2008 Kasım Anneleri

Kızlar ben geldim Selamlarrrrr,
Canım cok sıkılıyor,sadece yatıyorum ve coookk bunaldımmmmmmmmmmm.
sakuracım eee böyle koşuşturmaya alışkın biri olarak zordur ama sen yinede bol bol dinlen yattığın yerden hamişlikle ilgili kitaplar oku. gerçekten bizim ikizler gelince yatmak bile hayal olacak bu gidişle sen şimdiden tadını çıkar... bugünlerde geçecek canım...

Apple başınız sağolsun canım,Allah sabır versin.

Atatanem geçmiş olsun canım.

Asortie öğrendi mi cinsiyeti?Haberi olan var mı?

Ara ara baktım yazılanlara da Çamaşır makinası linki çok iyi olmuş.İzlediniz mi videoda nasıl çalıştığını gösteriyor?
Annemin bi profilo çamaşır mak. vardı.Aynı ondan.Minyatürünü yapmışlar.Onunda bi tarafı böyle yıkıyor,diğer tarafıda sıkıyordu.Şirin bişey ya kızlar bu :))

Azo nun Kasım bebekleri cicileri başlığına verdiği linktede ilk hazırlıkların neler olması gerektiği yazıyor.Okuyunca çok heyecanlandım birden kızlar ya :))
Annenin ve bebeğin ilk ihtiyaçları.Süpre bir duygu olsa gerek bebeklerimizi kucağımıza aldığımız an heralde.

Az önce arkadaşımın çirkin bebişinin resmine baktım :) Allahım ne tatlı gelio çirkinde olsa minikler ya :))

Çok yorgunum ben bugün kızlar.

Julianne çektin mi göbişini canım?
ben çektim bugün ama bizim bluetooth u Pc ye takmak zor biraz.Bağlantıyı kescem de onun yerine onu takcamda.Hem kasa aşağıda baya eğilmem masanın altına girmem gerekiyor.Kasada çok eski olduğundan girişler arkada.Baya zor yani.Eşime taktırınca resmi yükleyeceğim hemen.Sen naptın çektin mi?

Baby stardan 3 tane numune bez gelmiş bugün.Ama pek de beğenmedim.Sanki tahriş eder gibi duruyor.

apple canım başınız sağolsun Allah geride kalanlarınıza uzun ömürler versin
üzülme demek kolay tabii yaşayan anlar ama sen yine de kendine dikkat
etmelisin bebeğini düşünmelisin şuanda

asortie doğum günün kutlu olsun canım a.s.a.s. en güsel hediyeni doğum gününe saatler kala sana kızın verdi, ilk hediyesini..süper bişi bu yaaa :sm_cool:

tekrar günaydın 2008 in en güzel anne adayları:)
yaw kızlar bişi sorcam.aranızda soya sütü içen varmı?ben int. okumuştum çok faydalı diye..hamile kalmadan önce sütü çok seviyodum ama şimdi içemiyom.yani mide bulantılarım daha tam geçmedi çünkü..haftasonu aldım belki bunu içerim diye..ama kutusunu açmaya cesaret edemiyom..daha hazır değilim sanırım tadı nasıl içtinizmi hiç?

bende yenı duydum bu sutu :1no2:
canım starbabyden banada geldı 3 adet numune acmadım henuz ama starbabyın bezının arka kısmında esneme yerı yokmus o yuzden pek begenmemıs bı tanıdıgım tabı bebegın cıldıne uygun olursa ondan alırım :1rolleyes:

asorticiğim tebrik ederim canım kızınııııııı.amanda amannnnnn ne kadar kalabalığız dimi kızlar yaa hem kız hem erkek dolu kasım bebişi var.inşallah hepimiz sağlıkla alırız yawrularımızı kucağımıza.
beklemek canım burdamısın sana bişey sorucam hangi dr a gidiyosun merak ettim .geçen gün eşime söyledim yışa hazretlerine giderken orda oturuyormuş diye tokatköyün üst tarafı dedi.ben pek bilmiyorum tabi hep arabayla geçtiğimiz için.drunu merak ettim işte ben ümraniyeye ömür hastanesinde bahar besen var ona gidiyorum 8 senelik drum benim.
kızlar bu arada benim şu hırsız korkum daha geçmedi hiç uyuyamıyorum yaa geceleri.hepiniz hamilesiniz dualarınız kabul olur.bana dua edin korkum geçsin inşallah

günaydın kasım anneleri,
asorticim doğum günün kutlu olsun ve minik prensesinde size mutluluk getrisin...
azocum soya sütü duydum ama hiç içmedim bilemiyorum canım..
starbaby bende 2 gün önce üye oldum bakalım banada gelecekmi...
maytapcım korkularının geçmemmesi birazda hamişlikdendir canım.. şimdi hepimizde çeşit çeşit korkular var.. ama dualarım seninle canım inşallah atlatırsın bu durumu..

maşallah ya bi kız bi erkek gidiyoruz tebrik ederim sağlığı ile kavuursun inşallah arkadaşım :sm_cool:
Bizimde aslında haftaya gitmemiz lazım gerekmiş ben bu hafta gidicektim neyse olsun bakalım sağlıklı olsunda inşallah söyler 18. haftra diye tuturmaz olmadı ben bakmaya çalışırım artık ne anlıyacaksamtatlicadiarzu

slm kızlar ben bişey sormak istiyorum 16.haftamdayım bebe yağı kullanmaya yeni başladım ama ne sıklıkta kullanmam gerektiğini tam bilmiyorum,cahilliğime verin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…