- 24 Ocak 2008
- 1.490
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabaaaa Kızlarrrr
kimler var??????
Ben pazartesi sezeryan günümü bekliyorum.... şimdilik bir ağrı sızı bir belirti bişi yok....
kaydirigubbakcemile2
yaok canım ya karnım aynı.zaten eskiden beri hafif aşağıdaydı.bu son günler bir değişiklik yok.ben de ona bakıyorum.aşağıya inmemeiş.sanki yukarı çıktı)) midem de çok baskı var.büyüdü mü ne? midem çok şiş ya..patlayacak sanki.
cnm sen kac haftalıksın ??patik .!.:pazartesi sezeryanları üç oldu..bende bekliyorum sancım da var...yatıyorum.
selam kızlar..
canan maşaAllah bebişine annesi..zaten ultrason hata payı + / - 500 gr .. senin bebiş de doğana kadar daha tombiş olur inşAllah..en önemlisi sağlıklı olmaları zaten.. :)
umut ne güzel yamışsın son cümleni..bayıldım..gerçekten çok doğru o kadarcık şanslı bir ömür hepimizin olsun inşAllah..bebişlerimizle birlikte...
CNM ALLAH KAVUSTURSUN ALLAH SENINDE YARDIMCIN OLSUN
NIYE BEBEGININ DOGDUGU ANI GOREMIYORSUNkafamçokkarıştı:uhm:
:ecrin_bebek:doğum yapacaklar hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla alıp gelin bebeklerinizi
biz sitenin demirbaşı olarak beklices yalım benim bebişim ne zaman olcak yaaaafisfisfis:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Merhaba kızlar ben be nazlım evdeyiz az evvel doğum hikayemi yazdım...Darısı sizlerin başına...Çok uykusuzum tam 5 gündür uyumadım...emziremiyorum göğüslerim acıyor, bebeğim tam bir melek...bu arada doğuran var mı başka???
Merhaba kızlar ben be nazlım evdeyiz az evvel doğum hikayemi yazdım...Darısı sizlerin başına...Çok uykusuzum tam 5 gündür uyumadım...emziremiyorum göğüslerim acıyor, bebeğim tam bir melek...bu arada doğuran var mı başka???
sendede tam denzili şivesi var yahuuuu benim annem babamda denizli tavastan ama ben nazillide büyümüşümmm. Sen aslen nerelisin canim
Seda hoşgeldin..bebişin nasıl bizim için de öp bebişini..geçmiş olsun ağrın kalmamıştır inşAllah..
gülşahcım sitenin malum yavaşlığı yüzünden ancak girebildim...heyecanlıyım canım cumartesi neler olacak acaba çook merak ediyorum bi an evvel atlatsam o günü sağ salim bebişimi kucaklayabilsem..Allahım hepimizin yardımcısı olsun , o yolda uzun süre hiçbirimizi bekletmesin.. inşAllah bizler de güzel hikayelerimizi paylaşacağız buradan Allahın izniyle..
ben dönmeden özellikle anneciğin de gelmeden doğmaya kalkmasın senin minik kuş :)
canım hepimiz için hayırlısı olsun hakkımızda....