2008 Kasım Anneleri

slm kızlar ben bişey sormak istiyorum 16.haftamdayım bebe yağı kullanmaya yeni başladım ama ne sıklıkta kullanmam gerektiğini tam bilmiyorum,cahilliğime verin artık :eek:

canım hergün düzenli kullan bence bacaklarının üst kısmınada sür oralarında çatlama riski var.. son aylara doğru günde 2 kez bile kullanabilirsin gerilmeye başladıkça..kullananlar genelde hep öyle yapmışlar ..

kızlar bende hergün karar değiştiriyorum:bbo:akşam bi arkadaşıma gittim.5,5 aylık bebişi var.kardeşi ve annesi çok çatlamış ama kendisinde hiç bişi yok.hergün 3 lt su içtim diyo.en sağlıklısı bu..badem yağı,ceviz yağı,susam yağı ve kayısı yağını karıştırıp sürecektim vazgeçtimkafamçokkarıştışimdi diyorumki bol bol su içsek bide bebe yağı sürsek çatlamayız he? ne dersiniz?ben en son buna karar verdim.en kısa sürede eczaneden alıp başlıcam..:dance:

evet halecim akşam arkadaşımada doktoru demiş badem yağı tüylenme yapıyomuş..diğer yağları karştırmakta nekadar sağlıklı sonuçta bebeğede deri altından gidiyo dedi

ya valla azocum ben cok su içiyorum.eskiden cay kahve cok içerdim bir de sigara kullanıyordum.öğrendiğimden beri sadece sabah kahvaltıda 1 bardak cay içiyorum.sürekli piskolojik olarak bişiler içme isteği var. oyuzden su cok içiyorum evde de öyle işde de öyle.ama aynı zamanda bende bebe yagı dusunuoyrum .artık catlarsa da sansımıza yapcak bısı yok..

selam kızlar bugün boğazlarım daha iyi korktum şişcekler diye ama şükür geçiyo.elevit vermişti doktor onu aldım burun spreyi novalgin ve sırtım için krem yazmıştı hepsini aldım.ay burun spreyi ne pahalı öyle 21ytl idi.kocaman bişey.aman burnumu nemli tutsun da habire kapanıyo kuruyoo ve kanıyo çok gıcık oldum.

bende badem yağı kullanıyorum arada duştan sonra vazelin sürüyorum valla 2 gün yumuşacık yapıyor göbüşümü.....bu arada bende bol su içiyorum..
ata_tanem şimdi iyi olmana sevindim canım.. kendin dışardan alırsan pahallı oluyor canım ilaçlar..

kızlar bende bepantenın merhemını okumustum ondan aldım akşamları dustan cıkınca suruyorum gobusume bacaklarıma kollarımada jansının bebyagını suroyum tenım cok gusel olur ban adoktorum uc bucuk aylıkken basla demıstı krem veya badem yagı dıye
bu kıllanmayı eltıme soyledım vucut sımdı guclenıyor dogumdan sonra sacların ve vucundakı tuylerın azalıcak dedıı saçlarımı kaybetmek ıstemıyorum yaaa

canım ssk var öbür ilaçlarıma 1kuruş bile ödemedim gebelik dolayısıyle katkı payı bile vermedim ama burun spreyini karşılamıyo işte 21 ytl acı koydu walla

walla kızlar benim doktor ban direkt kayısı ve badem yağını karıştırıp sür.kayısı yağı cildi en çok besleyen yağdır dedi.bende badem yağının kıllanma yaptığını söyledim alakası yok dedi herkes herşeyi herşeye yorar dedi.bilginize yani.ben doktorumun sözünü dinliycem çatlakta tek işe yarar şey kayısı yağı dedi çünkü gerisi fısmış

ata tanem geçmiş olsun güzelim bu haftalarda kan basıncı artıyormuş o yüzden
burnun falan kanarsa telaşlanma dedi doktorum benim

Kızlar bir fotoğraf koyacağım. Image us'tan yükledim. Fakat mesajın altına hangi linki kopyalayacağımı bilmiyorum. Direct link to image bunu mu koyacağım, Show image to friends bunu mu anlayamadım. (bu arada güzel bişey, bize yine eğlence çıktı ama önce nasıl yapacağımı bir söyleyin)

asorticiğim tebrik ederim canım kızınııııııı.amanda amannnnnn ne kadar kalabalığız dimi kızlar yaa hem kız hem erkek dolu kasım bebişi var.inşallah hepimiz sağlıkla alırız yawrularımızı kucağımıza.
beklemek canım burdamısın sana bişey sorucam hangi dr a gidiyosun merak ettim .geçen gün eşime söyledim yışa hazretlerine giderken orda oturuyormuş diye tokatköyün üst tarafı dedi.ben pek bilmiyorum tabi hep arabayla geçtiğimiz için.drunu merak ettim işte ben ümraniyeye ömür hastanesinde bahar besen var ona gidiyorum 8 senelik drum benim.
kızlar bu arada benim şu hırsız korkum daha geçmedi hiç uyuyamıyorum yaa geceleri.hepiniz hamilesiniz dualarınız kabul olur.bana dua edin korkum geçsin inşallah

canım evet doğru tokatköyün üst tarafı oluyor ne diyor eşin hırsızlık olayları için bizim buralarda olmaz mıymış:)) Ben senden sonra çok fazla etkilendim sanırım dün gece bir rüya gördüm önce altın alıyorum sonra bir kaç adam beni takip ediyor hırsızlarmış arkadaşlarıma ben yalnız bırakmayın falan diyorum hava karanlık o sırada korkuyla bir uyandım kalktım bütün evi aradım ama korka korka biri çıkacakmı acaba diye sonra mutfak ve salon balkonlarımızın kapıları açıktı (biz öyle hırsıza camdan girme zorluğu vermeyiz kapıdan rahat rahat girsin dedik) kapattım onları tekrar yattım ama içim çok huzursuz oldu

dr.um bahçelievlerde doğumunda orda hizmet hastanesinde olmuştu kızımda yine aynı dr.uma gidiyorum bizim aile dr.umuz annem teyzem ablam vb. akrabalar genelde ona gidiyoruz hatta en son gittiğimde ablam ve annem benimle gelmişti birde akrabamız geldi dr.randevusu değil gün oturması oldu:)) zaten dr.da akrabamız gibi öperek karşılar uğurlar bizi her gittiğimizde güzelim bebeğim bitanem sürekli böyle konuşur yani çok rahatlatan bir kadın

Kızlar bir fotoğraf koyacağım. Image us'tan yükledim. Fakat mesajın altına hangi linki kopyalayacağımı bilmiyorum. Direct link to image bunu mu koyacağım, Show image to friends bunu mu anlayamadım. (bu arada güzel bişey, bize yine eğlence çıktı ama önce nasıl yapacağımı bir söyleyin)
canım imgli olan direk linki koyacaksın..

ya valla azocum ben cok su içiyorum.eskiden cay kahve cok içerdim bir de sigara kullanıyordum.öğrendiğimden beri sadece sabah kahvaltıda 1 bardak cay içiyorum.sürekli piskolojik olarak bişiler içme isteği var. oyuzden su cok içiyorum evde de öyle işde de öyle.ama aynı zamanda bende bebe yagı dusunuoyrum .artık catlarsa da sansımıza yapcak bısı yok..

Ne güzel içebiliyorsun su, ben çok istekli içemiyorum ama zorla içmeye çalışıyorum..Ama su gerçekten çok faydalı arkadaşlar.. Kabızlık için, cilt için, ayrıca amniyom sıvısının da miktarını desteklediği için çok öenmli. Biliyorsunu amniyom sıvısının az olması erken doğum tehlikesini beraberinde getiriyor..

Şu çatlama olayı ise gerçekten karışık. Ben de badem yağının tüylenme tehhlikesi nedeniyle bebe yağı aldım ama daha kullanma fırsatı bulamadım. Yağın üstünde "banyodan sonra, kurulanmadan vücudunuza sürün ve sonrasında durulanın" yazıyır.. Ben daha önce hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Kullanan var mı, nasıl oluyor bunun en iyi şekli?

X