- 29 Şubat 2008
- 420
- 2
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.081
saolun desteklerınız için bende yanlış mı yaptım die düşünüorum ama dgru sölüosun nazlımelek ona verceğime kızıma ciciler alırım ya :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen ne kadar veriosun azo ??
Geldim geldim.:dance:bu arada dark gelemedi bugün iyidir inşallah..
Ya dün de çok yorulmuştum.Bugünde geldim uyudum hemen.Neden böyle oldum bilmiyorum.evet bende darkın yokluğunu farkettim.gelir belki birazdan ama geç kaldı ..
Çok iyi etmişsin bencede.:roflol: ya şimdi ben nisanın 30unda muayeneye gittim.100 ytl muayene ücreti.bu arada heray ben 100ytl veriorm ama ay içinde bir kere daha gidersem kontrol oluyor para almıyor benden.bizimde durumum pek iyi değil bu ara..neyse muayenemi oldum bir de dr ye dedim ki hocam ben heray gelmek zorunda mıyım maddi durumumuz biraz kötü dedim.o da ben seni kanaman olduğu için çağrdım bundan sonra 2 ay da bir gelceksin dedi.nisanın 30 uydu bana haziranın 2 sine muayene tarihi verdi.bakar mıısnız hadi dese ki haziranın 30unda gel ok ama haziran 2.yani mayıs sonu yapsa para almıcak.az önce onu düşünüyordum maaş almaya çok var nerden bulcam diyordum ama aklıma geldi ben mayısın sonuna alsam randevu benden para alamaz kontrol gibi olur bende öyle yaptım..aradım sekterini bi de yalan söledim dr nin cagırdıgı tarihte işim var gelemicem sen bana 29 una ver randevu dedim
ama haklı değil miyim kızlar ya ??
ya ben vazelin sürsem diyorum ama karar da veremiyorum
aman ya
ben bi on yıl daha çalışmayı düşünüyom allah izin verirse
evde bende durama ..işimide seviyorum.
ama şans oyunlarından iyi bi para çıkar yada mısırdaki dayımdan yüklü bi miktar miras kalırsa hemen işi bırakabilirim:dance:
kayınvalidem sağolsun bakacak bebişime..
emin ellerde..
ay canım ya sanki ben kaynana o gelin sağolsun bi dediğimi 2 etmez.üst katımızda oturuyo.işten gelince yemeğe ona çıkıyoz.hergün kızım canın ne istiyo söle yapim der.biz evden çıkınca iner bize evi toplar bulaşık varsa yıkar ütümü yapar.ama hiç bişeyi yerine kaldırmaz.yatağın üstüne koyar ki karıştırmayayım diye.valla hakkının ödeyemem.:1hug:
2-3 haftadır beli ağrıyodu.emar sonucunu bugün doktora götürdüler.omirilikte kayma varmış.2 ameliyat olması gerekiyomuş.
of ya çok üzüldüm.ona bişi olmasın allahım inş.
:çok üzgünüm: