- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 43
Mervecim hatırlarsan seda sezeryanı ne kadar çok savunuyodu,gül zaten istemiyodu hep normal istiyodu ama mecburiyetten olmuş,banada etrafımdakiler inşallah normal olursun diyolar çünkü normal doğumda doğum esnasında ağrı çeiyosun belki çok ağrı oluyo ama sonrasında rahatsın,sezeryanda sonrası ağrılı sanırım,benim ablam bile 2 sezeryan olmasına rağmen imkanın varsa mutlaka normal doğur dedi,inşallah mervecim çok istiyorum normal olsun valla çekerim sancıyı yeterki bebeğim sağlıklı doğsunben de yeni geldim canım..
doğum hikayelerine bakıyorum da..
seda da sezeryan isteyen iki kere düşünsün demiş..
gül de aynı şeyi demişti..
off her iki doğumun da ağrısı sızısı var mecbur ama sanki sezeryan sonrası daha sancılı mı oluyo ne ?
amann düşünmek istemiyorum bunları ama..elimde değil..inşAllah en sorunsuz şekilde olsun doğumlarımız Allahın izniyle..
tabii canım artık tek odaklanmamız gereken şey bebişlerimize sağlıkla kavuşmak .. yolu nasıl olursa olsun bi şekilde doğacaklar mecbur..ama son günlerde insan bunları düşünmeden edemiyormuş..Allahım kalbimize ferahlık versin korkulardan endişelerden uzak tutsun..
normalde ağrı sızı o anlık sonrasında adet sancısı gibi hafif ağrılar hissediliyormuş..sezeryanda doğumu hissetmiyosun ağrı sızı yok ama sonrası ağrılı..bebişimiz tam bize en muhtaç anındayken o ağrıları çekiyo olmak da en kötü yanı belki..ama hakkımızda hayırlısı bakalım biz ne desek boş..inşAllah gönlümüzdeki gibi normal yapabiliriz doğumlarımızı..
İnşallah canım valla bende düşünüyorum bi şekilde olucak ama nasıl..Normal diye girip sezeryanda olabilirim şuan hiçbişey bilmiyorum bebeğim için hangisi iyiyse o olsun diyorum,gönlümden geçen normal ama ya mecbur kalırsak..Ben özellikle,buralarda kimsem yok,eşim desen ha varlığı ha yokluğu yani yardım konusunda o yüzden dua ediyorum kimselere muhtaç olmayayım diye bebğime yalnız bakmak zorundayım ve o yüzden de çabuk toparlanabilmeliyim umuyorum hayırlısı neyse o olur,gönlümüzden geçen olur ama artık çok bunaldım mervecim sürekli stres zaman geçtikçe dahada artıyo sanki inşallah bende haftaya filan doğururum Allah ım hayırlısıyla kavuştursun evlatlarımıza
evet canım biz istediğimiz gibi normal olsun diye yola koyulucaz ama baktık ki terslik oluyo mecbur görülürse de sezeryana giricez..hepsi de Allahtan zaten..demek öyle olması gerekiyormuş diyeceğim o zaman da..ben şansımı denedim ama olmadı diyeceğim..
tabii canım zaten sezeryan sonrası yalnız olmak kötü.. her işe o ameliyatlı halimizle nasıl koşalım? eşler desen bizden bekler herşeyi....sağlıklı zamanımızda olduğu gibi.. :1closedeyes:
ama annen kalacak ya yanında canım, sezeryan olmak zorunda kalırsan da, anneciğin gidene kadar çoktaan ayaklanmış olursun..sezeryan sonrası da bünye meselesi sanırım..kimisi hemen toparlandım diyo...bazısı daha sancılı geçiriyo..
ama benim içimden sen kolayca normal doğum yapacaksın gibime geliyo canım..her zaman duacınım..Rabbim o güzel gönlünden nasıl geçiyosa onu nasip etsin sana Şeniz
bak daha bebişleri biraz büyütünce görüşücez Allah izin verirse.. :asigim: hihoyyyt hihoyyyt
a.s.hepinize selamlar arkadaşlar size şuanda yazarken bile ellerim titriyo bugün benim heycanlı şaşırtıcı korkulu günüm geldiii kalbim güm güm.....
veeee ben bugün saat 16 00da doğuma yatıyorummm
bahsetmiştim sizlere suyum az die ve az önce dr. geldik. sabah 8 de gitmştm yatırcaktı ama yer yoktu akşama doğru boşalcak 4 de gel dedi.. beni bir heycan bir korku sardı tarifi imkansız ben daha günüm var derken yatacağımı öğrenmek çok değişik bi duygu... bu zamana kadar hastanede hiç kalmadımm..allahım yardım et die sabahttan beri ayet el kürsiyi okuyorm en büyük korkumda şu sancıyı vercek olmaları....kafamçokkarıştı ya doğuramazsam die aklımda bin tane tilki dolaşıo ne acayip bi duygu yarabbim:1ninca: korku.endişe.bebeğime kavuşma heycanı hepsi var...dokunsalar ağlıcammmsenağlama tüm eşimi dostumu arayıp dua :Saruboceq:etmelerini istedim ve şimdide nete girip sizlerinde duasını almadan gidemedim inş..sağ salim çıkıp döner anlatırımmm nolur hayı dualarınızı esirgemeyin ben çok korkuyormm hepinizede benide mevlam tez zamanda kurtarsın:ecrin_bebek:
sevgilerrra.s.
a.s.hepinize selamlar arkadaşlar size şuanda yazarken bile ellerim titriyo bugün benim heycanlı şaşırtıcı korkulu günüm geldiii kalbim güm güm.....
bahsetmiştim sizlere suyum az die ve az önce dr. geldik. sabah 8 de gitmştm yatırcaktı ama yer yoktu akşama doğru boşalcak 4 de gel dedi.. beni bir heycan bir korku sardı tarifi imkansız ben daha günüm var derken yatacağımı öğrenmek çok değişik bi duygu... bu zamana kadar hastanede hiç kalmadımm..allahım yardım et die sabahttan beri ayet el kürsiyi okuyorm en büyük korkumda şu sancıyı vercek olmaları....kafamçokkarıştı ya doğuramazsam die aklımda bin tane tilki dolaşıo ne acayip bi duygu yarabbim:1ninca: korku.endişe.bebeğime kavuşma heycanı hepsi var...dokunsalar ağlıcammmsenağlama tüm eşimi dostumu arayıp dua :Saruboceq:etmelerini istedim ve şimdide nete girip sizlerinde duasını almadan gidemedim inş..sağ salim çıkıp döner anlatırımmm nolur hayı dualarınızı esirgemeyin ben çok korkuyormm hepinizede benide mevlam tez zamanda kurtarsın:ecrin_bebek:
sevgilerrra.s.
Günaydınlar tünaydınlarrr
Hepimize güzel bir gün olsun inşallahhh a.s.
Güzel doğum haberleri alalım inşallahh....... a.s.
Benim şafak 3
Pazartesi sabahı 8 de inşallah oğluşuma kavuşacağım...
:Saruboceq:
bahsetmiştim sizlere suyum az die ve az önce dr. geldik. sabah 8 de gitmştm yatırcaktı ama yer yoktu akşama doğru boşalcak 4 de gel dedi.. beni bir heycan bir korku sardı tarifi imkansız ben daha günüm var derken yatacağımı öğrenmek çok değişik bi duygu... bu zamana kadar hastanede hiç kalmadımm..allahım yardım et die sabahttan beri ayet el kürsiyi okuyorm en büyük korkumda şu sancıyı vercek olmaları....kafamçokkarıştı ya doğuramazsam die aklımda bin tane tilki dolaşıo ne acayip bi duygu yarabbim:1ninca: korku.endişe.bebeğime kavuşma heycanı hepsi var...dokunsalar ağlıcammmsenağlama tüm eşimi dostumu arayıp dua etmelerini istedim ve şimdide nete girip sizlerinde duasını almadan gidemedim inş..sağ salim çıkıp döner anlatırımmm nolur hayı dualarınızı esirgemeyin ben çok korkuyormm hepinizede benide mevlam tez zamanda kurtarsın
sevgilerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?