gözünaydın duygucum şuan emin ol hepimiz senin yerinde olmak isterdik doğumun yapmış bebişini kucağına almış uyutmuş ve yine buraya herşeyi paylaşmaya gelmiş olmayı darısı hepimizin başına inşallah
duygucum hoşgeldin :) bebişini ve seni öpüyorum :) tebrikler ne güzel kavuştun sağlıkla..darısı hepimizin başına canım..o gün kuaföre gitmişken fönünü de çektirdin mi merak ettim :)) ille de fönlü makyajlı girmek istiyordun ya :)
bir de göbişin ne durumda doğumdan sonra iniyor mu hemencik.. :))
mervecım aynı soruyu aytencım de sormus ama malesef agdam daha yapılmadıgı ıcın ve banyoya gırmem gerektıgı ıcın yaptıramadım:roflol:ama makyajımı yaptımşutarafagitti
sacımıda dogumdan sonra toplayıp bant takıp ıdare ettım.yanı anlıycagınız evdekı hesap carsıya uymadı:1no2:
Merhaba kızlar ben be nazlım evdeyiz az evvel doğum hikayemi yazdım...Darısı sizlerin başına...Çok uykusuzum tam 5 gündür uyumadım...emziremiyorum göğüslerim acıyor, bebeğim tam bir melek...bu arada doğuran var mı başka???
kızlar yardım edin yawfff oğluşuma bi isim bulamadım yawf bulamadım aslında buldum ama kimse beğenmedi bi kulp taktılar yok kro adı o o neymiş
emirhandı bulduğum isim ama of of
şimdi yağızmı koysam diyom bide
iyi geceler..nasılsınız arkadaşlarım ?
gülşah buradasın di mi ?
arzu ; emirhan kaşıkçı çok uygun bence...recep ten daha güzel yani :) ama neden kıra ismiymiş ? sen boşver öyle diyenleri gayet de güzel isim bence de..
bu kararsızlık of offf aslında eşiminde içine sinmedi tek benim gönlüm var diye o babasının adını istiyor içinden recep olcak ben bi karar veremessem
recep kaşıkcı
emirhan kaşıkcı
yağız kaşıkcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?