canım ben de biyoloji öğrretmeniyim.ben de duymadım öle birşey zaten.)))) ama öle ses geliyor.kemik sesi gibi.benim kemiklerimden gelse anlarım.sanki bebekten geliyor.akşama dr. a gidecem.son kontrolüm olacak.sorucam bakalım ne olabilirmiş.
Tabi betülcüm o sancıları hissetmemek mümkün değil sanırım çünkü daha şiddetli olur bu sancıları bile hissettiğimize göre,bu arada sen çatı muayenesi oldunmu,bana yapmadı umarım dar değildir
ayyy karıstı demekk.. kafamçokkarıştı
bır arkadas daha vardı biskotin ona sormustum heralde daha once..
avatarlarınız aynı ya ondan sasırdım sanırım.. :bbo: aney aslan sın dimekk sende ateşsin bendensın.. :smiley-cool:
evet ben yay ım.. :sm_cool: adını unutmamısım cunku hıc duymamısım sımdı anladım..
unutmayım dur saliha saliha saliha.. kaydirigubbakcemile3
selam kızlar hepinize hamilelikteki son günleriniz umarım ii geçiyodur sıkıntlardan kurtulmanıza az kaldı keyfini çıkarmaya çalışın bol bol fotogfar çekinhihoyyytbide uyuyun bebiş olunca hasret kalıcaksınız :CüvCüv:en yakın kimin doğumu kızlar bu arada sizleri hep takip ediyorum tanıyorum sizleriartık betül,mavili.dresam 81 daha sayamadıklarımda varkaydirigubbakcemile3
kıss sende benden unutkanmşsınmirmirmirmir kıss biskotin zaten doğum yaptı die biliom ben.... durr
karışmasın ben akşama avatarımı değiştircemmbenneyaptımki evet ateş gurubuyum sımsıcakk.....laelaelaelaelae
ama bebişler başak olcek sanırsam galiba....
adını unutmamışsın çünkü hiç duymamışım diosun yaaa...... ismimi hiç duymadın anlamındamı diosun yane.....kafamçokkarıştı
ya soun mu var sitede göndermio yaa
kızlar ben de canan.yay burcuyum.
saliha bu arada biz senle aynıyız.senin doğum sezaryen mi olacak? ne zamn? benim 15 eylül pazartesi şimdilik.akşam dr. kesinleştirecez.
evet canım unutkanlık en buyuk sorunum zaten.. :bbo:
ama biskotinle karıstırdım derken ona sormustum sanırım burcunu adını ondan karıstırdım
oğlak tın galıba dedım sana.. avatarlrınız aynı oldugu ıcın...
ayrıca ısmını hıc sormamısım sana saliha deyınce anladım..
anlatabıldım mı ? .. kaydirigubbakcemile3
sitede problem vardı giremedim......
sezeryan değil ama ben normal düşünüyrdm dr. suyun az dedi bu cumada kontrole gidicem tekrar azaldıysa suyum cumaya sancı vercek dr.um onlada doğuramazsan sezeryana alırız dioo
bakalım kısmet artık zaten 40. haftam dolmadan alcak mutlak senin sanırsam sezeryan dimi canancım
canan demek aynıyız :)..
kızlar bu arada aytenn doktordan gelmıs.. salıya sezeryan tarıhı almıslar.. :a015:
bebişi kılolu oldugu ıcın, catısı dar oldugu ıcın (gülşah bak konustugumuz sey), bırde trombositi dusuk oldugu ıcın bu kararı almıslar..
pazartesı aksamından yatıcakmıs hastaneye.. salı da sezeryana alacaklarmıs..
kızlar benım asagıdan sancılar hala devam..... :sm_confused:
evet canım benim sezaryen olacak.tansiyon falan olduğu için bende 38+0 da doğum olacak.aslında 39 falan olsaydı daha ii di.ama bebeiş ve benim için hayırlısı olsun.hepimiz için hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?