E
EU1
Ziyaretçi
kızlar benım moralım cok bozuk...bızım sosyal hayatımız sıfıra ındı resmen:çok üzgünüm:
eskıden esımle hafta sonları dısarı cıkardık ne bıleyım en azından bır yemek yer bırseyler ıcerdık eglenmeye gıderdık..sahıle gıder kahve ıcerdık yanında sıgara tabı
bır suru sey yapardık..
sımdı ıse hıc bırı artık yok zaten yemek yesen zararlımı dıye dusunuyorsun..kahve falan zaten ıcsem bıle ara sıra vıcdan azabı duyuyorum
ustune ev tasıdık..15 gundur hergun yok dogalgazcıyı bekle turk telekomu bekle,eletrıkcıyı bekle hepsı gelsın evı pısletsın..arkasından temızle...onlar gelcek dıye sabahtan aksama kadar evde bekle ama en son sana gelsınler...
sonra aksam esım eve gelsın bıraz dısarı cıkalım dedıgımde bugun cok yorgunum yarın cıksak olurmu desın:çok üzgünüm:
o kadar doldumkı artık patlamak uzereyım...bıtkı gıbı yasamaya basladım..
hafta ıcı hava sıcak gunduz cıkılmaz aksam esın cıkmaz..hafta sonu bebek ıcın eksık ne var o alınır pazar gunude dınlenme gunu:çok üzgünüm:
allahım ya çıldırmak üzereyım gercekten...
canım ya üzüldüğün şeye bak bebişlerimiz doğsun kışı da atlatalım Allahın izniyle ilk baharda bebişleri alır eski sosyal hayatımıza üçer kişi olarak devam ederiz ne güzel..
sen çok eve kapandın son zamanlar taşınma işi vs. derken ondan bunları düşünür olmuşsun bence..pazar günleri bir iki saat de olsa çıkın gezin canım..oturun deniz kenarına ohh ne güzel..kahveni de içersin .. bir fincan kahveden birşey olmaz ki millet pöfür pöfür sigaraları götürüyor hamileliklerinde turp gibi de bebekleri doğuyo bi fincan kahve çok masum ben içiyorum canım istediğinde..