2008 Kasım Anneleri

teşekkür ederim deryahakan inş.sende kayınvalidenle aranızdaki sorunları çözersiniz.dediğin gibi herşey insanlar için.ne yaşayacağımızı bilmiyoruz gelecekte.önemli olan olaylar karşısında olgun ve serinkanlı olmak.bazı şeyleri zaman halleder üzme kendini.hele o bi torunun alsın kucağına bak sen onu ozaman gör:)

darkınlife geçmiş olsun canım.dikkat et yediklerine.bende dün öğlen yemekten sonra çıkarttım.sanırım banada bişiler dokundu.artık daha hassasız..

GÜNAYDIN HALE BU AYIN SONUNDA GİTMEN BENCE DE İYİ OLMUŞ DOKTORA. BEN DE SANA 3 LÜ TEST İÇİN BİRAZ GEÇ DEĞİLMİ DİYCEKTİM 2 HAZİRAN.SEN BENDEN BİR KAÇ GÜN İLERDESİN ÇÜNKÜ. BEN BİLE DOKTORUN DEDİĞİ SON GÜNDEN Bİ GÜN SONRA GİTMEK ZORUNDA KALDIM.CUMARTESİYE GETİRMEK İÇİN. BENDE 50 YTL VERİYORUM MUAYENEYE. AMA 10 GÜN İÇİNDE TEKRAR GİDERSEN KONTROL SAYILIYOR. AMA TAHLİLLER ZATEN ÇOK TUTAN. ikili teste ve kan tahlillerine idrar tahlillerine falan hepsine 400 ytl verdim geçen ay. ama olsun ne yapalımm.sağlık olsun

hepinize günaydın hamişler:teytey:valla kızlar akşam yazdıklarınızı okudum da benim yaşadıgım yer küçük oldugundan mı ne dogum ücretleri ucuz geldi bana benim doktorum ister normal ister sezeryan olsun ben girdikten sonra 250 ytl alırım dedi gecen gün sormuştum sizin söylediğiniz fiatlara göre acayip ucuz geldi bana artı muayene bir ay ücretli bir ay ücretsiz ama 15 günde bi tahlil sonucu göstermek için gidiyorum özele hiç para almıyo gayette ii ilgileniyo ben seviyorum bu yeni dr umu a.s.

günaydın canlarımm;
ya kızlar size bişey sorucam.şimdi sabahtan beri iç çamaşırımda bi ıslaklık hissediyorum wc gidip bakıyorum su gibi bişey ama çok değil akıntı gibi yoğunda değil.aklıma bin türlü şey geliyo .su kesemmi patladı acaba falan diye.ama bebiş kıpırdıyo içimi rahatlatıyo.başına gelen varmı.işin aksi tarafı bugün akşama kadr evde yokum oğlumun anasınıfı şenlikleri var oraya gidicez 40 okuldan öğrenciler ve velilerkafamçokkarıştı.bakalım nasıl geçicek.çok kalabalık olucak kesin sıkılırsam çıkarım napiim.şu kayınvalidesi işini gücünü yapan arkadaşları varya kıskanıyorum:nazar:maşallah yaa bakalım benimki doğumdan sonra napıcak ayağa kalkana kadar baksa gene iyidir

halecim o gösterdiğin sitedeki kadın doktor varya o benim doktorum işte. Nevra hanım Çook iyi ve işinin ehli birisidir. Keşke sende buralarda olsan da ona gitsen. herkes ona gitsin:))

günaydın canlarımm;
ya kızlar size bişey sorucam.şimdi sabahtan beri iç çamaşırımda bi ıslaklık hissediyorum wc gidip bakıyorum su gibi bişey ama çok değil akıntı gibi yoğunda değil.aklıma bin türlü şey geliyo .su kesemmi patladı acaba falan diye.ama bebiş kıpırdıyo içimi rahatlatıyo.başına gelen varmı.işin aksi tarafı bugün akşama kadr evde yokum oğlumun anasınıfı şenlikleri var oraya gidicez 40 okuldan öğrenciler ve velilerkafamçokkarıştı.bakalım nasıl geçicek.çok kalabalık olucak kesin sıkılırsam çıkarım napiim.şu kayınvalidesi işini gücünü yapan arkadaşları varya kıskanıyorum:nazar:maşallah yaa bakalım benimki doğumdan sonra napıcak ayağa kalkana kadar baksa gene iyidir

canım int.okumuştum.rahim mesaneye baskı yaptığı için sık idrara çıkma oluyo ya bazen kaçırmada olabiliyomuş.

derinxby bilio musun ben o dr.nevranın sitesinden nerdeyse hiç çıkmıyorum... bi ara sööle doktoruna harika bi site aradığım ve merak ettiğim herşeyi orda buluyorum... istanbulda olsam kesin ona giderdim sanırım.. a.s.a.s.

Kızlar günaydınnn. Dün gece öyle bir uyumuşum ki, hayatımda hiç bu kadar çok uyumamıştım. Akşam yemekten sonra uzanayım dedim, uyuyakalmışım. Akşam 8, sabah 9 tam 13 saat uyumuşum. Artık bebişimle nasıl yorulduysak... Bu sabah karnımın acıkmasına uyandım :))) Bu arada kahvaltıdan önce birkaç meyve yiyince kendimi daha dinamik hissediyorum. Bir de bu aralar sabah Nesfit'e taktım. İş yerine gelince bir bardak sütlü Nesfit yiyorum. En yoğun yaptığım kahvaltıdan bile daha çok tok tutuyor. Hem de demir destekli ve birçok vitamini de içinde barındırıyor. Tabii sütten tiksinmiyorsanız, size de öneririm...

anniş adayları günaydın nasılsınız bugün bakalım umarım herkesin
keyfi yerindedir bu arada sabah bir kalktım ayaklarım balon gibi tuzsuz da yiyorum ama
nedendir anlamadım canım sıkıldı şimdi offf ama bebişim çok iyi teyzeleri size selamı var:)

Asortie çok mu sıcaktasın ya da gece çok mu sıcaktı. Bir süre ayaklarını kalbinden yüksek bir seviyede tutup yatsan. Benim de ara sıra şişiyor ama sabah uyandığımda değil de akşamları, bütün gün çok çalıştığım zamanlarda oluyor...

canım aslında sıcak değildi ama dün avm ye gidip biraz gezdim
çok yoruldum herhalde ondan olsa gerek canım yaa şimdi ayaklarımı uzattım
zaten

Siz topuklu giyiyor musunuz bu arada. Ben çok sık yüksek topuk giyen biri değildim ama iki gece önce giymem gerekti ve dün öldüm ağrısından. Bugün anca kendine geldi. Gerçi annem anlatıyor. Ben sana hamileyken kocaman mantar topuk ayakkabılar giyiyordum, bir tek onlarla rahat ediyordum diyor ama alışkanlık meselesi galiba...

ben sürekli topuklu ayakkabı giyerdim ama şimdi giyemiyorum ayaklarım
ağrıyor genelde o yüzden bıraktım giymeyi şimdi babet zamanı napalım

benimde eşimin boyu 1,95 ben 1,67:bbo:
o yüzden topuklu ayakkabıları tercih ediyodum(gerçi evlenmeden öncede seviyodum topukluyu)
hamile kalınca gittim kendime 3 çift babet 2 çiftte terlik ve sandalet türü bişiler aldım.oh anca rahat ettim.
ha bu kadar ayakkabı aldım ama çok para verdim sanmayın.hem rahat hem ucuz:dance:
arar bulurum öle şeyleri hep..toplam 100 milyon verdim :teytey:

ya benim eşimin boyu 190 benim ki 160
birazda bu yüzden giyordum ama artık anne olacağım için
zerafetten çok rahat geliyor artı napalımm

aynı sorun bizdede var eşim 1.86 ben 1.62 birde düz ayakkabı giyince tam oluyoruz yani:)) ama dediğiniz gibi bende önceden çok topuklu severdim aslında hala seviyorum ama kızımdan sonra fazla giyemiyorum çocuk taşırken çok tehlikeli allah korusun bir ayağın kaysa topuğun kırılsa çocuğunla birlikte yerdesin o yüzden ben sadece işyerimde ve özel yerlerde giyiyorum onları buraya bırakıyorum gidip gelirken de dahil olmak üzere düz giyiyorum

X