2008 eylülünde meleklerini kollarina alacak annişler

Mervecim hatırlarsan seda sezeryanı ne kadar çok savunuyodu,gül zaten istemiyodu hep normal istiyodu ama mecburiyetten olmuş,banada etrafımdakiler inşallah normal olursun diyolar çünkü normal doğumda doğum esnasında ağrı çeiyosun belki çok ağrı oluyo ama sonrasında rahatsın,sezeryanda sonrası ağrılı sanırım,benim ablam bile 2 sezeryan olmasına rağmen imkanın varsa mutlaka normal doğur dedi,inşallah mervecim çok istiyorum normal olsun valla çekerim sancıyı yeterki bebeğim sağlıklı doğsun
 
tabii canım artık tek odaklanmamız gereken şey bebişlerimize sağlıkla kavuşmak .. yolu nasıl olursa olsun bi şekilde doğacaklar mecbur..ama son günlerde insan bunları düşünmeden edemiyormuş..Allahım kalbimize ferahlık versin korkulardan endişelerden uzak tutsun..
normalde ağrı sızı o anlık sonrasında adet sancısı gibi hafif ağrılar hissediliyormuş..sezeryanda doğumu hissetmiyosun ağrı sızı yok ama sonrası ağrılı..bebişimiz tam bize en muhtaç anındayken o ağrıları çekiyo olmak da en kötü yanı belki..ama hakkımızda hayırlısı bakalım biz ne desek boş..inşAllah gönlümüzdeki gibi normal yapabiliriz doğumlarımızı..
 

İnşallah canım valla bende düşünüyorum bi şekilde olucak ama nasıl..Normal diye girip sezeryanda olabilirim şuan hiçbişey bilmiyorum bebeğim için hangisi iyiyse o olsun diyorum,gönlümden geçen normal ama ya mecbur kalırsak..Ben özellikle,buralarda kimsem yok,eşim desen ha varlığı ha yokluğu yani yardım konusunda o yüzden dua ediyorum kimselere muhtaç olmayayım diye bebğime yalnız bakmak zorundayım ve o yüzden de çabuk toparlanabilmeliyim umuyorum hayırlısı neyse o olur,gönlümüzden geçen olur ama artık çok bunaldım mervecim sürekli stres zaman geçtikçe dahada artıyo sanki inşallah bende haftaya filan doğururum Allah ım hayırlısıyla kavuştursun evlatlarımıza
 

evet canım biz istediğimiz gibi normal olsun diye yola koyulucaz ama baktık ki terslik oluyo mecbur görülürse de sezeryana giricez..hepsi de Allahtan zaten..demek öyle olması gerekiyormuş diyeceğim o zaman da..ben şansımı denedim ama olmadı diyeceğim..
tabii canım zaten sezeryan sonrası yalnız olmak kötü.. her işe o ameliyatlı halimizle nasıl koşalım? eşler desen bizden bekler herşeyi....sağlıklı zamanımızda olduğu gibi.. :1closedeyes:
ama annen kalacak ya yanında canım, sezeryan olmak zorunda kalırsan da, anneciğin gidene kadar çoktaan ayaklanmış olursun..sezeryan sonrası da bünye meselesi sanırım..kimisi hemen toparlandım diyo...bazısı daha sancılı geçiriyo..
ama benim içimden sen kolayca normal doğum yapacaksın gibime geliyo canım..her zaman duacınım..Rabbim o güzel gönlünden nasıl geçiyosa onu nasip etsin sana Şeniz
bak daha bebişleri biraz büyütünce görüşücez Allah izin verirse.. :asigim: hihoyyyt hihoyyyt
 

Canım benim ya o senin güzelliğin,seni iyiki tanıdım bak burası olmasaydı nasıl tanışıcaktık senle senin gibi tatlı bi dostum oldu benimde,inşallah bebişleri kucağımıza aldığımızda inanıyorum günün birinde görüşücez mutlaka,bu arada sende normal yapıcaksın şimdiden kötü düşünme,mecbur kalırsak sezeryan oluruz napalım dünyanın sonu değil ya aslnlar gibi doğumumuzu yapar çıkarız,kaderimizde o varsa öyle olur herşeye bebişlerimiz için katlanmıyormuyuz zaten varsın öyle olsun..Bünyeylede alakalı haklısın kimisi hemen toparlanıyo ama inşallah biz başından beri hep normal istedik ya öylede olacağını umuyorum canım,kız biz şimdi doğumu konuştuk ya yine rüyamıza girecek valla bütün gece yine doğurmayalımkaydirigubbakcemile3
Mervecim benim biraz uykum geldi bitanem yatayım belki uyurum,umarım rüyamızda bebklerimizi görürüz,önce sen kurtul cumartesi Allah ın izniyle sonrada ben inşallah,bende senin duacınım,Allah ım kolayca doğurmayı nasip etsin sana,bana ve buradaki bütün kader arkadaşlarımıza,iyi geceler,tatlı rüyalar dilerim:1hug:
 
sagol canım benim..aynı şeyler benim için de geçerli..senin gibi bi arkadaşım oldu daha ne isterim ki..
hepimiz için azıcık zaman kaldı kavuşacağız inşAllah hayırlısıyla..
evet bu gece yine kendimizi doğum yaparken görürüz kesin :)
sağol tatlım sana da iyi geceler, tatlı rüyalar...yarın görüşmek dileğiyle.... :)
 
minikanniş dream81 destekleriniz için teşekkür ederim saolun kızlar iyiki varsınız bakalım hayırlısı olsun
 
günaydın mubarek ayın güzel anneleri...geceler herzamankınden daha uykusuz seyretmeye başladı...kalsıyum takvıyeme rağmen koca bedenımle dizlerimin ustune çökuverecem deve gıbı...buarada seda ağrı eşiğinin düşüklüğündende bahsetmişti...elbette ağrısız sezeryan olmaz...zahmetsiz hiçbir vakit rahmet yok...valla ben pazartesıyı iple çekerim sanıyodum aama yaklaştıkçabende bir tavşan psikolojisi başladıkii amannınn..abimin eşinin yaptıgı gıbı yapcam sanırım,normal sancısı tuttu dogurmak uzre hastaneye yattı iğneden aşırı korkuyo iğne yapıcaklarını anlayınca eşyalarını almış abim koridorda yakalamış bu gidiyoo abim nereye diyo tabı kızcağız yaşıda küçüktü ozaman ben eve gıdıyorum dogurmıcam deyıverıyo :)bende benzeri bişi etmezsemiyidir..ya ben neblim panikim ama bi yandanda kurbanlık koyun modundayım bıyandanda mutluyum bıyandanda şaşkın ve endişeliyim...ona bakarsanız gecendede bı anne yazmış normal doguran, hamıle bırını görünce tuylerım dıken dıken oluyo falan filan...bu mümayiş hiç bitmez :)
 
Merhaba Patik,
Benim de son iki haftam. Duygularını çok iyi anlıyorum çünkü benim de aklımdan hiç çıkmıyor doğum meselesi. Kendime telkinde bulunmaya çalışıyorum. En fazla yarım saat kırkbeş dakika sürecek. Sonra bebeğinin heyecanı inşallah unutturacak herşeyi.
Ben motive olmak için ameliyathaneyi de hastaların yattığı servisi de gezdim. İlk görüşte şok olmayayım diye. Konuştuğum pek çok yeni anne çok olumlu şeyler söyledi. Yapabileceğimiz en güzel şey dua etmek ve "bu da geçecek az kaldı" demek. İnşallah güzel haberlerini alırız canım.Sana ve tüm hamişlere sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum.
 
Günaydın güzel Anne adayları ve Anneler... :1rolleyes:
normal doğumla ılgılı konusmalarınız geçmiş baya..
Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah.. bende normal doğumu o kadar çok istiyorum ki,
tersiyle sonuclanması doğumla ilgili beni tedirgin eden tek şey..

Havaların bıraz olsun serinlemesi artık uykularımı keyifli hale getirdi.. :1rolleyes:
geceleri sık sık uyanmıyorum terlemıyorum cok rahat uyuyorum kac gundur cok sukur..
belki de yaklasan uykusuz gunler ıcın bır sekılde enerji topluyoruz kimbilir..
Allahım mis kokulu meleklerimizi kucağımıza alıcağımız günleri görmeyi nasip etsin diğer arkadaslarımıza nasip ettiği gibi.. :Saruboceq:
Anne olmak duygusu hayatta en çok merak ettiğim ve tatmak istediğim duyguların en basta geleni..
Allah hepimize hayırlı evlatlar versin, onlardan yüzümü güldürsün, güzel günlerini göstersin inşallah.. :Saruboceq:
Cuma günümüz Mübarek Olsun.. :1rolleyes:
 
Günaydınlar tünaydınlarrr

Hepimize güzel bir gün olsun inşallahhh a.s.
Güzel doğum haberleri alalım inşallahh....... a.s.

Benim şafak 3
Pazartesi sabahı 8 de inşallah oğluşuma kavuşacağım...
:Saruboceq:
 
Tünaydın hilarya, :1rolleyes:
amiinn inşallahh, senin şafak bitti bitecek Allah kolay doğumlar versın.. benimki de 8.... :tomato:
acaba 8 de mi bitecek, daha erken mı, yoksa geç miiiii .... :uhm: :çok üzgünüm:
 
kızlar nerdesınız yaaa.... :uhm:
sankı dogurmayan ıkı uc kısı kaldık gıbıı.... :sm_confused:
hakıkaten kac kısı kaldıkk... fisfisfis ay ıyıce kendımı yalnız hıssetmeye basladım.. :çok üzgünüm:
benım gıbı doğurmayanlar nerdeee..... senağlama :çok üzgünüm:
 
saol betül cüm...

Kısmet bakalım şafak 3 derken 1 de olabilir 2 de olabilir.. hiç belli olmaz bu iş...,

Bence doğurmayanlar da son işlerle meşguller o yüzden pek nete giremiyorlardır...

Bizde difrizi hazırlıyoruz..pratik aperatif yiyecek bişiler hazırlayıp koyuyoruz ki bebek gelince yemek derdimiz olmasın..


Sen nasılsın???
 
a.s.hepinize selamlar arkadaşlar size şuanda yazarken bile ellerim titriyo bugün benim heycanlı şaşırtıcı korkulu günüm geldiii kalbim güm güm.....
veeee ben bugün saat 16 00da doğuma yatıyorummm
bahsetmiştim sizlere suyum az die ve az önce dr. geldik. sabah 8 de gitmştm yatırcaktı ama yer yoktu akşama doğru boşalcak 4 de gel dedi.. beni bir heycan bir korku sardı tarifi imkansız ben daha günüm var derken yatacağımı öğrenmek çok değişik bi duygu... bu zamana kadar hastanede hiç kalmadımm..allahım yardım et die sabahttan beri ayet el kürsiyi okuyorm en büyük korkumda şu sancıyı vercek olmaları....kafamçokkarıştı ya doğuramazsam die aklımda bin tane tilki dolaşıo ne acayip bi duygu yarabbim:1ninca: korku.endişe.bebeğime kavuşma heycanı hepsi var...dokunsalar ağlıcammmsenağlama tüm eşimi dostumu arayıp dua :Saruboceq:etmelerini istedim ve şimdide nete girip sizlerinde duasını almadan gidemedim inş..sağ salim çıkıp döner anlatırımmm nolur hayı dualarınızı esirgemeyin ben çok korkuyormm hepinizede benide mevlam tez zamanda kurtarsın :ecrin_bebek:
sevgilerrra.s.
 

Allah sağlıkla az ağrıyla kucağına almanı nasip etsin inşallahh
Dularımız seninle...... Allah kolay doğum nasip eder de inşallahh bebeğini hemencecik kucağına alırsın... :Saruboceq:
 

Slm.hamiş arkadaşlarım hepinize güzel bi gün olsun...
Karçiçek canım Allah yardımcın olsun inşallah yavruna sağ alim kavuştursun Rabbim şu mübarek günde,mutlaka çok heyecanlısındır ama bebeğini kucağına aldığında bütün sıkıntıların geçecek,sen bolbol dua et,inşallah hepimize kolay doğumlar nasip etsin Allah ım,sakın korkma yavruna kavuşacağını hayalet sadece ve sakin ol,hayırlı doğumlar dilerim umarım en kısa sürede güzel haberlerle aramıza gelirsinhihoyyyt
 
kızlar herkese gunaydınlar..hayırlı cumalar olsuna.s.,
umarım herkes ıyıdır...ben gece yıne uyumadım oglum hep uyanıktı kocaman actı gozlerını
neysekı sabaha karsı daldık ıkımızde...
kızlar dogumlardan ve endıselerden bahsetmıssınız..tabıkı haklısınız ama sıze sadece tek bır cumleyle ozetlıycem benı anlıyacagınızı umarım..
bu duyguyu yasamak ıcın suan aynı yerden tekrar kesçez senı deseler bır kez daha o masaya yatcaksın deseler bır dakıka bıle dusunmem arkadaslar...hepınıze pozıtıf olmayı onerıyorum kımsenın burda moralınızı bozmasına asla ızın vermeyın.herseyın yolunda gıdecegını ve melegınızı kucagınıza alınca herseyın unutulcagını dusunun yeter...
tabıkı bazı sıkıntılar yasanıyor hersey dort dortluk dersem yalan soylemıs olurum.uykusuz geceler,yorgunluk,agrılar tabıkı oluyor ama hıc bırı umurunuzda bıle olmuyor...
hepınızı cok sevıyorum arkadaslar...sevgıler...a.s.
 

Tünaydın cansu seninde az kalmış 3 gün dediğin neki bı çırpıda geçerde inşallah yavruna sende sağlıklı şekilde kavuşursun,Allah ım hepimizin yardımcısı olsun şu mübarek günlerde,nolur doğuma girdiğinde bizlerede dua et,bu gidişle betülle ben kalıcam sanırım,umarım bende haftaya doğururum da daha fazla bekletmez bizim kuzu,sana şimdiden hayırlı doğumlar dilerim canım:ecrin_bebek:
 

Canım benim heyecanını cok ıyı anlıyorum, sankı ben doğuma gıdıyormusum gıbı hıssettım bı an.. hihoyyyt
sende anne oluyorsun bugun cok sanslısın, bır an once bebegıne kavusuyorsun.. a.s
sancı verecekler demıssın once normalı mı deneyecekler ?.. olmaz sa mı sezeryana alıcaklar?.. fisfisfis
Allah yardımcın olsun canım agrısız sızısız kolayca yap inşallah.. :Saruboceq:
bak sela okunuyor mübarek cuma saati dua et canım hem bıze hem kendıne..
bende dua edeceğim.. meleğine kavusmana cok az kaldı... :1rolleyes:
bol bol okşa karnını bırde doğuma gıtmeden once son kez resım cekın unutma.. a.s
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…