Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben bilmiyorum o silikon uçlu bebek kaşığını nerden buluruz nasıl bişeydir sen aldınmı canım
http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=60847
gülşahcım benim aldığım çamaşırlar bunlardan..hasta bezi de almıştım dediğin gibi belden ayarlamalı olanlardan...ama hastaneden vereceklermiş onu..neyse ben yine de götüreyim..almıştım belki lazım olur kanamamız çok olursa..
biberon lazım oluyo dedi tecrübeli arkadaşlar canım..ben bi tane küçük biberonunu koyacağım...
hepinize merhaba güzel annişler:1hug:
hadi yaw geçsin şu zaman bizde doğurup anlatalım artıkın yafuu
geçmiikiii...........-tatlicadiarzu-:1no2:
betül odanıza baktım pek bi cici olmş:ecrin_bebek: özellikle abajuru çok tatlı
bende daha almadım da abajur güzelmş .......Şeniz
inşallah mışıl mışıllll uyusun odasında emre bebişin annesiiiiigamyoncuiremsu
merve Allah iyiliğini versın.. :roflol::roflol:
saol canım tesekkurler.. abajur yer lambası, avize takım odayla bırlıkte.. ama avizeyı de takmadık daha.. :bbo:
yalnız emre bebişin odasında annesi uyuyacaksa emre bebiş nerde uyuyacak.. :roflol: kaydirigubbakcemile3
tatlı betülcükk gördüğüm en güzel bebek odalarından..rabbım mubarek gunleryuzu hurmetıne nazardan saklasın iyilikle sağlıkla kullanmayı nasip etsin...maşallah...hem boyle gencecık hemde nekadar zevklısınız bu işler ekonomı bıkenara akıl işi zevk işi..ayrıcada tebrik ederim..benim senden 6 yaş buyuk kızkardeşim var darısı başına olsun işalllah..mevlam sağlıkla nasip etsin cümlemize....
kıss delii ben emre bebişin mışıl mışıl uyusunnn
annesii o uyusun dedim yaff :jeyyar:sen nie üstüne alınıon tabiii bebikin uyuyacak anaaaa:mymeka:
bende oda takımını tam takım aldım ama öleee abajur falan vermdiler niyeeeee
ben ayrı aldım sen takımı tam kaça aldın bizim 2.250 di 1.650 e peşin aldım benim kide biraz renkli cıvıl cıvıl ama senin ki de pek bi şekermş canikom
sağlıkla büyüsün huzurla büyüsün inşallah