2008 Kasım Anneleri

kızlar biraz olsun bugün uyşukluğu atayım üzerimden dedim.. mutfağımı topladım, banyomu yıkadım az sonra çamaşır toplayacağım.. şimdilik meyve çayımı ve ıvır zıvırımı aldım geldim...:))
ruh halimide değiştireyim ben en iyisi.....

kızlar biraz olsun bugün uyşukluğu atayım üzerimden dedim.. mutfağımı topladım, banyomu yıkadım az sonra çamaşır toplayacağım.. şimdilik meyve çayımı ve ıvır zıvırımı aldım geldim...:))
ruh halimide değiştireyim ben en iyisi.....

bende evimde olup temizlik yapmak istiyorum :)) aksam dizim vardı onu izlemedim aslında çok da yorgundum evde ufak tefek işler vardı onu yaptım.yeni ya çok hevesim var şimdi :1rolleyes: hava da güzel balkonda oturasım geldi şimdi valla evde olanlar iyisiniz ya :icecream:

bende evimde olup temizlik yapmak istiyorum :)) aksam dizim vardı onu izlemedim aslında çok da yorgundum evde ufak tefek işler vardı onu yaptım.yeni ya çok hevesim var şimdi :1rolleyes: hava da güzel balkonda oturasım geldi şimdi valla evde olanlar iyisiniz ya :icecream:
canım benim sizin işinizde zor bütün gün çalış sonra evişleriyle uğraş....çoğunuz doğuma yakın çıkacaksınız yada doğum izini alacaksınız herhalde ...Allah szinde yardımcınız olsun.. tabiki evde olmak gibisi yok acccık kıskandırayım sizisırnaşık şey istediğim zaman yatıyorum yemek yiyorum :smiley-cool::kahve:jeyyar
aslında evde oluncada zaman geçmiyor halecim aklına herşeyi takıyorsun boşver çalışmak daha iyi.. bende tedavilerim hep üstüste olduğu için çalışmadım yoksa şimdi bende açlışıyor olacaktım...

canım benim sizin işinizde zor bütün gün çalış sonra evişleriyle uğraş....çoğunuz doğuma yakın çıkacaksınız yada doğum izini alacaksınız herhalde ...Allah szinde yardımcınız olsun.. tabiki evde olmak gibisi yok acccık kıskandırayım sizisırnaşık şey istediğim zaman yatıyorum yemek yiyorum :smiley-cool::kahve:jeyyar
aslında evde oluncada zaman geçmiyor halecim aklına herşeyi takıyorsun boşver çalışmak daha iyi.. bende tedavilerim hep üstüste olduğu için çalışmadım yoksa şimdi bende açlışıyor olacaktım...

yok yok şaka bi yana bende evde oturduğum zamanlar kafayı yiyordum.hatta ilk sorunlarım kadın programlarını izlediğim zaman başlamıştı :roflol: her sabah izliyordum sarep ezgü vardı o zmanlar hüngür hüngür ağlıyordum :eek: :roflol: ben calısabilirsem 7 ya da 8 aylık olana kadar calısıcam.ondan sonra ayrılcam zaten 2 sene falan calısmayı düşünmüyorum.bebeğimi kendim büyütmek istiyorum.bakalım öyle de olur inş :kahve:

valla bende kıskandım seni.
''şimdi evde olmak vardı anasını satayımnaniknanik''
ay bu şarkıydı ama..
olsun inş.bizde doğum izni aldığımızda biraz evimizde kalırız..

ben bi on yıl daha çalışmayı düşünüyom allah izin verirse
evde bende durama ..işimide seviyorum.
ama şans oyunlarından iyi bi para çıkar yada mısırdaki dayımdan yüklü bi miktar miras kalırsa hemen işi bırakabilirim:dance:
kayınvalidem sağolsun bakacak bebişime..
emin ellerde..
ay canım ya sanki ben kaynana o gelin sağolsun bi dediğimi 2 etmez.üst katımızda oturuyo.işten gelince yemeğe ona çıkıyoz.hergün kızım canın ne istiyo söle yapim der.biz evden çıkınca iner bize evi toplar bulaşık varsa yıkar ütümü yapar.ama hiç bişeyi yerine kaldırmaz.yatağın üstüne koyar ki karıştırmayayım diye.valla hakkının ödeyemem.:1hug:
2-3 haftadır beli ağrıyodu.emar sonucunu bugün doktora götürdüler.omirilikte kayma varmış.2 ameliyat olması gerekiyomuş.
of ya çok üzüldüm.ona bişi olmasın allahım inş.
:çok üzgünüm:

valla evde oturmak arkadaş çevreniz çoksa iyi oluyorda yoksa kukuman kuşu gibi sürekli evdesin buda iyi değil ya..kafamçokkarıştı
aman bir ara bende takıldım seda sayana hani kadınlar sorunlarını anlatıyorlardı bir konuya çok takıldıydım ama unuttum valla..:)):dilcikar: ama şimdi hiç bakmıyorum sabah programlarına..üfff ruhum daralıyor.. şimdi cinayetlerin peşindeyim dermişim..:smiley-cool:. sabahları kahvaltı ederken dobra dobrada küçük bir kızın cinayetini aydınlatmaya çalışıyorlar ona bakıyorum...birde akşam dizileri işde.. tvyle arma yok bu ara..

ya kızlar valla damarıma bastınız tamda şimdi evde olsam şunu yapardım bunu yapardım diye düşünüyordum ben cok seviyorum valla evde olmayı dogumu bekliyorum valla bir an önce zamanı gelsede evde olsam diye ama dogumdan iki ay sonra iş başı yapacagım minik ogluşumu anneme emenet edecegim artık calışan anne olmak ta zor kızlar ya degil mi..

ayy kızlar bende pazar gunu gelınce temızledım evım kırlenmemıs ama dayanamadım tatıle gıtmeden once perde halı dıp kose temızlencek nasıl yapacam bılmıyorum kadın gelır herhalde. valla halecım bende altı ay evde oturdum depresyona gırdım resmen ayrılınca ne yapıcam bılmıyorum bıde bebgın sorumlulugu var allah yardımcımız olsun bende bebgıme kendım bakmak ıstıyorum ama maddı durumda onemlı o yuzden altı ayı doldurmadan calısmaya baslıycam
,

:nazar:

azocum geçmiş olsun kayınvalidene.. inşallah çabuk iyileşir..
bende kayınvalidemi severim yakında olsa oda aynıdır oğlundan üstün tutar beni samsundalar oradan ayrılırken izine gittiğimizde kendi annemin yanından ayrılıyormuş gibi ağlıyorum... bende belimden ameliyat oldum kayınvalidem geldi baktı bana...

merhaba kızlar cinsiyetini öğrendim güzel bir kızım olacak

canım gözün aydın allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah

OTE=azo;2890355]tekrar günaydın 2008 in en güzel anne adayları:)
yaw kızlar bişi sorcam.aranızda soya sütü içen varmı?ben int. okumuştum çok faydalı diye..hamile kalmadan önce sütü çok seviyodum ama şimdi içemiyom.yani mide bulantılarım daha tam geçmedi çünkü..haftasonu aldım belki bunu içerim diye..ama kutusunu açmaya cesaret edemiyom..daha hazır değilim sanırım:KK43: tadı nasıl içtinizmi hiç

canım soya sütünün çok faydalı olduğunu bende duydum ama tadını bilmiyorum çünkü sütü hiç sevmiyorum ve içemiyorum ama bol bol yoğurt ve ayran içiyorum sende kendini iyi hissetmeden içme miden bulanırsa tiksinirsin sonra canım

yaaa ben başalamadım bile ne yapcam herkes vazelin
kullan dedi bana

canım benim ilk hamileliğimde doktorum kakao yağını söylemişti ve çok kilo almama rağmen (çok zayıftım) hiç çatlamadım ben şimdide onu kullanacağım öneririm tabiki bol bol su da iç canım kaşınıyorsan çatlamaya başlıyorsun demektir

ben bi on yıl daha çalışmayı düşünüyom allah izin verirse
evde bende durama ..işimide seviyorum.
ama şans oyunlarından iyi bi para çıkar yada mısırdaki dayımdan yüklü bi miktar miras kalırsa hemen işi bırakabilirim:dance:
kayınvalidem sağolsun bakacak bebişime..
emin ellerde..
ay canım ya sanki ben kaynana o gelin sağolsun bi dediğimi 2 etmez.üst katımızda oturuyo.işten gelince yemeğe ona çıkıyoz.hergün kızım canın ne istiyo söle yapim der.biz evden çıkınca iner bize evi toplar bulaşık varsa yıkar ütümü yapar.ama hiç bişeyi yerine kaldırmaz.yatağın üstüne koyar ki karıştırmayayım diye.valla hakkının ödeyemem.:1hug:
2-3 haftadır beli ağrıyodu.emar sonucunu bugün doktora götürdüler.omirilikte kayma varmış.2 ameliyat olması gerekiyomuş.
of ya çok üzüldüm.ona bişi olmasın allahım inş.
:çok üzgünüm:

canım ne kadar şanslısın insan olan herkes bunu yapar ama bazı kayınvalideler oğullarını kıskanır bu arada kayınvaliden inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşturur geçmiş olsun bende bazen annemlerin veya kayınvalidemlerin yakınımda olmasını istemiyor değilim ama hiç şansım yok ikiside farklı şehirlerde. çalışınca çok zor okuldan yorgun argın geliyorsun evi toparla yemeği yap canın çıkıyor bir dakika dinlenemiyorsun kendin için aramıyorsun ama kızıma hiç dayanamam mecburen her gün yemekte yapıyorum etrafıda toparlıyorum tatili dört gözle bekliyorum 35 gün kaldı ....

kızlar bu arada haziranın 2sinde dr ye gitcektim ya az önce aradım perşembe gününe randevu aldım :sm_cool: 2 gün sonra gidiyorum yani...bu arada neden yaptığımı sölersem çok gülceksiniz bana :eek:

:roflol: ya şimdi ben nisanın 30unda muayeneye gittim.100 ytl muayene ücreti.bu arada heray ben 100ytl veriorm ama ay içinde bir kere daha gidersem kontrol oluyor para almıyor benden.bizimde durumum pek iyi değil bu ara..neyse muayenemi oldum bir de dr ye dedim ki hocam ben heray gelmek zorunda mıyım maddi durumumuz biraz kötü dedim.o da ben seni kanaman olduğu için çağrdım bundan sonra 2 ay da bir gelceksin dedi.nisanın 30 uydu bana haziranın 2 sine muayene tarihi verdi.bakar mıısnız hadi dese ki haziranın 30unda gel ok ama haziran 2.yani mayıs sonu yapsa para almıcak.az önce onu düşünüyordum maaş almaya çok var nerden bulcam diyordum ama aklıma geldi ben mayısın sonuna alsam randevu benden para alamaz kontrol gibi olur bende öyle yaptım..aradım sekterini bi de yalan söledim dr nin cagırdıgı tarihte işim var gelemicem sen bana 29 una ver randevu dedim :eek:

ama haklı değil miyim kızlar ya ??

Son düzenleme:
:roflol: ya şimdi ben nisanın 30unda muayeneye gittim.100 ytl muayene ücreti.bu arada heray ben 100ytl veriorm ama ay içinde bir kere daha gidersem kontrol oluyor para almıyor benden.bizimde durumum pek iyi değil bu ara..neyse muayenemi oldum bir de dr ye dedim ki hocam ben heray gelmek zorunda mıyım maddi durumumuz biraz kötü dedim.o da ben seni kanaman olduğu için çağrdım bundan sonra 2 ay da bir gelceksin dedi.nisanın 30 uydu bana haziranın 2 sine muayene tarihi verdi.bakar mıısnız hadi dese ki haziranın 30unda gel ok ama haziran 2.yani mayıs sonu yapsa para almıcak.az önce onu düşünüyordum maaş almaya çok var nerden bulcam diyordum ama aklıma geldi ben mayısın sonuna alsam randevu benden para alamaz kontrol gibi olur bende öyle yaptım..aradım sekterini bi de yalan söledim dr nin cagırdıgı tarihte işim var gelemicem sen bana 29 una ver randevu dedim :eek:

ama haklı değil miyim kızlar ya ??

alemsin kız ya ama iyi yapmışsın durumunu izah etmişsin anlayışlı olması gerekirdi bende 100 ytl veriyorum ama bizde durum farklı ay içinde ikinci gidişin yarım ücret oda 15 gün sonra gidersen tam ayda gidersen yine 100

o daha kötüymüş ya..ama düzcede ki bütün dr ler bir ay para alıyor bir ay para almıyor.her ay para alan tek bi yer var özel hastanede orası da 30ytl alıyor yani düzce ye göre en pahalı ama en kaliteli benim dr ..

X