2008 eylülünde meleklerini kollarina alacak annişler


Geçmiş olsun canım, benımde oğlum bugun cok hareketlıydı hıc durmadı masallah..
sen çarşamba bebişini kucagına alıcaksın ne guzell.. aaah ah darısı en en en kısa zamanda bızım de basımıza ınsallaaaahh... :çok üzgünüm: :ecrin_bebek:
 
[QUOTE="NAZ";3874173]kızlar ben geldim.....:CüvCüv:

çatı muayenemde kendimi sıktığım için biraz canım yandı ama yinede çok şükür atlattım, darısı olmayanların başına tedirgin olacak birşey değilmiş, birkaç dakika içinde bitiyor zaten....
hihoyyyt gelelim asıl habere; çarşamba sabah 07.30 da yatış yapacağım hastaneye, normal doğum istediğim için ve sancım olmadığı için suni sancıyla işe başlayacağız dedi ve bekleyeceğiz dedi doktor, eğer yine olmazsa o zaman son çare sezeryan dedi.....senağlama
kızlar sıra sizde hadi bakalım ben dönene kadar sanırım hepiniz kolaylamış olacaksınız zaten, allah yarımcınız ve dualarınız benimle olsun bende hepiniz için bol bol dua :Saruboceq: edeceğim nete yarında girerim, sonrası allah kerim.....
[/QUOTE]

canım allah sanad kolaylık versin çarşambacılar 3 lendi aynı gün kucaklayacağız inşallah meleklerimizi:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
 


Bende varım benide unutmayın arkadaşlar Özlem (Angelay)[/B]
 
yineleme;

Bu arada arkadaslar sıralamayı bılmıyorum ama doğum yapmayanlar kımler yazmaya kalkarsak benım aklımda olanları yazayım bılelım..

Betül (ben), Gülşah (dream81), Emel (Mavili), Merve (minikanniş), Seren, Alin, Sadiye (anessa),

Elif (Mehtapelif), Arzu (arzuercan), Özlem (angelay), Dilek (mdm64), Hanife (sardunya_86), Naz, Gözde0120..... ??


sezeryan tarıhı alınanları, yanı yarın obur gun sezeryana gıreceklerı yazmadım arkadaslar..
Normal dogumu bekleyen ve gunu bellı olmayanları yazdım yanlıs anlasılma olmasın.. Eksık varsa ekleyın lutfen..
 
canım kusura bakma sımdı duzelttım.. oh oh masallahh 13 kısı olduukkk :))...
 
yarın erkenden doktora gıdıcem arkadaslar...
ben kacıyorum herkese ıyı geceler Allah rahatlık versın.. a.s.
 
günaydın güzel anneler ve anne adayları..
hepiniz çoook iyisinizdir inşAllah..
dün akşam dr. kontrolümüz vardıı biliyorsunuz..dr. bebişimin suyuna göre son kararı verecekti..
suyu çok ama çok azalmış artık ve riske atamayız dedi..
bu arada vajinal de baktı...hiç acımıyor gerçekten...bebişin kafası yerleşiyor yavaş yavaş kanala dedi...
ve bugün saat 8 de hastaneye yatıyorum arkadaşlarım..
yapay sancı ile normal doğum şansımızı deneyeceğiz..ama çok zorlamayacak..
bugün hiç ilerleme ,açılma falan olmazsa yarın yeniden deneyeceğiz dedi..
bebeğim sıkıntıya girmediği müddetçe normal doğum olacak inşAllah..
hepiniz dua edin arkadaşlarım..ben her zaman ismen duacınızım ve hastanedeyken de teker teker dua ediyor olacağım hepinize...
doğum yapan yeni annecikler..hepinize bebişlerinizle sağlık mutluluk huzur dou günler diliyorum..darısı sizler gibi bizlerin de başına inşAllah..
çarşamba günü doğuma girecek arkadaşlarım ; gulan ve hicran..inşAllah sorunusuz bir ameliyat geçirir bebişlerinize sağlıkla kavuşursunuz..
çarşamba günü benim gibi suni sancı ile doğuma gidecek arkadaşımız Naz Allah yardımıcımız olsun...inşAllah doğum kolay ilerler ve bebişlere kavuşuruz...
ve gün sayan arkadaşlarım..gülşah, emel, betül, sadiye , arzu , özlem , seren.. ve ismini unuttuklarım.. dua ederken hep aklımdasınız...ben dönene kadar doğum yapmazsanız inşAllah size olanı biteni anlatırım..
her birimiz vakti dolduğunda, hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşacağız inşAllah bebeklerimize :ecrin_bebek:
şimdiye kadar iyisiyle kötüsüyle herşeyimizi paylaştık...birbirimizin yüzünü dahi görmeden arkadaş,sırdaş olduk..derdimizi sevincimiizi anlattık birbirimize..
hepinizi çok çook seviyorum arkadaşlarım...
yarın duasında bana da yer veren arkadaşlarıma şimdiden çok çok teşekkürler.. :1rolleyes:
Allaha emanet olun.. bebişlere ve kendinize çok çok iyi bakın... Şeniz
:1hug:
 
Minikannişimm Allah yardımcın olsun güzel arkadaşımm ne güzel yazı yazmışsınız dualarımız seninle inşllah saglıcakla bebişini kucagına alman dilegiyle.
 

ALLAH yardımcın olsun canım bizim dualarımız da sesninle emin ol inşallah sağlıcakla bebişini kucaklarsın sorunsuz bir doğum yaşar ve aramıza dönersin inşallah öpüyoruz seni
 
kızlar ben akşam gene ağrıdan sızıdan uyuyamadım pek bide pişik belası var biliyorsunuz oda etkiledi tabii ay sabahta belim ve karnıma sancılar girdi ahan da geliyor kızım dedim bir an şimdi azaldı valla sanki hiç sancım olmamış gibi ama korkuyorum valla yarını beklemez benim zilli diyee
 
Kızlar günaydın;
İnşallah hepiniz iyisinzdir. Bende bebekle uğraşıyorum.emmiyo vr fazla kilo vermiş doğumdan bu yana. Çok üzüldüm anlatamam hissettiklerimi.Mama takviyesi verdiler, bide süt yapan çay. Birazbiraz emzirmeye çalışıp ,mama veriyom.Perşembe kontrole gideceğiz.
Özeldeki ilk muayenesinde doktor, çok kilo vermiş, böyle olursa yatırırız dedi.Kafayı yedim o gün.Ama o sabahda evden 10'da çıktık, ve 2'de doktora girdik.O saatler arası da uyuyodu, hiç aklımıza da gelmedi, beklerken emzirme odasına girip biraz emzirmek....:uhm:
Yanımda doğumdan beri kayınvalidem ve annem kaldı. Ama onlarda iyi uyuyo diye onlarda hiç uyarmadı.Zaten ikisininde evde olmasından .çok bunaldım ve bayağı bi sorunlar yaşadık.Her gün ağladım,her gün ev misafir doluydu.Görümcemin çocuğu huysuz bu aralar , onunla ilgili sorunlar falan...
Annemi gönderdim cumartesi günü ama niye onu gönderdim bende bilmiyorum.Eşimin ailesi hep yanımızda, annem şimdi yalnızdı.Eşim o tarafı çok tutuyor , sorunlar da çıkınca annem kafayı toplasın diye gönderdim.Ama ona çok ihtiyacım var.Şu aralar sağlık sorunları ile uğraşmaktan bebeğimin kafayı yedim.Anneme ihtiyacım var benim...
Ama kayınvalideme nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.Ama anlatacağım böyle olmuyor.Sıkılıyorum onunla ...
Yanlış anlasınlar istemiyorum, istememe değil bu , psikolojik olarak yalnız kalmam lazım ve annem ihtiyacım var.

Mervecim canım, Allah yardımcın olsun.Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım.İnşallah bol bol sütün olur.Her işin rast gider arkadaşım.Doğuma giderken de bana sütüm çoğalsın , sadece anne sütü emsin Duru kızım diye dua edersen çoook sevinirim.
Kendine iyi bak.
 
Gunaydın arkadaslar ben sımdı doktordan geldım.. :1rolleyes:
yıne alttan muayene ettı bu sefer butun kolunu soktu nerdeyse töbee... :roflol:
1 parmaklık acılma var dedı suan ıcın pek onemlı degıl dedı, yanı 1 cm mı demek oluyor onu anlamadım.. fisfisfis
cumartesı tekrar nst ıstedı, sonrasında bakalım oğlum ne zaman gelmek ısterse..
pazar gunu zaten gunum doluyor.. ama ben sanıyorum kı oğlum gununu dolduracak daha onceden gelmeyecek.. fisfisfis
bılmıyorum bellı olmaz ama oyle hıssedıyorum.. bu arada bol bol yurumeye calısıcam merdıven zaten ınıp cıkıyorum..
bakalım yaa nasipp.. :1rolleyes:
 
Merve Canım doktorunun en son sansına kadar normal dogumu denemek ıstemesı cok guzel..
cok sanslısın bu konuda, inşallah normal bır sekıldede tamamlarsın.. sağlıkla kucagına alırsın bebeğini..
Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsın..
Allahıma cok sukurkı su ana kadar benımde normal doğum ıcın bır engelım cıkmadı cıkmazda ınsallah..
Allah hepimizin gönlüne göre versın.. amiin...
 

canım benim, evet biliyorum daha zamanım var ama biliyorsunuz daha öncede anlatmıştım, 4 gün sonra haftasonuna geliyor doğum ve benim hastanem haftasonu gelen gebeleri başka hastaneye sevk etmek zorunda kalıyor, senağlama bu yüzden de eğer bu arada sancılanırsam diye doktorumda bana böyle bir alternatif sundu, açıkçası; bana da bu yol mantıklı geldi, bir düşünsenize bunca zaman bir hastaneye, bir doktora gidiyorsunuz o hastanenin hemsirelerini ve ebelerini tanıyorsunuz ve birden mecburiyetten hiç bilmediğiniz bir yere sevk oluyorsunuz, bunu sanırım hiçbiriniz istemezdiniz benimde psikolojim bu durumu kaldırmaz zaten, oyüzden günümden önce suni sancı alacağım hayatım yoksa şükürler olsun suyum falan iyiymiş ama anlattığım durum karşısında suni sancıyı çekmek daha uygun bir yol geldi.......:sm_confused:
 
[QUOTE="NAZ";3878951]canım benim, evet biliyorum daha zamanım var ama biliyorsunuz daha öncede anlatmıştım, 4 gün sonra haftasonuna geliyor doğum ve benim hastanem haftasonu gelen gebeleri başka hastaneye sevk etmek zorunda kalıyor, senağlama bu yüzden de eğer bu arada sancılanırsam diye doktorumda bana böyle bir alternatif sundu, açıkçası; bana da bu yol mantıklı geldi, bir düşünsenize bunca zaman bir hastaneye, bir doktora gidiyorsunuz o hastanenin hemsirelerini ve ebelerini tanıyorsunuz ve birden mecburiyetten hiç bilmediğiniz bir yere sevk oluyorsunuz, bunu sanırım hiçbiriniz istemezdiniz benimde psikolojim bu durumu kaldırmaz zaten, oyüzden günümden önce suni sancı alacağım hayatım yoksa şükürler olsun suyum falan iyiymiş ama anlattığım durum karşısında suni sancıyı çekmek daha uygun bir yol geldi.......:sm_confused:[/QUOTE]

Anladım canım.. hayırlısı olsun ınsallah..
ama benım kafama takılan da sunı sancı ıle zamanı gelmedıgı ıcın acılman olmaz sa yok yere sezeryan mı olacaksın yanı.. :1no2:
sırf o hastanede dogum yapmak ıcın.. ınsanın alıstıgı doktor tabı cok onemlı ama yınede bır doktora normalı degısmem heralde ben sansım varsa..
bılemıyorum ınsallah sunı sancı ıle acılman olur basarılı bır sekılde yaparsın dogumunu canım.. :teselli:
 


canım arkadaşım ya,seni çok iyi anlıyorum,bende 16 gün önce doğum yaptım,:))benimde kayınvaldemler,görümcem ve çocukları bendeydi....insan sakinlik istiyor tabiii..benim bir şikayetim yoktu ama,insanın kendi annesi gibi olmuyor..şimdi gitti herkes annemle kaldık,sakiniz...bu arada arkadaşım,bebeğinin uyumasına aldırma sık sık emzir.emzirdikçe gelir sütün merak etme...benim oğlumda uyuyor ama ben en fazla 2 saat izin veriyorum uyumasına oda fazla emzirdiğsem uyumadan önce ve alıp emziriyorum devamlı.allah yardımcın olsun canım...allah analı babalı büyütsün inşallah....:Saruboceq:
 
nunuu canım Allah yardımcın olsun bebişini bağışlasın..
kalabalık basında zor oluyordur ozellıkle kendı annenı ısterken rmez mı canım..kayınvalıdenle kalman..
esınle konussan sana anlayıs gostermezmı kayınvalıdenı bır kac gun sonra gonderırı kendı annenı cagırırırsınız canım.. :teselli:
 
Slm.hepinize kızlar..
Mervecim canım arkadaşım bu yazıyı göremiyorsun belkide ama tüm dualarım seninle Allah ım yardımcın olsun bebeğin ve senin hakkında hayırlısını dilerim,inşallah herşey gönlünce olur ve normal doğum yaparsın ve umuyorum güzel haberlerle gelirsin,bizde seni çok seviyoruz yavruna hayırlısıyla kavuşmanı dilerim...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…