliyordum ki bi çalışanımız var müdür gibi bişi o geldi odama ve patronun beni işten cıkardığını söyledi :1shok: şok oldum halbuki önceki gün hiçbi sorun yoktu.sebep de patrona sormadan avans vermemmiş.ben şimdiye kadar işçilere avans verirken patronuma hiç sormadım çünkü onun talimatı ayın 15. gününden sonra kim ne kadar avans isterse ver..neyse bahane olmuş işte demekki çıkartmayı düşünüyorlardı.1 ay sonra tam 1 senem doluyordu tazmnat falan için herlade bir de doğum olayı var neyse nedeni tam iyi anlayamadan çıktım ordan eşyalarımı bile alamadım..çok moralim bozulmuştu dün.zaten ayrılmak istiyordum hep ama onların beni bu şekilde çıkartması cok zoruma gitti.eve geldim anneme uğradım çok ağladım gözlerim şişti acaip bi baş ağrısı bende kafayı yicektim.sonra teyzemler falan gelmiş kusenime cagırdılar oturmyaa orda herkes moral verdi baya ii oldum.akşam eşimde eve gelince daha ii oldum calısmamı hiç istemiodu cok mutlu olmus..dun o sinirle eve geldim bütün evi bastan asagı sildim süpürsüm güsel bi temizlik yaptım hırsım anca geçti :)) sabah ta geç kalkınca evimi de temiz görünce ii ki çıkartmışlar dedim yoksa bana kalsaydı iş 4 ay daha çalısırıdm heralde :)) artık eskisi gibi nette olcamıcam ama ara ara gelirim.bu arda bu aksam doktora gidiyorum 18.15 de randevum var.eşim gelemiyor işinden dolayı kayınvaldemle çıkcam çıkmışken de alışveriş yaptırcam ona sırnaşık şey
umarım herşey yolundadır kızlar hepinizi kocamnnn öpüyorum Şeniz
selam kızlar ben geldim.yazılarınızı anca okudum tam 12 sayfa:1rolleyes:
ya bu arada dün sabah ben işe gittim.kahvaltımı yaptım temizlikçi gelmemiş odamı siliyordum ki bi çalışanımız var müdür gibi bişi o geldi odama ve patronun beni işten cıkardığını söyledi :1shok: şok oldum halbuki önceki gün hiçbi sorun yoktu.sebep de patrona sormadan avans vermemmiş.ben şimdiye kadar işçilere avans verirken patronuma hiç sormadım çünkü onun talimatı ayın 15. gününden sonra kim ne kadar avans isterse ver..neyse bahane olmuş işte demekki çıkartmayı düşünüyorlardı.1 ay sonra tam 1 senem doluyordu tazmnat falan için herlade bir de doğum olayı var neyse nedeni tam iyi anlayamadan çıktım ordan eşyalarımı bile alamadım..çok moralim bozulmuştu dün.zaten ayrılmak istiyordum hep ama onların beni bu şekilde çıkartması cok zoruma gitti.eve geldim anneme uğradım çok ağladım gözlerim şişti acaip bi baş ağrısı bende kafayı yicektim.sonra teyzemler falan gelmiş kusenime cagırdılar oturmyaa orda herkes moral verdi baya ii oldum.akşam eşimde eve gelince daha ii oldum calısmamı hiç istemiodu cok mutlu olmus..dun o sinirle eve geldim bütün evi bastan asagı sildim süpürsüm güsel bi temizlik yaptım hırsım anca geçti :)) sabah ta geç kalkınca evimi de temiz görünce ii ki çıkartmışlar dedim yoksa bana kalsaydı iş 4 ay daha çalısırıdm heralde :)) artık eskisi gibi nette olcamıcam ama ara ara gelirim.bu arda bu aksam doktora gidiyorum 18.15 de randevum var.eşim gelemiyor işinden dolayı kayınvaldemle çıkcam çıkmışken de alışveriş yaptırcam ona sırnaşık şey
umarım herşey yolundadır kızlar hepinizi kocamnnn öpüyorum Şeniz
Kordon kanını saklamayı ben de düşünüyorm kızlar. Fakat bunu özel hastanelerin yanı sıra üniversite hastaneleri de yapıyor. Aslında onları da bir araştırmak lazım.