Kızlar günaydın;
İnşallah hepiniz iyisinzdir. Bende bebekle uğraşıyorum.emmiyo vr fazla kilo vermiş doğumdan bu yana. Çok üzüldüm anlatamam hissettiklerimi.Mama takviyesi verdiler, bide süt yapan çay. Birazbiraz emzirmeye çalışıp ,mama veriyom.Perşembe kontrole gideceğiz.
Özeldeki ilk muayenesinde doktor, çok kilo vermiş, böyle olursa yatırırız dedi.Kafayı yedim o gün.Ama o sabahda evden 10'da çıktık, ve 2'de doktora girdik.O saatler arası da uyuyodu, hiç aklımıza da gelmedi, beklerken emzirme odasına girip biraz emzirmek....:uhm:
Yanımda doğumdan beri kayınvalidem ve annem kaldı. Ama onlarda iyi uyuyo diye onlarda hiç uyarmadı.Zaten ikisininde evde olmasından .çok bunaldım ve bayağı bi sorunlar yaşadık.Her gün ağladım,her gün ev misafir doluydu.Görümcemin çocuğu huysuz bu aralar , onunla ilgili sorunlar falan...
Annemi gönderdim cumartesi günü ama niye onu gönderdim bende bilmiyorum.Eşimin ailesi hep yanımızda, annem şimdi yalnızdı.Eşim o tarafı çok tutuyor , sorunlar da çıkınca annem kafayı toplasın diye gönderdim.Ama ona çok ihtiyacım var.Şu aralar sağlık sorunları ile uğraşmaktan bebeğimin kafayı yedim.Anneme ihtiyacım var benim...
Ama kayınvalideme nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.Ama anlatacağım böyle olmuyor.Sıkılıyorum onunla ...
Yanlış anlasınlar istemiyorum, istememe değil bu , psikolojik olarak yalnız kalmam lazım ve annem ihtiyacım var.
Mervecim canım, Allah yardımcın olsun.Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım.İnşallah bol bol sütün olur.Her işin rast gider arkadaşım.Doğuma giderken de bana sütüm çoğalsın , sadece anne sütü emsin Duru kızım diye dua edersen çoook sevinirim.
Kendine iyi bak.