- 10 Aralık 2007
- 1.729
- 4
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.061
kızlar biraz olsun bugün uyşukluğu atayım üzerimden dedim.. mutfağımı topladım, banyomu yıkadım az sonra çamaşır toplayacağım.. şimdilik meyve çayımı ve ıvır zıvırımı aldım geldim...:))
ruh halimide değiştireyim ben en iyisi.....
canım benim sizin işinizde zor bütün gün çalış sonra evişleriyle uğraş....çoğunuz doğuma yakın çıkacaksınız yada doğum izini alacaksınız herhalde ...Allah szinde yardımcınız olsun.. tabiki evde olmak gibisi yok acccık kıskandırayım sizisırnaşık şey istediğim zaman yatıyorum yemek yiyorum :smiley-cool:bende evimde olup temizlik yapmak istiyorum :)) aksam dizim vardı onu izlemedim aslında çok da yorgundum evde ufak tefek işler vardı onu yaptım.yeni ya çok hevesim var şimdi :1rolleyes: hava da güzel balkonda oturasım geldi şimdi valla evde olanlar iyisiniz ya :icecream:
canım benim sizin işinizde zor bütün gün çalış sonra evişleriyle uğraş....çoğunuz doğuma yakın çıkacaksınız yada doğum izini alacaksınız herhalde ...Allah szinde yardımcınız olsun.. tabiki evde olmak gibisi yok acccık kıskandırayım sizisırnaşık şey istediğim zaman yatıyorum yemek yiyorum :smiley-cool:jeyyar
aslında evde oluncada zaman geçmiyor halecim aklına herşeyi takıyorsun boşver çalışmak daha iyi.. bende tedavilerim hep üstüste olduğu için çalışmadım yoksa şimdi bende açlışıyor olacaktım...
canım benim sizin işinizde zor bütün gün çalış sonra evişleriyle uğraş....çoğunuz doğuma yakın çıkacaksınız yada doğum izini alacaksınız herhalde ...Allah szinde yardımcınız olsun.. tabiki evde olmak gibisi yok acccık kıskandırayım sizisırnaşık şey istediğim zaman yatıyorum yemek yiyorum :smiley-cool:jeyyar
aslında evde oluncada zaman geçmiyor halecim aklına herşeyi takıyorsun boşver çalışmak daha iyi.. bende tedavilerim hep üstüste olduğu için çalışmadım yoksa şimdi bende açlışıyor olacaktım...
merhaba kızlar cinsiyetini öğrendim güzel bir kızım olacak
yaaa ben başalamadım bile ne yapcam herkes vazelin
kullan dedi bana
ben bi on yıl daha çalışmayı düşünüyom allah izin verirse
evde bende durama ..işimide seviyorum.
ama şans oyunlarından iyi bi para çıkar yada mısırdaki dayımdan yüklü bi miktar miras kalırsa hemen işi bırakabilirim:dance:
kayınvalidem sağolsun bakacak bebişime..
emin ellerde..
ay canım ya sanki ben kaynana o gelin sağolsun bi dediğimi 2 etmez.üst katımızda oturuyo.işten gelince yemeğe ona çıkıyoz.hergün kızım canın ne istiyo söle yapim der.biz evden çıkınca iner bize evi toplar bulaşık varsa yıkar ütümü yapar.ama hiç bişeyi yerine kaldırmaz.yatağın üstüne koyar ki karıştırmayayım diye.valla hakkının ödeyemem.:1hug:
2-3 haftadır beli ağrıyodu.emar sonucunu bugün doktora götürdüler.omirilikte kayma varmış.2 ameliyat olması gerekiyomuş.
of ya çok üzüldüm.ona bişi olmasın allahım inş.
:çok üzgünüm:
:roflol: ya şimdi ben nisanın 30unda muayeneye gittim.100 ytl muayene ücreti.bu arada heray ben 100ytl veriorm ama ay içinde bir kere daha gidersem kontrol oluyor para almıyor benden.bizimde durumum pek iyi değil bu ara..neyse muayenemi oldum bir de dr ye dedim ki hocam ben heray gelmek zorunda mıyım maddi durumumuz biraz kötü dedim.o da ben seni kanaman olduğu için çağrdım bundan sonra 2 ay da bir gelceksin dedi.nisanın 30 uydu bana haziranın 2 sine muayene tarihi verdi.bakar mıısnız hadi dese ki haziranın 30unda gel ok ama haziran 2.yani mayıs sonu yapsa para almıcak.az önce onu düşünüyordum maaş almaya çok var nerden bulcam diyordum ama aklıma geldi ben mayısın sonuna alsam randevu benden para alamaz kontrol gibi olur bende öyle yaptım..aradım sekterini bi de yalan söledim dr nin cagırdıgı tarihte işim var gelemicem sen bana 29 una ver randevu dedim
ama haklı değil miyim kızlar ya ??