2008 Kasım Anneleri

benim dr.umda durum böyle ama şöyle bir durumda varki yanında yoksa hiç verme der hatta çevrenizde durumu olmayan yakınlarınız varsa bana nesrin abla bunu bu kadara muayene edeceksin de ederim. hiç veremez de bakarım der yani para canlı değil aslında ama sistem bu şekilde mesela ben ilk hamile kaldığımda gittim 100 verdim kese görünmedi bir hafta sonra yine gittim ücret vermedim kese göründü bir hafta sonra yine gittim kalp atışı 50 verdim sonrasında zaten 5 hafta sonraya çağırdı 100 verdim şimdi yine beş hafta sonra çağırdı ama ben önümüzdeki salı gideceğim tabi 100 vereceğim yani benim dr.umla sorunum yok

eee basketbolcu değil ama eşim futbolcuydu antalyasporda
ama ailesinde kimse yok uzun bir tek bizim ki uzun bu kadar
umarım kızımız biraz çeker babasına bayanda o kadar uzun boyu sewmiyorum
ben manken olcak değil ya

kızlar konumuzla alakası yok ama bana bi yardımcı olun
gebelik takibi çizelgem önden gidiyor..Daha ayı belli olmadan yapmıştım.Bügün itibarıyla 16+1 olması gerekiyor.Ama ben bi türlü düzeltemedim.Yardımmmmmmmm...

Kızlar eşleriniz basketbolcu mu :) ? Sizin bebişler de uzun olacak o zaman desenize.

:teytey:bayağı uzunlar evet.benim kendi erkek kardeşlerimde uzun ve eşimin ailesinde en kısa kayınvalidem 1,75kafamçokkarıştı bebişimizde uzun olur sanırım.eşim ilkokul öğretmeni 3 leri okutuyo bu sene yani minikler arasında upuzun bi adam:smiley-cool:

julianne çok sağol canım.Ay birden kafam karıştı.Benim yumurtlama düzensizliğim olduğu için 22 ocaktı SAT.Fakat doktor ultrasona göre değiştirdi.Sanırım 14 Şubat olarak değiştirmişti.Sen ona göre yap bi zahmet.İnşallah yanlış hatırlmıyorumdur. Sağlıcakla kal...:))

MERHABA KIZLAR BENDE ARALIK ANNESŞ OLUCAM ALLAH NASİP EDERSE OKUDUM
DR.NE KADAR COK PARA VERİYORSUNUZ BEN 30 VERİYORUM BİR AY DİĞER AY YOK TAHLİL SONUÇLARIMI ÜZRETSİZ BAKIYO BİRDE 2'LI TEST İÇİN 60 YTL ÖDEDİM ŞİMDİDEN DOĞUMUDA KONUŞTUK 400 YTL ANLAŞTIK NORMAL VEYA SEZARYAN İÇİN AMA EPİDURAL OLURSA 250 YTL FARK ALIRIZ DEDİLER :uhm:

canım hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun
bu arada burası kasım anneleri yanlışlık mı
oldu bilmiyorum ama hoşgeldin yine de
valla bizim kaç haftalık oldu ama daha doktorla falan görüşmedik
siz ne kadar acelecisiniz

YOOOO BEN SİZİN SİTEYİDE BAZEN OKUYORUM SİZDEN FAYDALI BİLGİLER ALIYORUM DR.FİYATLARINI GÖRÜNCE BENDE YAZAYIM DEDŞM YANLIŞ YAPTIM GALİBA

Canım ben pek yardımcı olamadım, yapayım deyip çıkmak zorunda kaldım ama Asortie yardım etmiş sana :)

Azo benim eşim de ilkokul öğretmeni. O da 2'leri okutuyor. Çalışma saatlerimiz birbiriyle çok farklı. Ben çok daha uzun saatler çalışıyorum ama olsun o da evde çok yardımcı oluyor bana. Öğretmen eşin faydaları gerçekten çok fazla

evet cnm öğretmen eşler çok yardımcı oluyo sağolsunlar:dance:
bende tekstilde çalışıyorum eşimin çalışma saatleri daha az..evdeki biçok şeyle o ilgileniyo(ödemeler,evi süpürme vb..)ama toz almayı hiç sevmiyo.bide erkek sonuçta nekadar yapsın..ama çok yardım ediyo sağolsun:asigim:

YOOOO BEN SİZİN SİTEYİDE BAZEN OKUYORUM SİZDEN FAYDALI BİLGİLER ALIYORUM DR.FİYATLARINI GÖRÜNCE BENDE YAZAYIM DEDŞM YANLIŞ YAPTIM GALİBA

Merhaba canım hoşgeldin.Niye yanlış olsun.Sonuçta hepimiz doğurmayacakmıyız.Ha bi ay önce ha bi ay sonra.

deneyimlerimiz birbirine yakın zaten.

Kızlarrrrrrr sıkı durun akşam KK ya giremedim bi türlü ya.Siz de de durum böylemiydi?
Şimdi resimlerimin linkini yazıyorum ilgili konulara.

Hahaha ne tuhaf. Demek ki erkeklerin hiçbiri toz almaktan hoşlanmıyor. Çamaşır asmak, toplamak, mutfak, süpürge hepsini o yapıyor, sağolsun. Bir de bakıyorum da son zamanlarda vallahi yemekleri benimkinden lezzetli oluyor, bi sırrı var ama çözücem yakında. Bir de aşçılığa soyundu kociş, sanırım sırrı domates püresi, çok lezzet katıyor yemeğe :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…