aynen betülcüm bende dünden beri karın ağrısı mide yanmasıı feciii şekilde belimde ağrıyor kızım da hiiiç durmuyor gerinip duruyor karnım setleşip sertleşipp normale dönüyor ama bu arada benim nefesim keiliyor yaniii
yineleme;
Bu arada arkadaslar sıralamayı bılmıyorum ama doğum yapmayanlar kımler yazmaya kalkarsak benım aklımda olanları yazayım bılelım..
Betül (ben), Gülşah (dream81), Emel (Mavili), Merve (minikanniş), Seren, Alin, Sadiye (anessa),
Elif (Mehtapelif), Arzu (arzuercan), Dilek (mdm64), Hanife (sardunya_86), Naz, Gözde0120..... ??
sezeryan tarıhı alınanları, yanı yarın obur gun sezeryana gıreceklerı yazmadım arkadaslar..
Normal dogumu bekleyen ve gunu bellı olmayanları yazdım yanlıs anlasılma olmasın.. Eksık varsa ekleyın lutfen..
günaydın güzel anneler ve anne adayları..
hepiniz çoook iyisinizdir inşAllah..
dün akşam dr. kontrolümüz vardıı biliyorsunuz..dr. bebişimin suyuna göre son kararı verecekti..
suyu çok ama çok azalmış artık ve riske atamayız dedi..
bu arada vajinal de baktı...hiç acımıyor gerçekten...bebişin kafası yerleşiyor yavaş yavaş kanala dedi...
ve bugün saat 8 de hastaneye yatıyorum arkadaşlarım..
yapay sancı ile normal doğum şansımızı deneyeceğiz..ama çok zorlamayacak..
bugün hiç ilerleme ,açılma falan olmazsa yarın yeniden deneyeceğiz dedi..
bebeğim sıkıntıya girmediği müddetçe normal doğum olacak inşAllah..
hepiniz dua edin arkadaşlarım..ben her zaman ismen duacınızım ve hastanedeyken de teker teker dua ediyor olacağım hepinize...
doğum yapan yeni annecikler..hepinize bebişlerinizle sağlık mutluluk huzur dou günler diliyorum..darısı sizler gibi bizlerin de başına inşAllah..
çarşamba günü doğuma girecek arkadaşlarım ; gulan ve hicran..inşAllah sorunusuz bir ameliyat geçirir bebişlerinize sağlıkla kavuşursunuz..
çarşamba günü benim gibi suni sancı ile doğuma gidecek arkadaşımız Naz Allah yardımıcımız olsun...inşAllah doğum kolay ilerler ve bebişlere kavuşuruz...
ve gün sayan arkadaşlarım..gülşah, emel, betül, sadiye , arzu , özlem , seren.. ve ismini unuttuklarım.. dua ederken hep aklımdasınız...ben dönene kadar doğum yapmazsanız inşAllah size olanı biteni anlatırım..
her birimiz vakti dolduğunda, hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşacağız inşAllah bebeklerimize :ecrin_bebek:
şimdiye kadar iyisiyle kötüsüyle herşeyimizi paylaştık...birbirimizin yüzünü dahi görmeden arkadaş,sırdaş olduk..derdimizi sevincimiizi anlattık birbirimize..
hepinizi çok çook seviyorum arkadaşlarım...
yarın duasında bana da yer veren arkadaşlarıma şimdiden çok çok teşekkürler.. :1rolleyes:
Allaha emanet olun.. bebişlere ve kendinize çok çok iyi bakın... Şeniz :1hug:
Gözünaydın canım cok sevındım.. :1rolleyes:
yalnız neden doktorun tahmını dogum tarıhını beklemeden sunı sancı verıyor anlamadım..
bebegın suyunda mı azalma var ?.. eger yoksa gununu beklemek gerekmıyor mu kendı sancın gelecek belkı.. fisfisfis
5 gun var gorunuyor cunku hadı bugunu sayma 4 gun de..
4 gun sonra kendı sancının gelmesını bekledıkten sonra gecıkmelere gırınce bunu denemesı gerekmıyor mu ? fisfisfis
cunku zamanı gelmedıyse yok yere snuı sancı cekmıs olucaksın acılma olmazsada dırek yok yere sezeryana gırmeyeckmısın ?..
bılmıyorum kafanı karıstırmıs olmayım ama kafama takıldı canım...
Kızlar günaydın;
İnşallah hepiniz iyisinzdir. Bende bebekle uğraşıyorum.emmiyo vr fazla kilo vermiş doğumdan bu yana. Çok üzüldüm anlatamam hissettiklerimi.Mama takviyesi verdiler, bide süt yapan çay. Birazbiraz emzirmeye çalışıp ,mama veriyom.Perşembe kontrole gideceğiz.
Özeldeki ilk muayenesinde doktor, çok kilo vermiş, böyle olursa yatırırız dedi.Kafayı yedim o gün.Ama o sabahda evden 10'da çıktık, ve 2'de doktora girdik.O saatler arası da uyuyodu, hiç aklımıza da gelmedi, beklerken emzirme odasına girip biraz emzirmek....:uhm:
Yanımda doğumdan beri kayınvalidem ve annem kaldı. Ama onlarda iyi uyuyo diye onlarda hiç uyarmadı.Zaten ikisininde evde olmasından .çok bunaldım ve bayağı bi sorunlar yaşadık.Her gün ağladım,her gün ev misafir doluydu.Görümcemin çocuğu huysuz bu aralar , onunla ilgili sorunlar falan...
Annemi gönderdim cumartesi günü ama niye onu gönderdim bende bilmiyorum.Eşimin ailesi hep yanımızda, annem şimdi yalnızdı.Eşim o tarafı çok tutuyor , sorunlar da çıkınca annem kafayı toplasın diye gönderdim.Ama ona çok ihtiyacım var.Şu aralar sağlık sorunları ile uğraşmaktan bebeğimin kafayı yedim.Anneme ihtiyacım var benim...
Ama kayınvalideme nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.Ama anlatacağım böyle olmuyor.Sıkılıyorum onunla ...
Yanlış anlasınlar istemiyorum, istememe değil bu , psikolojik olarak yalnız kalmam lazım ve annem ihtiyacım var.
Mervecim canım, Allah yardımcın olsun.Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım.İnşallah bol bol sütün olur.Her işin rast gider arkadaşım.Doğuma giderken de bana sütüm çoğalsın , sadece anne sütü emsin Duru kızım diye dua edersen çoook sevinirim.
Kendine iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?