- 28 Haziran 2008
- 1.280
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bana son adet tarıhını ve tahmını doğum tarıhını soylersen sana çizelgeni oluşturabilirim.. yerimseniben
resim koymak için ise,
sitesine giriyorsun.. ;
1- Gözat' a tıklayıp bilgisayarından koymak istediğin resmi seçiyorsun.
2- resmi seçtikten sonra Host it' butonuna tıklıyorsun..
3- gelen sayfada resmin küçük halini önizleme şeklinde gösterecek..
4- o önizleme nin altında yer alan ilk sıradakı link i kopyalıyorsun.
5- kopyaladığın linki burada mesaj bölümüne yapıştır diyip yolluyorsun.
6- eğer resim burada cok buyuk cıkarsa işlemin en başına dönüp resimi bilgisayardan seçtikten sonra,
gözat butonunun altında resize image yazan yeri işaretleyip resmin olması gereken boyutunu ayarlıyorsun..
(320x240 - 640x480 gibi) sonra host it diyorsun..
ama ilk denemende resim burada buyuk cıkmazsa 6. maddeden sonrasını yapmana gerek yok.. :1rolleyes:
tamam canım.. yerimseniben
çok teşekkür ederim valla allah kolay doğumlar nasip etsin ben biraz denedim ama olmuştur işallah olmamışsa sen yaparsın 22 aralık son adet tarihim 25 eylül muhtemel doğum tarihim işallah olmuşturda öbürünü de yapmaya çalışayım bakalım sana kızımın eşyalarını gösteririmcanım bana son adet tarıhını ve tahmını doğum tarıhını soylersen sana çizelgeni oluşturabilirim.. yerimseniben
resim koymak için ise,
sitesine giriyorsun.. ;
1- Gözat' a tıklayıp bilgisayarından koymak istediğin resmi seçiyorsun.
2- resmi seçtikten sonra Host it' butonuna tıklıyorsun..
3- gelen sayfada resmin küçük halini önizleme şeklinde gösterecek..
4- o önizleme nin altında yer alan ilk sıradakı link i kopyalıyorsun.
5- kopyaladığın linki burada mesaj bölümüne yapıştır diyip yolluyorsun.
6- eğer resim burada cok buyuk cıkarsa işlemin en başına dönüp resimi bilgisayardan seçtikten sonra,
gözat butonunun altında resize image yazan yeri işaretleyip resmin olması gereken boyutunu ayarlıyorsun..
(320x240 - 640x480 gibi) sonra host it diyorsun..
ama ilk denemende resim burada buyuk cıkmazsa 6. maddeden sonrasını yapmana gerek yok.. :1rolleyes:
tamam canım.. yerimseniben
teşekkürler betülcüm allah razı olsun ben biraz denedim ama olmuşmu bilmiyorum çizelğeyi yinede vereyim belki olmamıştır bakarız yine son adet tarihim 22 aralık 2007 doğum yapacagım muhtemel tarih 25 eylül canım çok sağol
olmuş canım tebrıkler :)...
hanimiş kızımızın eşyaları..
canım bende tam tersine ikincilerin daha kolay oldugunu duyuyorum..
zaten mantık olarakta oyle olması gerekmez mı... kolaylık Allahtan bosver sen baskalarının dediğini..
Allahım kolaylıgını göstersın ınsallahh.
bu arada ılk dogumunu nasıl yaptın bıraz anlatabılır mısın ?...
ilk doğumumu kız 17de daha kendim bebekken yaptım o zaman bilmiyon tabi doğum nasıl perşembe gecesi banyo yaptım daha var tabi günüme 21 var enson douma drum oğluma 14 eylül vermişti ben 23 agustosta doğurdum karnımda adet sancısı gibi sancı tam dalıcam bi bakıyorum yine ağrı gece ağrıyla dolaştım evde bi baktım lekemde geldi zaten demişlerdi leke görürsen doğurursun diye bende hemen eşimi kaldırdım doğuruyorum diye oda bilmediği için daha var senin gününe dedi neyse sabah dr ğidicez benim sancım çoğalınca eşim halen günüme var diye almadı bebeğin eşyalarını dr ra gidince dr bi bağırdı 8 cm açılmış çabuk dogumhaneye diye zaten selayla ezan arasında bitti olay suyuyla gelince kolay oldu işallah hepimizinki öyle kolay olur eşim tabi o anda bebeğin eşyalarını almaya gitmiş o yüzden kapıda bekliyemedi şimdi daha heycanlı biliyomusun en ufak ağrımda oda yatmıyo valla bu ğünleri degerlendirmek lazım
selam kızlar..yavv siteye girilmiyoo siz nasıl muhabbet ediyosunuz sadece ben mi giremiyorum...
saliha da gitti doğuma sıra bana geldi yarın gideceğim..içimde korku endişe falan vardı bu son gün hepsi yok olup gitti nedense..bir an evvel yarın sabah olsun istiyorum..
mdm çok çok kolay olmuş doğumun canım ne güzel..çok erken yaşta anne olmuşsun Rabbim de kolaylığını vermiş..darısı bizim başımıza inşAllah..
Rabbim hepimiz için en hayırlsıınıı nasip etsin...