DUYGU CANIM ONU ASLINDA İLK BEN MERAK ETMİŞTİM DOĞRUSU AMA YİNEDE MAKYAJINI YAPMIŞ BANTINI TAKMIŞSIN BOŞVER ZATEN FÖNÜ MÖNÜ ÖNEMLİ OLAN BEBEĞİNE KAVUŞMAN,EN GÜZEL ŞEY BU :ecrin_bebek:
Tünaydın cansu seninde az kalmış 3 gün dediğin neki bı çırpıda geçerde inşallah yavruna sende sağlıklı şekilde kavuşursun,Allah ım hepimizin yardımcısı olsun şu mübarek günlerde,nolur doğuma girdiğinde bizlerede dua et,bu gidişle betülle ben kalıcam sanırım,umarım bende haftaya doğururum da daha fazla bekletmez bizim kuzu,sana şimdiden hayırlı doğumlar dilerim canım:ecrin_bebek:
Canım benim heyecanını cok ıyı anlıyorum, sankı ben doğuma gıdıyormusum gıbı hıssettım bı an.. hihoyyyt
sende anne oluyorsun bugun cok sanslısın, bır an once bebegıne kavusuyorsun.. a.s
sancı verecekler demıssın once normalı mı deneyecekler ?.. olmaz sa mı sezeryana alıcaklar?.. fisfisfis
Allah yardımcın olsun canım agrısız sızısız kolayca yap inşallah.. :Saruboceq:
bak sela okunuyor mübarek cuma saati dua et canım hem bıze hem kendıne..
bende dua edeceğim.. meleğine kavusmana cok az kaldı... :1rolleyes:
bol bol okşa karnını bırde doğuma gıtmeden once son kez resım cekın unutma.. a.s
çok teşekkür ederim hayatımm :1hug:ewet okdar heycanlıyım ki dediğim gibi cümlererime sığmaz tarifiii
bebeğimi alcağım içinde çok muluyumm bu güzel heycanı rabbim
herkese yaşatsınn dilerimm okadar dua ediym hayatımda hiç bukadar çok
etmemişimdir belkii abbim kimseyi yarı yolda koymasın... şifa versin hepimize bi avazda
kurtarsın... cümlemizi...
ewet betülcm ben normal doğumu istemiştim dr. sancı verip başlatırız dedi
yavaş yavaş veririz sancını acelemiz yok dedi inş.. gece veya sabaha karşı olur dedi..
bebeğime kavuşmama onu kollarıma almama saatler kaldı...
inanamıyrmm hala ben anne oluyrm... ve yarın yada gece bebeğimi emzirio:ecrin_bebek: olcam bunu düşünmek bile yetio bana... rabbim bu heycan bile güzel şükrediorm sana...:Saruboceq:
sen sabrımzı arttır...bitanem resim olayını aklıma iyiki getirdin unutmştm vallahi heycandan teşkürr arkadaşııım
rica ederım canım, duaların ıcınde ben tesekkur ederım..
Allah kolay bır sekılde bebişini kollarına almanı nasip etsın ınsallah..
bende artık cok sabırsızlanıyorum, oğlumu özledim.. koklamak istiyorum..
bu heyecanın darısı en yakın zamanda bızımde basımıza ınsallahh :))...
guzel haberlerle ve saglıkla bebişinle dön inşallah..
Canım benim bugün dularımız seninle olacak.Bak ne güzel mübarek ayın mübarek cuma gününde yatıyorsun hasteneye.Bende haftaya cumaya kadar doğuramassam aynı durumda olucam.Ne kadar rahat olursan o kadar kolay olur diyorlar.Sende rahat olmaya çalış ne olur.Herkez gibi sende atlatacaksın.Yarın olduğunda dünyanın en mutlu kadını olacaksın.
40+3 HAYDİ OĞLUŞUM GEL ARTIK
inşallah salihacım inşallaahh....
bu arada benım sat a göre 21 ı doğum tarıhım..
ayın 21 ı de kadir gecesine gelıyormu.. acaba o zaman mı gelıcek oğlum bakalım..
emel senın 3 gun mu oldu dolalı...
hiç işaret yok mu canım, sancın fılan olmuyor mu ?
bitanem kadir gecesi 26 eylül cuma günü senin bıdıkta durp durupda ogün gelirse şaşmam
yanii.... mübarek günümü bekliooo kaydirigubbakcemile3ne hayırlısıyla gelsinde gün mü önemli değil güya benim sat ma göre bayramın 1. günüydü ama benim minik kuş sabırsız çıktı malesef:uhm: aman olsun oda bunalmştr orda gelsin artıkın bi bağrıma basıp buram buram koklıyım onun cennet kokulu tenini...:ecrin_bebek:
benim yavaş yavaş son hazılıklaımı kontrol etmem iyi olcakkk....
seni miss bebişini öptüm cnm:
bu kararsızlık of offf aslında eşiminde içine sinmedi tek benim gönlüm var diye o babasının adını istiyor içinden recep olcak ben bi karar veremessem
recep kaşıkcı
emirhan kaşıkcı
yağız kaşıkcı
betülcüm hani benim kızdı ama yanlışlıkla çizelğenin rengi mavi olmuştu bende onu sildim ama yine ypamıyorum bidaha anlatırmısın sana zahmet bide hani resim koymak istemiştim o omadı onu bidaha anlat ne olursun doğurursam minelin resmini koymak istiyorum bana yardımcı olurmusun beceremedim yine yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?