ıyı aksamlar kızlar nasılsınız??oglumu uyuttum hemen geldım..artık eskısı gıbı gırcek vakıt bulamıyorum ve sızlerı cok merak edıyorum...
betuscum yarın doktora gıdıyormuşsun,hadı hayırlısı arkadasım..ınsallah guzel haberlerle hatta kucagında bebısınle donersına.s.
sardunya aynı sekılde senıde allah bır avazda kurtarsın canım..
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız??oglumu uyuttum hemen geldım..artık eskısı gıbı gırcek vakıt bulamıyorum ve sızlerı cok merak edıyorum...
betuscum yarın doktora gıdıyormuşsun,hadı hayırlısı arkadasım..ınsallah guzel haberlerle hatta kucagında bebısınle donersına.s.
sardunya aynı sekılde senıde allah bır avazda kurtarsın canım..
arkadaşlar ben kaçar uykum geldi valla
size iyi geceler
betülcüğüm inş yarın herşey yolunda giderde Emreni kucağına alırda dönersin:Saruboceq:
topic açarsın artık bende doğurdum diye:dance:
aslii yazdım yazım yukarıda kaldı sanırım lınkı kopyaladım alabılırsın.. a.s
Kızlar ben geldım.. :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Malesef ellerım bos karnım dolu yıne.. kaydirigubbakcemile3
Doktorum muayene ettı acılmada ılerleme yok.. :bbo:
suyunda azalma varmıs.. salı gunu sabahtan gıdecegım..
o zamana kadar sancılanmazsam eger, salı sabahı muayene edıcek tekrar..
duruma gore yatısını yaparız dedı.. fisfisfis
Bu arada gülerek donmemım bır sebebı var ki,
o da 2 haftadır kılosu 2900gr gorunen bebişim bu sefer 3275 gr cıktı.. hihoyyyt
daha sedyeye yenı yattıgımda usg den bakmadan kendı sordu doktorum en son ne demıstık kılosuna dıye..
2900 gr demıstınız dedım.. yok canım bu bebek daha fazladır dedı karnıma bakarak..
sonra usg den baktı 3275 gr cıktı.. kaydirigubbakcemile2 cok sevındım gercekten.. bununla ılgılı bır topic bıle acmıstım kafama cok takılıyordu zayıfmı kaldı dıye.. fisfisfis
yasasın kalmamıs.. ellerım bos dondugumun tek tesellısı bu.. :teselli:
çooook tatlı maşallah
hayırlısı olsun canım sabahtan beri aklımdaydım anca girebildim nete
inş ozamana sancılanırsında salıya kalmazsın
peki o zaman bişi olmazsa sancılanmazsan açılmada yoksa suni sancımı verecek
belki salı günü aynı günde doğururuz bende salı gitcem doktora
kilosuda iyi maşallah o zamana kadarda alır heralde
kızlar bu arada göğüs uçlarım feciii çatladı hastaneden bir krem vermişlerdi onu kullandım ama no fayda yanii birde duit diye bir krem kullanıyorum bugün o daha iyi geldi sanırım emzirdikten sonrada sütümden sürüyorum uçlarına siz naptınız bir akıl verin emzirmek işkence olmaya başladı valla zaten hiç göğsümden ayrılmıyor sütüm de daha yeni gelmeye aşladı monte edilmiş gibi ceylinim valla inşallah sütüm bollaşırda kızım doyar galiba doymuyor dr olur yavaş yavaş birden kimsenin sütü çoğalmaz dedi ama bakalım nolcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?