- 1 Kasım 2007
- 4.809
- 9
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.041
slm kızlar ben bişey sormak istiyorum 16.haftamdayım bebe yağı kullanmaya yeni başladım ama ne sıklıkta kullanmam gerektiğini tam bilmiyorum,cahilliğime verin artık
yaaa ben başalamadım bile ne yapcam herkes vazelin
kullan dedi bana
hale canım ya annem bize hamileyken vazelin sürmüş
ne çatlak var ne bişey
asorticiğim tebrik ederim canım kızınııııııı.amanda amannnnnn ne kadar kalabalığız dimi kızlar yaa hem kız hem erkek dolu kasım bebişi var.inşallah hepimiz sağlıkla alırız yawrularımızı kucağımıza.
beklemek canım burdamısın sana bişey sorucam hangi dr a gidiyosun merak ettim .geçen gün eşime söyledim yışa hazretlerine giderken orda oturuyormuş diye tokatköyün üst tarafı dedi.ben pek bilmiyorum tabi hep arabayla geçtiğimiz için.drunu merak ettim işte ben ümraniyeye ömür hastanesinde bahar besen var ona gidiyorum 8 senelik drum benim.
kızlar bu arada benim şu hırsız korkum daha geçmedi hiç uyuyamıyorum yaa geceleri.hepiniz hamilesiniz dualarınız kabul olur.bana dua edin korkum geçsin inşallah
canım imgli olan direk linki koyacaksın..Kızlar bir fotoğraf koyacağım. Image us'tan yükledim. Fakat mesajın altına hangi linki kopyalayacağımı bilmiyorum. Direct link to image bunu mu koyacağım, Show image to friends bunu mu anlayamadım. (bu arada güzel bişey, bize yine eğlence çıktı ama önce nasıl yapacağımı bir söyleyin)
applecim teşekür ederim canım darısı başınıza çok heyecan verici bişey bu
ya valla azocum ben cok su içiyorum.eskiden cay kahve cok içerdim bir de sigara kullanıyordum.öğrendiğimden beri sadece sabah kahvaltıda 1 bardak cay içiyorum.sürekli piskolojik olarak bişiler içme isteği var. oyuzden su cok içiyorum evde de öyle işde de öyle.ama aynı zamanda bende bebe yagı dusunuoyrum .artık catlarsa da sansımıza yapcak bısı yok..