2008 eylülünde meleklerini kollarina alacak annişler

gülşah o adet sancıları bende de var, cok duzenlı değil ama gun ıcınde hep oluyor yanı...
onlar doğumla ilgili birşey ifade edıyor mu acaba... :uhm: cunku bır zamandır var ve ben doktora soyledıgım de;
asagıdan olan sancılar pek onemlı degıl, karından gelen sancı bızım ıcın onemlı demıstı.. :sm_confused:
 
kızlar ya bu arada benim bebiş hareket ederken arada karnımdan çıt çıt sesler geliyor.hani parmaklarını çıtlatırsın ya kemiklerinden çıkar.öle bir ses geliyor.siz de de oluyor mu yawww.benim kimi bir tuhaf.hiç bir dk durmuyor maşallah.gerçi şikayetçi de değilim.o hareket ettikçe iyi olduğunu anlıyorum..
 

Bakıyorum zaten zamana kız düzenli değil yani sürekli aralıklarla gelmiyo Allah tan ama böyle böyle başlayıp şiddetlenecek sanırım,korkma gülüm öncelik senin,ben anam gelmeden doğurmiyim yaa,demin dua ettim zaten,şimdilik sancılar çok şiddetil değil,bide bi haftadır falan hafif ishal gibiyim galiba çok yakında gelecek benim bıdıkta sıkıldı artık içerde sanırım:1shok:
 

ses mi.. :1shok: bende hıc oyle bırsey gelmedi, ya o senın kendı kemıklerının sesi olmasın.. :uhm:
ilginçç hakikaten ses gelemez ya bebişten onun daha kemiği bile yok ki kıkırdal nerdeyse hepsi.. :sm_confused:
 
Son düzenleme:
aynen betülcğm benimde hiç odam olmadğı için küçükken :1no2:ah etmiştim benim bebeğim olunca gönlümce hazırlayıp düzeceğim die....:çok üzgünüm:
hıııı sen hepsi içinde aldınn anladımmm.....:bbo: ben hep ayı ayrı aldım ıvırını zıvırını tabii hepsine bakarsan 2000 nide geçiyo odasını düzmek amannn olsunnnhihoyyyt yeter ki doğsunda mevlam sağlığıyla kullandırmayı nasip etsin:içelim: ama böyle marifetli zevkli annesi olduğundan bebişlerimz şanslı olsa gerek..........kaydirigubbakcemile5.
 

Canım benimkide düzenli değil işte ama çok düzenli aralıklarla olmasada ağrı saplanıyo ,benim dr.umda olucak bunlar dedi,ama bu sancıların arası çok sıklaştığı zaman doğum eylemi başlamış oluyo dedi,yani bana adet kramplarının önemsiz olduğunu söylemedi sadece sıklığına dikkat edicez sanırım,zaten sancılar giderek belden veya sırttan başlayıp karına doğru yayılacakmış şimdilik yok öyle bişey ama ne bileyim heran herşeyde olabilir işte hayırlısı olsun hakkımızda:ecrin_bebek:
 
evet canım, saolasın.. aminn.. :1rolleyes:
bu arada ben senın adını yıne unuttum yaa... :bbo: ama burcun oğlak tı dimi.. :roflol:
 

ses gelmiyor benim karnımdan canım :1no2: nasıl oluyo o ses merak ettim ben de ...
zaten benim bebişin alanı iyice daraldı vuramıyo bile sadece kabarıp kabarıp duruyo dışarı çıkacakmış gibi :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

gülşahcım o zaman korkmamıza gerek yokmuş eğer düzenli değilse...ayy sorma ben de bir hafta hatta on gündür ishalim..o da doğum belirtisi olabiliyomuş bi yerde okumuştum..demek çoğu kişide oluyo CADIARZU amin canım amin anneciğin gelsin öyle doğum yaparsın inşAllah..onlarsız olur mu :teselli: ayy ya şimdi dr bana gün verdi acil apar topar gitmiycem hastaneye..ama annem de gelmek istiycek tabii..gelmesini ben de çok istiyorum da benim annem çok sulugözdür napıcam o gün hiç bilemiyorum valla senağlama

betül işte o şekilde aşağıdan aşağıdan ağrılar giriyor bana da..ve makina onları doğum sancısı olarak algılıyo :1shok: nasıl yani ? karından mı ağrı olması lazımmış? herkeste bir olamaz ki canım... benim karnım hiç ağrımıyo mesela a.s kasıktaki ağrı doğum ağrısı dedi dr.um...ayy dr.lar da her konuda itilafa düşüyorlar valla kaydirigubbakcemile3 kime inanıcağını şaşırıyo insan kaydirigubbakcemile3
 

demekki doktorumda karından ve yukarıdan olan onemli dediği de,
senın dedıgın gıbı gıderek sıklasıp yukarılara dogru cıkınca doğumu ifade edıyor..
zaten sancı yukarılara dogru cıkınca mutlaka bızımde dıkkatımızı ceker bır sekılde hısseder
heralde ınsan doğum zamanının geldıgını bılmem ki.. :sm_confused:
 
betülcüm biz boşuna mu süt içiyoruz.embriyonik dönemde kıkırdak.3. ayı geçtikten sonra minerallerin de birkmesiyle kemikleşme başlıyor canım.yani onun kemikleri var.tabi bizim ki gibi değil daha esnek, yumuşak.
 

seninle günümz aynı gidio ama bende öle ses falan yok sadece tık tık die ses var 1 dakika sürüyo oda minik kuşumun hıçkırığıymş yaww:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
çok tuhaf benneyaptımkineymiş acep dr. na bi danıştersn güzelim şutarafagitti
 

canım bunları bılıyorum tabiki ben çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü mezunuyum aynı zamanda..
yalnız kemiklerinin çıtırdaması yada parmak cıtlatır gıbı ses cıkarması söz konusu olabilir mi sence ?..
yani ben şimdiye kadar hıc boyle bırsey öğrenmedım, duymadım saskınlıgım ondan.. :1no2:
 

Canım ben hamileliğimin başından beri ayıptır söylemesi hep kabızdım yani ama şu son bi haftadır ishal gibiyim zaten yaklaştığı için böyle sanırım,dün annem diyo sabaha kadar uyumadım hep seni düşündüm diyo sen bi tane doğurcan ben 9 diyo dedim panik yapma sen gel yeterki inşallah gelsinde öyle doğurayım,benimkide ağlar heralde ama ben daha çok sulugözüm kesin ben hüngür hüngür ağlarım ,sonrada yavruma bakar bakar ağlarım,Allah ım bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda döktüğümüz gözyaşları hep mutluluktan olsun inşallah...
 
kızlar ağrının nereye saplandığı ya da şiddeti önemli değil..önemli olan hangi aralıklarla girdiği..dakikasına dikkat edin mutlaka dedi bana dr..
....mesela şöyle anlattı bana dr.um.. 1 saat aralıklarla girdi, sonra bu yarım saate düştü, derken 20 dakikada sonra 10 dakikada bir olmaya başladı..böyle böyle sıklaşıyormuş..kimisinde karın kimisinde kasık ağrırmış...ama karından hissedilen daha çok kasılmalar sanırım..çünkü kasılmalarla bebiş doğum kanalına itiliyormuş ..oradan sonrası kolay..hoop dışarıya :)) inşAllah tabiiii kolaylıkla inşAllah...
ağrıların şiddeti de değişkenlik gösterebilir bünyeden bünyeye..mesela benim kuzenimde makina sancıyı tavanda gösteriyordu ama kız hiçbir şey hissetmiyordu nerdeyse..bünyeyle ve dirençle ilintili hepsi sanırım...
 
evet canım, saolasın.. aminn.. :1rolleyes:
bu arada ben senın adını yıne unuttum yaa... :bbo: ama burcun oğlak tı dimi.. :roflol:

sanırım banamı dedin bilmiorm ama üstüme alındımm yane
benim adım saliha.... burcumda aslann şikerim ben seninkini hatılıorm yaydı hemiikafamçokkarıştı
 


canım valla bende anlamadım.. :uhm:
karından dediğini bende anlamamıstım nasıl olur dıye..
ama gecenlerde abımle ılgılı bır konuda sorun yasamıstım hatırlarsın resmen sınır krızı gecırmıstım.. :bbo:
işte o zaman karnıma bır sancı saplanmıstı ki o zaman korktum doktorun dediği bu sanırım dedim.. ama sakinleyince yavas yavas gecti..
belkıde aynı oyle bırseydır karından bahsettıgı.. kasık sancılarını doguma hazrlık olarak normal goruyrolardır..
o bakımdan onemlı degıl demıstır sanırım doktor.. ama rahatsız edıcek sıklasıcak ve sıddetı artıcak duruma geldıgınde zaten bızde anlarız doktoruda ararız o da anlar sanırım bilemiyorum artık karıstı kım ne anlar.. :roflol:
 

Tabi betülcüm o sancıları hissetmemek mümkün değil sanırım çünkü daha şiddetli olur bu sancıları bile hissettiğimize göre,bu arada sen çatı muayenesi oldunmu,bana yapmadı umarım dar değildir
 
canım ben de biyoloji öğrretmeniyim.ben de duymadım öle birşey zaten.)))) ama öle ses geliyor.kemik sesi gibi.benim kemiklerimden gelse anlarım.sanki bebekten geliyor.akşama dr. a gidecem.son kontrolüm olacak.sorucam bakalım ne olabilirmiş.
 
sanırım banamı dedin bilmiorm ama üstüme alındımm yane
benim adım saliha.... burcumda aslann şikerim ben seninkini hatılıorm yaydı hemiikafamçokkarıştı

ayyy karıstı demekk.. kafamçokkarıştı
bır arkadas daha vardı biskotin ona sormustum heralde daha once..
avatarlarınız aynı ya ondan sasırdım sanırım.. :bbo: aney aslan sın dimekk sende ateşsin bendensın.. :smiley-cool:
evet ben yay ım.. :sm_cool: adını unutmamısım cunku hıc duymamısım sımdı anladım..
unutmayım dur saliha saliha saliha.. kaydirigubbakcemile3
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…