ben de normal doğumu bekleyenlerdenimmmm huuuu! hihoyyyt
betüll ben de saçımı ne renge boyatacağımı düşünüp duruyorum yaa bakımsızlık canımıza tak ddi ya ondan sanırım bir de uzuuuuuuun zamandır ilk defa saçım kendi rengine döndü.yalnız tereddütüm iki uç noktada olmamda sarı-siyah.:sm_confused: yani sarı da güzel olur kendi rengi üstüne beyaz tenliyim güzel de oluyo ama koyu renk de daha çekici oluyo.:uhm:
kızlar bu arada çok canım sıkkın kayınvalidemle görüştük.haftaya gelicez dedi.
ben de o zamana çoktan doğum yapmış olurum diyince.olsun,biz de sevmeye geliriz demez mi!:1shok: şok oldum.ilk kez babanne olacak bu kadın yaaa deli oldum eşimde üzüldü bozuk attı ama bilemiyorum.. hep artık şaşırmıcam diyorum ama eninde sonunda beni hayrete düşürmeyi başarıyolarkötükedihüso
yineleme;
Betül (ben), Gülşah (dream81), Emel (Mavili), Merve (minikanniş), Seren, Alin, Sadiye (anessa), Arzu (arzuercan), Dilek (mdm64), Hanife (sardunya_86), Naz..... ??
.. Eksık varsa ekleyın lutfen..
kizlar umarim herkes iyidir..ben bu ara pek cekilmez bir kadin oldum..herkesin her soyledigine agliyorum ..aglayinca annemde esimde uzuluyor ama durduramiyorum kendimi ..deli gibi oldum ..umarim gecicidir ..allah yanimdakilere sabir versin..cok tuhaf ruyalar goruyorum ,allah korusun bebegimi cok kotu goruyorum ,yaratik gibi ..anlayacaginiz kafayi siyirdim biraz ..umarim kalici degildir ....allahim yardim etsin ..
bu arada benim ilk dogumumda esim yanimdaydi .iyiki yanimdaydi ..ben dogumu cok hafife almistim diyor ,iyiki girdim diyor ...o gunden sonra ustume cok duserdi ,dogumdan sonra daha da ilgili oldu ..kismetse bunada girmek istiyor..aslinda o hastanelerde rahatsizlanirdi ama cocugun gobek bagini bile o kesti ,cok sasirtti beni ..bu arada insan illaki bir destek ariyor o anda bana da iyi gelmisti ..
hepinizi optum ,hayirli haberli hafta olsun insallah
Betulcum onemli degil canim ,su an hepimizin dusunceler karisik ben ekledim kendimi yerimseniben
yineleme;
Bu arada arkadaslar sıralamayı bılmıyorum ama doğum yapmayanlar kımler yazmaya kalkarsak benım aklımda olanları yazayım bılelım..
Eksikler varsa kusuruma bakmayın ekleyın olur mu..
Betül (ben), Gülşah (dream81), Emel (Mavili), Merve (minikanniş), Seren, Alin, Sadiye (anessa), Arzu (arzuercan), Dilek (mdm64), Hanife (sardunya_86), Naz..... ??
sezeryan tarıhı alınanları, yanı yarın obur gun sezeryana gıreceklerı yazmadım arkadaslar..
Normal dogumu bekleyen ve gunu bellı olmayanları yazdım yanlıs anlasılma olmasın.. Eksık varsa ekleyın lutfen..
Bu arada gülşah istersen bırbırımıze msn verebılırız..
bende varımmm
normal doğumu bekliyorum
34.haftadan beri sancılarım olduğu için ilaç kullanıyordum geçen hafta ilacı bıraktım bakalım artık bekliyoruz ne zaman gelirse.......
:CüvCüv::ecrin_bebek:canım çarşamba geliyor bebişlerim inş................hihoyyyt
kızlar karnım ve midem aynı anda kötü olduu yaa...
off ne yapsam ıyı gelırr oğlumda hareketlendı baya.. renie ıctım henuz bırsey yapmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?