2008 Kasım Anneleri

saolun desteklerınız için bende yanlış mı yaptım die düşünüorum ama dgru sölüosun nazlımelek ona verceğime kızıma ciciler alırım ya :)))

Beklemek senin doktor da çok insafsızmış. Haleninkinin işine benzedi şimdi seninkide. Ay içinde gidersen hiç almaması lazım. Hale canım sen de iyi yapmışsın ama umarım doktor iki günü yok sayıp senden para almaz.

julianne saol canım.ama ben dr nin sekreteriyle görüştüm ve ona söledim mu kontrol diye :) çünkü dr seketreri kontrol mu muayenemı olcak bilmiyor ben aradıgımda söylüyorum her zaman.bir de parayı sekretere bırakıyorum.ama umarım bi aksilik olmaz gerçekten :))

halecim bencede iyi yapmışsın.ya bu doktorlar iyiler hoşlarda arada insan tölerans tanır.sanki kasten para almak için yapıyolarmış gibi geliyo.ozamanda böle yapası geliyo insanın:)
çok paragözler çoook.
ve bide çok para veriyomuşunuz yaw.
walla ben bedavaya gidiyomuşum:)

:)))))))
ama hormonlarım yüksekken gittiğim hastaneye 130 ytl idi ssk 95 veriyodum.
hamile kalınca çok araştırdım.şuan gittiğim hastane doğum üzerine çok iyi ve fiyatı uygun olunca tercih ettim.
olsun cnm benim senin için hangi doktor iyiyse ona git tabi.nede olsan ben ist. yaşıyorum alternatif çok.
ama senin imkanların doğrultusunda eminim sende kendin için en iyi olan yeri seçmişsindir..

iyi akşamlar kızlarrrr
evet halecim daha çok küçükler
insan bazen çok şaşırıyor hem bu kadar küçük hemde artık herşeyleri oluşmuş
Rabbim çok büyük

bu arada bende aylık 25 ytl ye muayene oluyorum ama doğum ücreti azo kadar az değil
normal de sezeryan da 1,250 ytl
napalım benişler iyi olsun da

bu arada dark gelemedi bugün iyidir inşallah..
Geldim geldim.:dance:
Ya dün bi yere yemeğe gittik.Yemek biraz dokundu bana Karnım ağrıyo walla.

evet bende darkın yokluğunu farkettim.gelir belki birazdan ama geç kaldı ..
Ya dün de çok yorulmuştum.Bugünde geldim uyudum hemen.Neden böyle oldum bilmiyorum.

Çok iyi etmişsin bencede.
2 günden bişe olmaz zaten.Hem bu senin en doğal hakkın yani.Senin doktor da akıllı walla.Niye muayeneni es geçiyo kii..

Benim başıma geldi bi kere muayene oldum.Diğerinde yine muayene ücreti kesmişler.Allahtan doktorun hemşiresi söylemiş bu kontrol diye.Aşağıdan çıkacakken.Parayı kesenler seslendi geri iade etti ücreti.Ama çok pahalıymış Halecim ya.Onunla bebişine neler alırsın Nazlımeleğin dediği gibi.

Ben 30 ytl fark ödüyorum özel hastaneye.

ya ben vazelin sürsem diyorum ama karar da veremiyorum
aman ya

asortie cim gözün aydın demek kızın oluyor sağlıkla kucağına alırsın inşallah

çatlaklar için de kızlar doktorum bana bir karışım söyledi artık ondan
kullanmaya başladım daha önce dalinin bebe yağını kullanıyordum gerçi
oda iyi gelmişti ama dr söyleyince bu karışımıda yaptım yaklaşık
1 haftadır kullanıyorum ve değişikliği büyük derece de fark ettim
özellikle kuru ciltliler denesin çok memnun kalacaksınız

saf vazelin, bepanten plus krem , badem ve kayısı yağı hepsini karıştırın
ve göğüslerinizde dahil olmak üzere tüm vücudunuza sürün

azo cum çok geçmiş olsun kaynanacığına :)) ne kadar güzel iyi anlaşabilmeniz
bizde çok iyi anlaşıyorduk ana kız gibiyiz diye biliyordum ama malesef görümcem büyüdükçe kıskançlıklar başladı ve annesinide dolduruşa getirdi insanlar ve ilişkiler çok değişiyor ben bu hale geleceğimizi tahmin bile edemiyordum ama herşey insanlar içinmiş
bakalım ilk torunları olunca ne yapacaklar çok merak ediyorum .ALLAH beraberliğinizi bozmasın canım.

[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…